Måndag

hallå där!
I morse började dagen lite udda för att vara en Måndag, självklart började den med att jag vaknade men kände att huvudet inte riktigt var i ordning (fast det är det kanske aldrig) och hade väldigt ont i halsen som jag haft hela helgen typ. Så jag kände inte riktigt för att stoppa huvudet i en vattenhink, för idrotten idag skulle nämligen bestå av vattenbrännboll.
Så jag somnade om igen och vaknade vid halvelva då steg jag upp och for till skolan då SO:n började.
Sen visade ju sig att det var fotbollsträning efter skolan för de som ska spela imorrn på silvercupen så då kände ju jag mig tvungen att fara dit trots min onda hals.
Men jag ska nog klara av att spela imorrn iallafall, tagga!


Nu vill jag ha skolavslutning!


Från skolavslutningen i fyran^^ 
 dock väldigt dålig kvalla men söta var vi och nio var vi ;)

Näe, nu kan jag inte sitta här och dega längre, för nu börjar ju top model!

//Matilda

sommartider

tjo! det är måndag, bra väder, nästan igen läxa och en awesome helg att se framemot. vem gillar inte? ;)

hehe iallafall så drog jag på gymmet med emil och petter efter skolan. första gången på evigheter och tror nog att det kommer kännas i morron..men de får jag ta. annars så har jag bara legat ute i solen och schteekt, HÄRLIGT!

nu blir det att plocka bort från dagen och sen ut i det härliga igen. PEACE!



// anki

 


Renfors

Hejsan har inte skrivit i helgen eftersom att jag har haft fullt upp. Kan ju berätta lite kort om min trevliga helg.

Fredagkvällen började med att se killarnas match ändå.
Sen blev det att fara till Anki och va med tjejerna, blandannat såg vi titanic och grinade en skvätt.
När det bara var jag Anki Jenka och Nicko kvar så gick vi en långpromenad runt det döda samhället och gjorde lite bus, om man nu kan kalla det det;)
Sen gick vi tillbaks till Anki och somnade efter tre någon gång.

Lördagen började med att jag for till mormor och morfar där släkten var och så, åt en massa gott osv.

Och kvällen spenderades inte i Lisas stuga men heller inte i Burträsk utan hos självaste Hakkan i Renfors!
Vi såg lite film, gick ut, gullade med kossorna, spelade kubb och brännboll, men det roliga tog slut då Ogge blev sur för ett dåligt skott (eller vad man säger) och slog ner racket i marken så det gick av på mitten.. Det dröjde inte länge innan Sebbe råkade riva sönder det andra. haha:P

Jag och Emanuel kom hem efter halv ett någon gång. Och idag så har vi sett lite film, varit ute en massa, ätit pizza och fikat. Och sen så har ju min kära mamma fått lite paket också såklart:)

Här är några få bilder sen gårkvällen











//Matilda


grantjärn

efter drygt tre och en halv timme på moppen  (dit och hem), regn, blåst, avdomnade fingrar osv så är jag hemma från en mysigt grantjän. moppeturen var lätt värt de. har haft astrevligt med bastu, kortspel, film, tjattrande vänner osv.

bilder kommer senare för nu ska jag gå och lägga mej i soffan tills familjen kommer hem.  tjiing! // anki



Lördag - grantjärn

moppar till grantjärn med folket, peace!



//anki

yes

Hejsan, just nu är min hjärna uppe i högvarv, men håller på att lugna ner mig en aning nu. Anledningen till det är att jag inte kunde bestämma mig om jag skulle följa med till Lisas stuga med några andra imorrn eller inte, men tillsist valde jag att tyvärr att inte göra det av olika skäl:(
Men vi som är kvar ska nog hitta på något roligt här i burträsk också ;)

Ikväll så blir det att va med tjejorna och sova hos Anki för hon har FF haha:P
Hade tänkt fara och se killarnas match men ingen verkar va så På och jag kände inte för att fara dit själv hehe så det blir nog inget av.


Kände för en söt bild..

//Matilda

fundering

har varit på match i schtaan idag, slutade 0-0 och jag är faktiskt riktigt nöjd.

för i övrigt så är det fredag i morron och syrran kände att hon hade mycke att göra och skrev en lista, den inehöll bland annat (överst på listan) SOVA, då undrar jag, hur fan kan man vara så dum så man glömmer att sova?

får helt enkelt ta och sova på saken, har sovmorgon i morgon, inte nej tack på den! kram // anki



Hoppas rösten hinner tillbaka till redovisningen i morron..


bättre sent än aldrig

bilder från i fredags, grillning!

















// anki

kratta

Hejsan, ikväll har man väl skrapat ihop lite pengar till sin kommande lön i sommar. Men vi har faktiskt slitit på där uppe i komministerparken, sen bjöds det på lite fika och hamburgare och det kunde man ju såklart inte tacka nej till. Men vad jag har lärt mig idag är att kratta är förbannat tråkigt och jävligt jobbigt haha, tur Anki och Frida var där så man hade något att skratta åt iaf hehe.

Förövrigt har dagen bestått av Svenska lektion, bad, mätning av bassäng, uträkning, lunch och idrott inte alltför jobbig men dagen har ändå känts dryg, såklart. Beror kanske på det tråkiga kalla vädret, vart tog värmen vägen??





Nu ska jag nog lämna datorn för kvällen och sätta mig i soffan ett tag och inte göra något vettigare, hehe
Vi hörs!
//Matilda

Onsdag - kratta

superpeppad..



// anki


BILDER FRÅN GBG

Haha sjukt för vet ni vad jag hade tänkt börja mitt inlägg med idag? Jo nämligen att jag just tittat på våran dans, och till skillnad från Lowa där tårarna rann ut hela vägen och Ankis som var på väg så höll jag smilet från början till slut, kunde inte sluta le. Måste erkänna att den är rätt b:ig med tanke på ljuseffekterna och sån skit men det spelar ingen roll det är ett sånt fint minne man får ha kvar ändå, på film! hihi:]

Och nu ska jag nog ta mig tiden att lägga ut bilder från klassresan för det passar ju som bra här när jag ändå är inne på ämnet nian

Se och njut!


TÅGRESAN DIT





FÖRSTA DAGEN




ANDRA DAGEN



TREDJE DAGEN



SISTA DAGEN



Har bara tagit ut en massa bilder av typ 1000 bilder men hoppas ni gillade dom ;)

//Matilda

min älskade jävla klass!

har nyss tittat igenom våran dans vilket resulterade i att jag nästan, men bara nästan fick tåren i ögat, imponerad av mig själv! de är nu, alldeles för sent som man inser hur jävla bra klass man har, kommer att gråta floder på examen..

skit i de nu, de är inte dagens bekymmer. nu blir det träning, fett taggad med tanke på att dagen bjuder på det bästa. alltså 1) huvudvärk 2) början tillförkylning 3) regn. ARNA B-RUDAR! // anki

 

stor variation av bilder..


en helkväll med lison

glömde ju dela med mej av att jag faktiskt klarade moppeprovet, två fel får jag nöjas med.

annars så har kvällen bjudit på löpning, fika och norska hollywoodfruar med lisa. en hellugn kväll som verkligen behövdes. gjort så extremt lite av vad jag borde så de är skrattretande. annars så är det så att livet leker:

*jag fattar ingenting av min engelskabok.
*jag har ingen aning om vad jag ska skriva om i mitt klassporträtt.
*framtiden är helt oplanerad. 

kan livet bli bättre? hade // anki



fin vän den där lisa!

jassi

Nu sitter jag här framför datorn, och vad för nyttigheter har jag gjort ikväll då? hmm, ätit, legat i soffan, sovit, ätit lite till, sett Tv.. Fast faktiskt har jag skrivit en bokreccension också även om jag inte ens läst ut boken helt men, så det känns ändå skönt.

Det känns så tråkigt att inte ha något att se framemot på dagarna, det är ju sånt som gör att man orkar kliva upp på morgonen.. Ja, jag har inte missat att det är examen om typ fyra veckor men det känns lite för länge kvar.
Vet inte riktigt hur jag ska klara av dessa veckor? Men jag antar att jag inte är den enda som är less, konstigt vore ju faktiskt det.

- - - - - - - - - - - - - -  - - - - - - -- - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - -



                                                                 I call it Happiness<3 ^^


//Matilda

måndag

tjenare! som jag förutspått vaknade jag inte..de blev att vila förmiddagen och bara gå efter lunch, men skolan lyckades endå kännas dryg. lyckades även få bokstäver men jag hoppas och tror att de gick bra. blir nästan förvånad över hur jag reagerar ibland. 

nu blir det iallafall en joggingrunda och sen blir det att bänka sig med den goe vännen oliver twist! taggar de som sate.. // anki


trött

somnade där vid nio med moppeboken i handen. läste ca 10 sidor, var dock bara medveten vid dom tre första. .

tagga sängen nu, imorgon blir det skolan, moppekurs och nån sorts träning hade jag tänkt, om jag vaknar dvs :P hade // anki



nån som minns detta, matilda kanske ? ^^

Söndag

Hallå alla!
Som förmodligen ingen har missat så fyller vår Jenka år idag, jag kän
Nu kan jag berätta lite kort om helgen, som alla vet var det grillning som gällde fredagkväll, vilket blev helt lyckat! Med väder mat och umgänge så det kan jag inte klaga ett knyst på.

Sen sov naturligtvis Emanuel hos mig, och på Lördagen hann vi inte med så jättemycket, men var ute i det vackra vädret sen skulle han hem.

På eftermiddan hann faktiskt jag och Anki ut och springa i kvarnis, även om vi tog en kort vända är det ett stort steg ändå, tycker jag. :D
Sen blev Det att fara till Emanuel och där var vi ute och jag ägde han i princip allt vi gjorde!

Så imorse vaknade jag självklart upp hos Emanuel och då var det bara att fara hem direkt eftersom det var nämligen jobb som väntade, vi serverade fika åt konfirmanderna och allt annat folk på församlingshemmet.

Sen har jag varit ute och sparkat lite boll med syrran och Pontus heh, läst bok och käkat god mat hängt i hängmattan och fördröjt tiden, sånt man gör då man har överdrivet mycket till liv en Söndag:D.

Nu blev detta ett rätt detaljerat inlägg över min helg. Och här kommer bilder från i Fredags!



//Matilda

16 år!












hoppas du vet att du är älskad vännen!

lördag

gårkvällen var awesome. vi grillade, spelade brännboll, kubb, cyklade, bakade kaka och skrattade. med bra väder och fina vänner är de fan svårt att misslyckats. kameran fick hänga med ut ett tag också så jag lovar att så fort bilderna är överförda på datorn så kommer dom upp här.

idag så vaknade jag upp vid 20 över tolv vilket måste vara persoligt rekord! dock lyckades jenka, som vanligt, sova längre. . iallafall så blev de frunch innan hon begav sig mot hemmet och jag mot so:n. de hann dock skita sej innan jag börja för att jag hamnade framför datorn istället. hehe.

nu MÅSTE jag ta mej ut på löprunda, eller om en timme, eller i morron ... vi får se ;) hade bra lovers! // anki



inte nyaste, jag vet ;)

torsdagskväll

jaha, matchen slutade med förlust för killarna, men vi hade trevligt endå!

dock så....

*är so:n är lika oklar som innan jag for (konstigt vore de fan annars)

*har jag vandrat med vita skor i hästbajs

*står moppen kvar i åbyn

hort he var så har jag då fått lite bilder från gbg, laddar upp en liten försmak på vad som kommer att erbjudas! hade gött // anki





badbilder

Kom hem för ett tag sen från killarnas match tyvärr blev resultatet 0-1,´vinst för morön alltså, blir spännande att se hur våran kommande match mot möron slutar, eller inte haha.

Idag på elevens val for vi ner till sjön och badade, och det var faktiskt inte kallt! Det blev första badet för i år iaf, har ett svagt minne av att förra årets första bad var väldigt sent, så det måste jag ha klått. 

För övrigt så längtar jag tills imorrn, efter skolan såklart dels för att det är Fredag vilket innebär helg och även (om allt blir som planerat) att de blir grillning med en massa trevliga typer. :)



Har tyvärr inga bilder från idag, men lägger ut några frästande badbilder sen förra sommarn





//Matilda

Ny match!

på 15 min bär det av mot tjärnbacka för andra gången denna dag. de är killarna som spelar denna gång och de är jag jävligt tacksam för. känner mig lite småslut efter så bra väder, så lite vatten och träning på de.

annars är allt bara bra, so helvettet har jag kört fast med, mitt rum ser ut som ett bombnedslag och grillfest imorron kväll. allt är som det ska helt enkelt, peace folket // anki 


match

TJA FOLKET! match var vad som stod på min TO DO-lista idag. okej, ska inte ljuga de va en hel jävla massa annan skit också. hur som helst blev det ännu en förlust för oss ikäll och som vanligt känns det surt. aja, bara att tagga om till nästa nu tjejer!

hur som helst så väntas duschen, läxan, fika och sist sängen. var tydligen folk som sett mig sprinnga tidigt i morse, kanske få ta och se till att de blir mer än bara en synvilla, eller så inte ...;) hur som helst, hade // anki



ja, stort urval av bilder jag har på familjedatorn, jag vet. .

yey

Hej kom just in, har varit ute och busat lite med dessa äckelpottor.


Annars har dagen bara rullat på, den har dock kännts lång men man ska väl inte klaga så överdrivet mycket så länge himlen är blå och solen bränner.

Det var nog allt för mig ikväll
Vi hörs gott folk
//Matilda

ingen bild

överlevde första träningen på gräs, inte illa pissat! 

Hej alla glada solbrända tjejer och killar!
dagen har funkat, med sol och vänner brukar det ofta bli så. sitter för i övrigt just nu och kollar väder inför fredag, ser inte illa ut. i morgon står det match på shemat och för kvällen gäller klippning av lugg och so. nu kommer saxen ;) hade // anki

INGEN BILD

volley boll

Hallå! som alla redan vet kom vi ju hem igår på morgonen och det första jag gjorde var att slita av mig kläderna och krypa ner under täcket i min egna säng och sova igen någon timme, för om det är något vi haft ont om dessa dagar och nätter vi varit i götet så är det sömn.
Men det är väl så det ska vara, man har inte tid att sova bort hela livet heller.
Jag har precis visat alla bilder för mamma och pappa och som tur var hade jag bara föräldravänliga bilder, blir roligt se alla andras bilder också hehe! :)

Tyvärr känner jag att jag itne riktigt har tiden till att lägga ut en massa bilder ikväll, men ni kommer få ett helt rös med bilder från GBG senare!

Idag har jag varit med Emanuel hela långa dagen vi har varit ute och stekt, haft lite vattenkrig osv, älska sommaren älska Emanuel hihi:]

Ikväll blev vi ett gäng som drog ner på volleyplanen och spelade lite, riktigt trevligt.

Det kliar fan över hela kroppen pga gräset^^

Nu ska jag gå och tvätta fötterna sen sova, tagga skola imorrn NOT!"
//Matilda


hemma igen!

jaha då var man hemma från göteborg och med livet kvar. de är inte illa! det finns nog oändligt mycket bilder skulle jag tro, själv äger jag bara nån, men dom andra kommer en annan dag!

Hur som helst är jag riktigt nöjd med resan nu i efterhand, jag har uppleft hur bra man kan ha det fast det regnar. och självklart testade jag på hur bra man kan ha det med långkallingar i 20+. . dock måste jag erkänna att jag har saknat btk ganska mycket, de känns awesome att vara hemma igen.

iallafall så har jag varit på tjärnbacka ikväll, där njöt jag av fotboll och sällskap av vänner, inte illa en skön vår/sommar kväll.

här skulle de ha varit b-iga bilder från göteborg men såklart laggar datorn sönder när jag ska överföra så de sket sig.

istället kommer bilder från kvällen!









kram // anki

Nu åker vi!


packat och klart, eller?

jag har alltså packat, trixat och fixat fram tills nu hela kvällen med lite avbrått för slappande i soffan och framför datorn men ja, nästen hela kvällen ;)

imorgon bär det av, klar eller inte, tåget går endå. jag hoppas jag har fått med allt men de skulle inte förvåna mej om jag kom på att jag lämnat det viktigaste hemma, typ pengarna...men nu ska jag inte tänka så, de kommer nog gå bra det hära. har fått tillbaka lite tagg efter att jag snackat med erica. dom verkade ju ha haft de jävligt bra så jag hoppas väll på att vi får det lika lyckat.

nu måste jag iallafall ta och bädda mej i säng, man kan ju inte komma till göteborg med påsar under ögonen! aja, ha det bra här hemma // anki

såklart la ju matilda in bilder jag skulle lägga in. . .

ni får en sommarbild istället ;)


gratis sms

Hej nu tänkte jag slå till med mitt andra inlägg denna dag!
Min kväll har gått åt att packa, jag hatar att jag ska va så seg haha massa annat kommer bara ivägen hela tiden. Så jag har missat både top model och svenska hollywood fruar;(
Trots det är jag fortfarande inte klar, men eftersom jag ska till stan imorrn och sluta tidigare så tänkte jag sluta ännu tidigare och packa färdigt, så går väl till kanske ett imorrn hihi. (A)

Egentligen var det inget speciellt jag ville förmedla med mitt inlägg, men för er (ca1000pers) som trycker upp våran blogg en gång i halvtimmen så har det iaf tillkommit ett nytt inlägg ikväll:D.

Btw så har jag skaffat gratis sms nu också för ett helt år! :D
så jag lär ju svara nu 073-0557947


<3

Tror inte jag kommer sova så värst bra i natt så jag bör nog lägga mig i tid.
Godnatt!
//Matilda


tagga gbg

Hejsan kära ouppdaterade blogg (av mig) men jag ska väl skylla på det vanliga har inte pallat mig till datorn.
Men nu är mitt humör på topp faktiskt, det är skönt dock har jag en svag huvudvärk men så är det ju alltid efter en dag i skolan.
Idag har det varit rätt chill ändå, vi nior har ju haft skolkort och det blev faktiskt rätt lyckat till slut, inga avatarer (H) Hehe, blev faktiskt förvånad hur engagerade alla blev ändå.

Ikväll blir det fullspäckat schema, det ska packas och packas sen lite annat smått, något jag måste göra är en packningslista annars kommer det här sluta med att jag glömmer det viktigaste.

Nu är det väl inte mer än rätt än att jag lägger ut en liten söt bild på 9A sen idag :)

 
Dock är den dålig eftersom jag bara tagit den från facebook.


Näe nu har jag inte tid att sitta här! Tagga GBG klassen! :D

//Matilda

sondak

men tja, då var det söndagskväll och den är dagen har varit allt utom chill. den började med att jag vart uppväck kl 10. . sen bar de av mot ostens där de blev moppekurs. efter de blev det möte om sommarjobbet. kommer säkert att funka. jag hann iallafall bara hem innan de bar av mot matchen som skulle spelas på ip och som vi förlorade. .

gårkvällen var iallafall kul. träffade massa nytt folk och hade de allmänt bra, både hemma hos paue, ute på byn och hemma hos muttan. nu ska jag ta och packa färdigt för i morron då de blir morgonbad och skolkort. har en känsla av att dom här två dagarna kommer att gå fort  innan de bär av mot götet. tagga!!! // anki



lördag

vilket jävla bra väder vi har idag. tog med mej vovven, lisa och lisas vovve ut på prommenix och de blev närmare en två timmars lång såndan. matilda var också med oss en liten stund.

nu ikväll bär det av mot svedjan och paue, de blir säkert fett najs. de är ju sånt väder så man bara vill sätta på sej en blommig klänning och sitta ute hela natten men så varmt är det ju inte riktigt än. vi kommer nog få det bra iallafall. nu måste jag börja fixa mej lite, måste ju vara ute från huset innan sju då de bjud på efterrätt här // anki


ful bild

hittade denna skönhet på paues blogg. ja, man får skratta! // anki


fredag

hej blogg1. nu sitter vi på so:n och taggar helg! ikväll blire att fara och se match på ip. innan de blir det till syster för min del, hämta hem lite kläder vilket känns kul! nu ska jag hoppa tillbaks till mina böcker NOT. kram hej, muttan hälsar // anki

förra fredangen!


opassande bild, check!

jaha, då sitter jag här med hk-uppgiften klar och gör inte ett nå! de känns helt awesome om du frågar mej. har hållt på med denna aktivitet (att inte göra nå) i snart en timme medan jag så smått haft en liten konversation med bror min på msn. det går inte få ett svar utan att skratta, antingen får man 100 nickande katter, eller två "mm" som studsar upp och ner eller liknande. . .

hur som helst så har vi (elevensval idrott) varit på laserdome idag. fyra av fem toast från mej. helt galet roligt må jag säga när man sitter där som en liten tönt och sjukter på allt som rör sig. jag kan ju sryta med att jag blev högst rankad av tjejerna i mitt lag (och nej! de va inte så att jag var själv tjej i mitt lag). sen gick de lite smått sämre i andra omgången men vad gör de? kul hade vi iallafall. hann med en liten sväng på stan också och förtjänar en klapp på axeln för att jag höll hårt i kortet.

nu blir det att leta åt skrivbordet som gömmer sig under alla papper. . .tjiing // anki



handlade inlägget om basket? nej
bygdsiljum? nej
speciellt mycket om tjejerna? nej

ni får se på den endå ;)

onsdag

jag tänkte inte skriva ett långjävla inlägg utan jag ger er en lista så ni vet att jag lever.

jag älskar att...

jag snart ser slutet på min hk-uppgift.

jag tog tummen ur och tog mej på träningen.

jag mår bättre igår än idag.

jag hatar att...

det har snöat idag, vill ha sol!

min kortdag slutade kl sex.

biologin gick käpprätt åt helvette!


med de bjuder jag på en härlig bild från i somras, enjoy.



// anki

Jao

Hej, ville bara berätta att det mesta suger just nu, flera timmars nationellt biologiprov imorrn, taggaa!
Annars har jag suttit med HK:n ikväll är lite smått less och oklar ja, det enda bra ikväll har väl varit att min syrra kom med gamla ostkrokar (då dom är som godast) och kladdkaka hehe, då blir Matilda på lite bättre humör(A)

Näe, mitt huved värker nu ska jag gå från denna skärm och lämna allt work för en natt, imorgon är ju en ny dag.

Lägger in någon bild sen våran långrast idag





Nu väntar sängen, Godnatt
//Matilda

måndag

tittade in på statistiken och la märke till ett litet uppsving under helgen, undra varför? hehe. . hur som helst, nyfiken eller inte, så vet vi (både jag och du) varför de va så.

jag håller iallafall på med min hk just nu och jag måste medge att jag är LESS nu! extra less blir jag när jag ska söka åt och klippa ut de jag tänkt ha i min lägenhet och upptäcker att jag inte kan läsa mina egna jävla förkortningar på vilka möbler jag har tänkt ha. . .ja livet suger ibland. men nu ikväll bär det av mot the house of cheese och där blir det snack om gbg och suget på livet kommer nog tillbaka då, hehe. ni får ha en mer underhållande måndagskväll än vad jag kommer att ha, sköt om er ! // anki



kan inte motstå, de är mästerfotografen som har varit i farten. .

söndag

Hejsan, min dag har inte varit nå vidare vaknade klockan ett och då var det bara att byta om till träningskläder för fotbollsträningen började halv två, ingen 94a var där och enligt mitt tycke sög träningen och det var svinkallt.. Som ni kanske märker är jag ingen som brinner för fotboll direkt hehe.

När jag kom hem var det bara att börja med HK-arbetet och nu är jag heltklar.. Hah ja, det där var ett skämt jag har mycket kvar och måste nog jobba lika hårt om inte ännu hårdare varje dag framöver för att bli klar till på Fredag. kylkyl

För en liten stund sen beställde jag en klänning från Nelly, förhoppningsvis passar den bra så den få bli min examensklänning:D





Tagga skolavslutning!

//Matilda

nu äre kväll!

vaknade kring åtta i morse av att johans alarm ringde. jag tror att alla vaknade utom johan. . hur som helst så lyckades jag krypa upp i min säng och somna om till mot elva. då var det bara att stiga upp och mätta magarna med lite bullens.

annars så har dagen rullat på som vanligt. de blev lite läxa och fotboll med nicko, sen moppekurs för min del. jag kan ju bara säga de att de är ju 100 gånger lättare att köra än att läsa i den där jävla boken. tror nog endå att jag kommer klara det där, hoppas de iallafall. nu ska jag upp och vara social med omvärlden // anki

har inga intressanta bilder, tyvärr. .


nu äre natt!

hej alla! nu sitter jag, nicko johan och virre här och slappar på rummet. vi har varit ute på olika ställen ikväll. bland annat så har vi käkat pollykaka hos lisa, sett tv hos nicko och nu sitter vi här och skrattar åt virres frågor om vad han får göra och inte. . .

nu ska vi leta oss under täcket hära. kram och puss!! // anki




lite failat

Som alla redan vet blev gårdagen inte som den skulle, men ingen har väl sagt att livet ska vara som planerat alltid? Näe just det, så varför klaga :) heh.. Den slutade iaf för min Paue och Fridas del hos Oscar där alla andra killarna var ur 9b typ. Sen for jag och Emanuel hem till mig :).

Ikväll blev det att fara till Lisa och där var vi några stycken vi lyckades tillochmed dra dit några boys från deras datorer de satt och lanade vid, det är ju inte illa. Kanske var det den underbara pollykakan vi gjorde som lockade dom men kvällen blev trevlig iallafall :)

Nu bjuder jag på några bilder sen gårdagen, den tiden innan alla gick åt skilda håll haha, dock hade det inte skadat med lite fler varierande bilder menmen.


^^ingen valborgs utan majbrasa

Vi hörs väl när vi hörs, Godnatt;*
//Matilda

valborgs slutade i badet

tjena, som matilda redan skvallrat om så var vi ju hos noa igår. de blev inte längre än till 10, halv 11 tiden innan alla letade sig där ifrån och jag fick med mej tre pers in till mej. här hade vi trevligt osv i nån timme innan vi letade oss till badet nere på strandgatan. där satt vi och lyssna på musik och prata till 2 kanske. sen blev de att sova över hos jenka och vi somnade båda två ganska snabbt tror jag.

nu ska jag iallafall leta mej mot världens bästa västby med la familia. kommer säkert bli asnajs med tanke på att vi ska äta ute i de fria och de regnar. hade bra nu alla, kram // anki



inte nyaste bilden, jag vet. kommer troligen från gårkvällen senare!

RSS 2.0