nya tag!

jag vet att de duktigt länge sen jag skrev, men vafan de är ju bara sommar en gång om året! jag och jenka har iaf befunnit oss i umeå igår tills idag. tänkte ta och bjuda på lite bilder, sen blir det att springa genom duschen. vad som händer ikväll..ja, de ska bli spännande att se ! hare gött ! // ankityvärr glömdes kameran inne på kvällen, men ha ;)

råttpest

Hejsan, kom just hem efter en arbetsdag i komministerparken.
I morse städade vi och det vi stötte på mest var råttbajs! Zebbe hade även turen eller oturen kanske man säger at se råttan som spökar där. Men nu sitter förhoppningsvis råttfällorna ute så imorronbitti är dom borta för evigt.

Vi fick även träna på våran redan väldigt bra engelska (?) idag, eftersom det kom två tyska barn dit som kunde lite engelska, så det gick ju alldeles utmärkt hehe.

Ikväll har vi nog bjudit in oss i Nikolinas stuga i åbyn för att basta där och mysa, det blir nice!

Då kan jag ju passa på att bjuda på någon bild sen sist vi bjöd in oss i en bastu, den gången var det dock hos John som vi invaderade, men det blev trevligt iaf :)

//Matilda

Trästocks

Jassi, gårdagen blev ju faktiskt lyckad tillsist dock var vi där alldeles förtidigt och det var rätt lamt men det blev ju allt roligare under kvällens gång, så tack folket för att ni gjorde min kväll! ;)

Vet inte riktigt vad jag har att skriva mer, idag regnar det, det blir väl bara att sitta hemma och göra ingenting men om jag ska vara ärlig känns det ganska skönt.
Just det ja, jag får ju inte glömma att hylla mig själv för att jag klarade av att sova helt ensam för första gången i mitt liv tror jag(?) Inte illa Matilda :D 
 
Nu ska jag sluta babbla om oviktiga saker, här kommer lite bilder!

//Matilda

f123r?

Hejsan kom just hem från Anki och där har jag spenderat natten med hon Nicko och Lisa, Frida var även med på kvällen. Nu innan jag kom hem somnade både jag och Anki av i soffan och när jag for hem sa Anki Godnatt istället för hejdå, någonting säger mig att alltiing inte riktigt är som det ska.

ikväll blir det att gå ca tre hus bort upp till Paulina och dit kommer förmodligen andra trevliga människor också:D

har någon mer än jag känt hur kallt det är ute i luften nu?
vart tog sommarvärmen vägen?:(

Påtal om värme så passar det ju utmärkt med att jag bjuder på några härliga sommarbilder från några olika dagar på Långnäset, då det faktiskt var riktig sommarvärme!
Enjoy!
//Matilda

ungar

Jaha då var en andra dag i komministerparken förbi.. På förmiddan så var det heldött av folk så jag, Anki, Emmeli och Sebbe satt bara ute i solen och snackade, och tjänade pengar förståss hehe.

Sen kom det väl fyra småflickor som vi roade väldigt bra(?) i ett par timmar.
När vi skulle sluta hade vi nog som roligast, kan tyvärr inte avslöja varför. ;) 
Men för jag och Ankis del var arbetsdagen tyvärr inte slut utan vi var tvunga att baka..

Så det är väl vad både jag och hon haft för oss idag^^

På ett tag bär det av till Anki igen and meet some friends! :)
Bild från helgen^^

//Matilda

monday morning

nae, de är väll inte riktigt vad det är nu men... iallafall så gick det bra i kominister, jag lever ju än! i kväll väntas....? kanske lite jordgubbisar? lite kompisar? ja, vi får se helt enkelt :D

måste bara tacka erica för att hon klippte mig, blev nöjd! så tack tack för det. Peace out! // anki


ett tag sedan..

ja, då var man hemma efter en helbra lördagsdag och natt. lite sömn, mycke skratt och ont i benen. tack bgm!
överraskade mig själv med att följa mamma till bygdeträsk till och med. dock på cykel. är helt slut just nu. det ska bli spännande att se om jag vaknar till i morgon. de ät ju faktiskt första dagen i kominister för jag och muttans del. jag bjuder på en bild, det kan komma fler sen.// anki


Piteå

Jag ber om ursäkt för min extremt aktiva uppdatering här på bloggen de senaste veckorna. Men det är sommarlov mitt ända intresse är ju tyvärr inte dator hehe (A) 

Jag tänke iallafall starta upp nu med en liten såkallad bildbomb från helgen i Piteå, det var ju dock några helger sedan men bättre sent än aldrig. 


tack folket, för en awesome helg!

//Matilda


matilda..

matilda kom med en riktigt kul kommentar igår..
vi hade just satt oss på kiosken, klockan var väll mot halv elva och vi bara njöt

Matilda: asså gud, det är så fint kvällsljus!

Jag: jo, de kan ha att göra med lampan ovanför dej...


jadu, vad skriver man här då :)?

lördag, fan vad härligt! idag väntar staden med flickorna. shoppa, käka och biobiobio! kommer säkerligen att bli en najs kväll. det ryktas även om att natta hos jenkstaa.

igår hamnade vi hos nicko. där snackade vi innan vi drog oss ner på svängen där man stod och tittade på massa vuxna i sin allra bästa form. vi träffade även på olle och julia så vi va där ett tag. när klockan närmade sig tolv begav vi oss hem till nicko igen där de blev ännu mer snack. vid kvart i tre tiden begav jag mig hemmåt för att sova. taggade verkligen sovmorgon idag men såklart så vaknade jag 9!!!!

hur det än är så blire att göra sig i ordning nu, höres! // anki


min dag..

just nu är ja asförbannad. min kaka som jag bakade till jobbet i morgon blev fail pga jag glömde smöret...tjejerna har varit på långnäset idag och jag har suttit på marknaden...ingen verkar ska göra något ikväll så jag måste typ sitta hemma med sis och göra INGET!

japp livet leker som vanligt. i morgon är för i övrigt sista dagen. då blire fan att fira :)!
// anki

tisdag

hellu, då var det endast tre fucking dagar kvar innan sommarlov på riktigt. dock kommer det bara att vara i 7 dagar, men lov är lov :D

dagen har bestått av marknad, målning och lite träning. ikväll får vi se vad som händer, vissa verkar ju inte riktigt klara av att öppna käften helt och hållet, så vi får se hur det blir..men hare bra lovers! // anki


hemma igen

jag har haft det hur bra som helst. hoppas att dom andra också hade det bra. jag har ca 10 bilder från denna vistelse på min dator men jag bjuder väll på några längre ner.

nu idag så blev det uppstigning kl 06.15 och kroppen orkade till 08.45 innan jag var tvungen att fara hem från dagcenter. är alltså sjuk idag..men börja känna mej bättre efter ca 3 flaskor vatten så imorgon blire jobb!

igår så var jag ute med kusinerna och båten. varmt i vattnet och solen tittade även fram.

IGÅR:
HELGEN:


Piteå!

Hej kom just från Jenka, dit lyckades iaf JP Lisa Anki Noa och Alle också ta sig till.
Jag kan väl inte påstå att vi gjorde så överdrivet fartfyllda aktiviteter det blev mest lite småprat men skönt att det blev någonting av kvällen.
Varför det inte blev så sent beror mest på att det blir en tidig morgon imorrn.
Nog för att jag har allt packat och klart så finns det ändå saker jag måste hinna med imorronbitti.

Den här helgen ska vi bara njuta av det vackra vädret(?) kolla på fotboll, umgås, shaka loss på disco(H) och ha det kul, det låter väl inte fel? ;)

Här kommer lite bilder från PSG förra året, vi är ju (tyvärr) för gamla för att spela i år.
btw. Lägg märke till den härliga ordningen vi hade..


Nu hörs vi inte förrän på Söndag kanske?
//Matilda

skynda

Hallå alla !
Jag vet inte vad det är för fel på mig men jag har inget tålamod och är extremt rastlös och vill göra något NUU!
Det är ju inte så att jag inte brukar vilja göra något i vanliga fall men jag brukar verkligen inte ha brottom och brukar ofta komma senare än dom flesta andra.
Aja Jenka får ta och skynda sig innan jag får damp, pårikgtig. :O
Allt är packat och klart till Piteå och jag taggar!! :D
Hoppas på bra väder då blir allt perfekt

//Matilda


RSS 2.0