Måndag

Hej allihop!
Vad har hänt en dag som denna då? Jo, Måndag första dagen på en ny skolvecka alltid lika kul! eller ne.
Hursomhelst har vi tränat på niornas dans, mmh har inte så mycket att säga om den vi får se vart det slutar haha.

Idag har vi även fixat discoplanscher och satt ut lite här och var, naturligtvis hann jag då med att snubbla i korridoren för jag fick en tackling av väggen.. Hmm det var så faktiskt! Aja Anki Lowa och Jenka fick sig då ett gott skratt iaf. Men hursomhelst  ALLA (3or-9orkom på  discot! Nu på fredag kl 18.30. I matsalen
 
Så tagga disco nu då!


Nu ska jag se paradise hotel sen SOVA
Ha det bra//Matilda


första advent!

hej på er alla! idag har det väll inte ungått någon att början på julen är här och med det menas första advent. de kmr säkert bli en bra jul, men jag är tveksam just nu, de kommer aldrig att bli som det har varit!

igår sov jag och nicko över hos jenka. vi fick även sällskap av johan och virre men dom sov inte över. jag ligger inte på pluss sidan i sömn i helgen men de brukar de ju vara när jenka är sovkompisen. sen så har det blivit lite målning av naglar och lite förhör på glosor, men de är snart över med det! jag tänkte bara önska er en riktigt härlig och kärkleksfull första advent och njut av det ni har, de är viktigt! gröten väntar.


torsdag, redan ?

tja, nu är det torsdag och det va i måndags jag skrev sist om jag minns rätt? de känns typ som om det var igår så man hinner inte med någon updatering+ att alla dagar ser typ lika ut. de är uppstigning, skola, läxa, sova och de känns inte så värt att skriva. men då idag så hände ju någontig annat, vi for nämligen på nordanå teatern hela nian och såg på en dansuppvisning. den sög och jag fattar inte hur nån ens kunde skratta åt de? jag menar de va ju typ pinsamt för dom som uppträdde för att de va så dåligt , haha.

ikväll har de bara varit de där som jag änn en gång kallar lärarnas förstöring av elevernas fritid, men i morron så är de väll över för helgen hoppas jag. ni får ta och hade bra tills vi syns igen, hockey lockar.

//anki



haha minns ni?

julpynt

Hej bloggen. Kanske dålig uppdatering nu med, men får väl skylla på skolan kanske?

Just nu håller mamma på att stöka fram julen här i huset. 
Förut när man var liten var det verkligen något speciellt som man absolut såg framemot och hela familjen skulle vara med på och det var jättekul att göra sitt vinterland av bomull och massa tomtar i sin bokhylla:]..
Nu är det inte så längre, men visst får man ändå den där julkännslan när julstakarna och tomtarna kommer fram fortfarande? Får då jag iaf haha(A)

Det är faksitskt inte så länge kvar till julafton.
Den här terminen har typ ändå gått ganska snabbt fastän den har varit jävulst dryg..
Fast den är ju tyvärr inte klar än och nu kommer säkert dom här sista veckorna ta ännu längre tid bara för att jävlas haha.

Tagga jul!

bilden är dock från förra året.

Ha det bra //Matilda

måndag

hejsan bloggen, haha så töntigt de låter . iaf så idag har dagen bestått av skolan och vise värse. de sug men dock är det inte många veckor kvar till de blir lov och de är inte vilket lov som helst utan de är jullov! men justja, de va ju några veckor kvar.

jag tänkte bara tala om att vi lever och har de bra... lr ja, vi lever iaf. mycket läxa för matilda, hon är ju lite dingding i huvet så jag tänkte att jag kunde slänga in en bild på hennes balklänning nu när hon ändå inte hinner



de blir säkert bra. . .

JO

Hej det var ett tag sen!
Jag tänkte inte skriva så långt utan lägga ut lite bilder på vad vi roade oss med i Fredags.

 Jenka tror
Paue hugger gran
Jojje måste ta över
Och även bära den
Lowa godkänner
Jojje Lisa Nicko taggar
 vi taggar...
 Till att Fritte kommer hem och ser vår fina pollygran som är till han(A)


Haha fint^^ Fredagkvällen blev lyckad iaf och Fritte blev glad.


Igår så var jag iaf Med Anki och Nicko och vi for ut å träffade lite folk och så. Sen så har Nicko gjort mig sälskap i min säng inatt eheh.

Bilden är dock sen i somras

Vi hörs ha det bra//Matilda


julgran och thailandsresa

tja, nu är de lördagkväll och kasslerknyterna har just landat i magen. idag har det varit en julgranshuggningsdag i västby och vad är bättre än de? inte mycket. blev just mål för skellefteå också hörde jag, haha de är svårt att missa i vårt hus. 

aja ikväll kanske jag ska till matilda och prata av mej lite, de behövs. det var ju lite planerat att sova hos nicko i helgen tsm med hon och matilda men annat hände så ikväll blir de nog såhär. de dugeer de med!

sen vill jag även medela att vår kära vän lisa har övergett oss. hon har nämligen lämnat sverige och flygit vidare till thailand. jag är INTE avis! dock kommer vi att sakna dej!



ha en bra lördagskväll //anki


när kommer snön igen?

hejsan, dålig update ännu en gång men de får ni tåla, man kan ju inte hinna med allt.
idag så blev det lite skola sen hem till stina och jenny. att vara hos dom och att snacka om julen i de här dåliga vädret får mig att längta till detta:

 

de skulle sitta fint nu. //anki

Måndag

tjena!
Idag är det måndag vilket betyder, ny skolvecka, nya tag. Kan väl inte påstå att den började särsillt bra för min del med tanke på att jag försov mig i morse och missade första lektionen som bestod av idrot.. Inte kul. Men ändå chill jag tjänade två extra timmars sömn hehe det är aldrig fel. HUrsomhelst var det iaf min kära vän Z770i:s fel som inte ringde och väckte mig fast jag sagt åt honom att göra det:O så tokigt det kan bli.


Nu ska jag gå och sussa men först bjuder jag på en tjusig bild precis som vanligt på en söt liten vän, vid namn Ankiyää!! kanske? och lowa som gör små söta krussiduller i paues hår sen får vi inte glömma Frida som sitter med ansiktet upp i dataskärmen hihi.
 


Godnatt sov gott allihop//Matilda


söndag

Tjena! Söndag idag vad har Matilda haft för sig då? Jo hon har tillbringat både natten och dagen med Emanuel. Vad har dom haft för sig då? Jo, dom har väl sett på tv, ätit, myst en massa och sovit, eller jag har inte sovit särsillt bra, men det är ju inget ovanligt. Vet inte riktigt vad det beror på faktiskt.
Sen komme Anki och Jenka och berättade en kanske inte så kul grej.. Men man överlever nog.
Nu ska jag iaf se paradise hotel :D

Imorrn är det skola, tillåt mig spy..

En bild som väcker många minnen sen i somras



Godnatt//Matilda


lam lördag

hejhej, sitter nu hos kusinerna och ser hockey, dock är jag inte så intresserad för tillfället. datorn lockade mera.

idag har jag varit på stan med paue och lowan. de blev ett par jeans och de var allt. kanske inte så roligt att höra men så är det. nu blire snart hockeyn igen sen till farmora på middag och sen kanske till jenka! hare gött // anki


fredagkväll

Heej!
Jag är jävligt trött så jag hade tänkt att sova men först kan jag ju ta och berätta kvällen lite kortfattat
Först va jag och girlsen här vi såg på tv drog på kiosken och så, sen ville naturligtvis fler komma och hälsa på oss, så det var väl bara att släppa in dom haha sen gick vi ut ett tag sen pallrade vi oss faktiskt till ug hah där hade vi disco(H) sen när vi inte fick vara där längre var vi ute lite till sen for dom tappra kämparna som lyckades hålla sig kvar under kvällens gång till lison och käka frukt.
Och nu så ligger jag här i min egen säng med bärbara datorn, det är chill.


Här får ni en liten bild, på dom här förtjusande bloggerskorna:)


Nä, nu ska jag sova så gott,vi hörs godnatt! //Matilda

Fredag

Hallå allihop, puuh vilken dag jag är typ alldeles slut, och nä vi har faktiskt inte gjort något ovanligt ansträngande, men hela veckan har jag fått lite sömn och då blir lilla Matilda trött.
Och sen är det ju fredag och fredagar är bara såå dryga hehe.
Det ända speciella som har hänt idag är att jag hade utvecklingsamtal och ella sa förstås bara "suuper bra, Matildaa"(ellas-betoning). Och jag kan ju faktiskt inget annat än att hålla med hehee.(A)

Ikväll ska mitt hus fyllas ut med dom här tjejerna

torsdag

hej, idag är det torsdag och de betyder. . . dagen före den stora dagen. de är ju nämligen fredag imorron och hallå, vart tog veckan vägen? tiden skuttar iväg.

för er som vill veta vad som hänt på skolan idag så har vi (ev idrott) varit på bowlingkompaniet och kastat iväg några tunga bollar mot något som ser ut som höns utan kroppar, hah men de var riktigt kul iaf! jag kan väll bara tillägga att jag vann den riktiga omgången. det var kanske för att mitt motstånd bestod av nicko, polis0n och muttan. dom är ju inga stekare på de dära.

sen när jag kom hem så blev det en sprut i armen och nu är jag vaccinerad! superkul.

tänkte visa lite bilder från dagen. den första bilden finns det ett citat som passar till dom andra får prata för sig själva.

"kalla mig surmuttan"
      -muttan själv 



     

//anki


Onsdag

Hej på er!
Idag på skolan har vi väl inte gjort något utöver det vanliga.. Tror jag iallafall, sista lektionen på onsdagar är ju idrott så vi har väl planerat niornas dans, ja det går lite frammåt iallafall men hur det kommer sluta har jag faktiskt ingen aning om.. Är ju lite svårt att få något gjort när vissa inte är så engagerade och sammarbetsvilliga och beter sig som små bebisar (nämner inga namn) hah, ska inte vara så dum mot mina kära klasskamrater det är ju faktiskt bara det här året man har kvar med dem, så man måste ju göra det så trevligt som möjligt. 
Menmen dansen kommer säkert äga tillslut ändå, eheh:) 

Ikväll ska vi till Lowa vad vi ska göra där vet jag faktiskt inte riktigt men blir säkert trevligt.
Är ju så skönt nu när man int har nån läxa den här veckan, eller jo iofs vi har ju franska glosor men det är int så många. 
Slänger in en bild på mina kära vänner som jag kommer träffa på även denna kväll!

 

Vi hörs sen pusspuss//Matilda


tisdag

hallå! dålig update på länge, speciellt från min sida, men jag har inga ursäkter för de, hoppas ni överlevde.

idag så blev det en vanlig tisdag typ, misasde syslöjden, men care, vi tar igen de en annan gång. sen blev det utvecklingssamtal och jag kan väll inte avslöja mer än att jag är perfekt?

ikväll blir det nog att fara till farmora och sen jenkas place med muttan och hon så de blir säkert en toppen kväll. alla kvällar som inte inkluderar läxa är bra kvällar. //anki

 

stekar bild på jenka och muttan! de var på vår väg mot hjoggböle om ni ville veta, haha


söndag

Hej går kvällen var lätt kul precis som i Fredags, men det blir ju oftast kul med trevligt sälskap :)
Idag har jag både hunnit med att vara hos farmora och farfar och fikat och sådär med lite släkt, och nu befinner jag mig hos mormor och morfar och ha fikat igen hehe. 
Nu står alva och lär mig hur man blåser upp en ballong, det kan ju alltid vara bra att veta. 
Men nu tror jag ska vara social med hon och isak och hjälpa dom att bygga en hage till smådjuren. Och sen blir det väl en god middag, mumms. 

Tyvärr har jag ingen bild nu heller men ni får klara er utan det.
Vi hörs sen //Matilda

basta

Hej nu sitter vi och chillar hos johan och anton, med dom och virrelal. ikväll har jag jenka och anki målat jenkas rum och bastat och myst hihi. Lisa gjorde oss sälskap efter vi bastat;) Innan vi for hit spelade vi kotte och jag anki stekte som vanligt(H)
Bilder från ikväll kommer senare

Vi hörs//Matilda o anki

fredag kväll

hej alla glada, äntligen fredag! åh, så skönt att äntligen slippa skolan och alla prov. som matilda berättade så har vi fått igen so-provet och jag kan ju inte klaga, de kan verkligen höja dagen!

imorgon blir det barnarbete hemma hos jenka, och de kan man ju inte heller klaga på, haha. nae, nu måste jag snacka lite med familjen om kvällen osv. sen blir det för hoppningsvis paranormal activities med...

 och  + några till, super!

SO

Hej nu sitter vi på so:n och chillar vi ska göra ett grupparbete och jag ska vara med lisa jenka och anki, vi ska steka wihoo!
Ikväll blire nog skräckfilm hos jenka det blir nog kyl! tagga!
aja nu måste jag koncentrera mig mer på lektionen och leta fakta om regerings skit..
btw fick jag MVG på so provet=D anki med.
tyvärr får ni inte se nå fina bilder just nu
vi hörs senare// Matilda

Ankiyää!!

Hej alla läsare, idag är det onsdag vilket betyder att det har varit skola, naturligtvis men kortdag idag.

På svenskan för nån dag sen fick vi veta att vi skulle hålla föredrag om något i fem minuter framför klassen, så på svenska lektionen idag satt jag och Anki och funderade ut vad vi skulle prata om, jag gav många förslag till henne blandannat att hon kunde prata om sin otroliga förmåga att "käfta".
Hon käftar så fort hon får chansen ja tillochmed då hon inte har chansen, det vill säga jämt, mot lärare, mot föräldrar, mot små oskyldiga barn, mot hennes kompisar, mot mig! Hon hugger som en hungrig haj så fort någon säger något, det går inte att sätta stopp.  
Och sen att inte tala om att hon alltid har rätt vare sig hon vet helt säkert eller ej, hon har RÄTT, det är väl inte så svårt att förstå!? Nä förstå man inte det... Ja då blir det inte speciellt roligt kan jag ju meddela er av mina erfarenheter.
Hmm, Kanske jag ska ta och prata om Anki istället? (A)
Isf skulle jag nog tillägga att hon var jävligt ball också^^

Nu har jag skrivit ut min mvg-uppgift till so:n, nu tror ni säkert att jag är klar, men nej det är jag inte har bara skrivit ut en text från internet imorrn ska jag göra resten... Typ hela natten lär det väl bli.  
Ikväll har jag varit med Emanuel vi har faktiskt pluggat eller han har typ förhört mig på både kemi och SO, han kan ju faktiskt vara bra ibland... Haha nä skoja, han är alltid bra:]

Nu är det alldeles försent så jag måste verkligen sova, vi hörs!
Godnatt//Matilda


onsdag morgon

god morgon, sitter här med lite nyäten tårta i magen och mår ganska bra. och ja, jag är medveten om att klockan endast är tjugo över sex, men mamma fyller bara 40 en gång. så nu har just moster, morbror och kusin farit och dom kom hit halv sex. de dom gjorde var att slå med grytlock mot varandra, bara några meter från mitt fönster. vaknade jag? nae, men pappa väkte mej så nu är jag då iaf vaken. inte konstigt att jag aldrig vaknar av veckarklockan. men nu måste jag göra lite sånt där jättetråkigt, sen blire att börja packa sig iväg till skolan. hejsvejs!

tänkte att jag skulle lägga in en passande bild, men de finns typ ingen, men då hittade jag denna, inte så passande,men den funkar!



//anki


tisdag

tja, nu sitter jag och muttan och väntar på maten på skolan. 

"vi fryser och är hungriga"
  -citat av muttan  

nu blire en bild, sen att trängas till maten, håj!


matilda goes fordons!

insåg just hur grymt dålig jag har varit på att uppdatera i helgen, men nu har då muttan sammanfattat den redan, så jag tar och berätter vad vi har gjort denna dag.

det blev som sagt jb idag och vi hann titta på fyra olika program, jag känner mig gaska lättat efter denna dag för nu kanske jag har en aning om vad jag vill välja. För muttans del blire iaf fordons inriktning anläggning haha, nae jag skojjar bara. men dagen har väll varit givande och riktigt nöjd är iaf jag. 

Mitt måttligt glada och positiva jag försvann så fort jag kom till skolan på eftermiddagen, då brakade helvetet lös efter att min novell helt plödsligt var borta bland mina sparade grejer på skolans dator. som tur var så fanns den på skolans bärbara datorer, så de blev för mej och muttan att sitta och chilla med sexorna på deras elevensval forskning, haha

ikväll blir det kanske att fara och träna om jag får med mig någon, kom igen!
nu, återgå till något som jag kallar skolans förstörning av elevernas fritid, ni kan ju kanske gissa vad det är. . .   




slänger in en bild på fordons framtida ansikte utåt+poolers. hade gött/ anki

sommar och sol

Hej förlåt för dålig uppdatering.

Men jag kan ju berätta lite kortfattat vad vi har gjort.
I Fredags blev det väl inte riktigt som vi hade tänkt oss, den filmen vi skulle se funkade inte, så vi blev ledsna:( men vi gick ut och gjorde annat bus istället.

Igår så var vi några hos Frida, vi satt och snacka tjejsnack och sånt, sen drog vi ut och träffa några typ, kan väl inte påstå att det var någon höjdarkväll precis, menmen det funka absolut.

Idag har jag vågat mig på lite plugg, ja rena tortyren faktiskt Skulle börja på med den dära MVG uppgiften, den kan ju ba gå och dö, så då kan ni ju fatta hur det gick för mig att göra den? 
När vi ändå är inne på sånt tråkigt samtalsämne kan jag väl berätta hur taggad jag är inför skola imorrn, äntligen gud va denna vecka har gått sakta! Nä antagligen skämtar jag, fyfan för skola behöver jag säga något mer?
Fast imorrn ska vi till john bauer och höra om olika linjer och sådär, det kan ju ändå vara bra. 

Nu önskar jag att det var typ 30+ ute och man bara kunde slänga sig i det svalkande vattnet på långnäset eller ligga och steka i solen på altan<3
 
Eller varför inte på en stickig gräsig åker i Hjoggböle?


Aja man kan alltid drömma sig bort..
Ha en bra fortsatt kväll och morgondag vi hörs!
puss//Matilda

RSS 2.0