Måndag

Måndag igen då, hoppas denna vecka blir mer händelserik än helgen som varit, haha det är illa!
Ska kila vidare till TVn och se top model strax fast först kan jag berätta en grej om jag Nicko, Lisa och Johanna. När vi var mindre (nämner ingen direkt ålder) Så lekte vi jätteofta top model, en var programledare och resten skulle gå catwalk, fotograferas i olika miljöer med olika kläder osv och det fulaste var att vi även fick ta med oss kameran in till ett ensamt rum där vi skulle stå SJÄLVA framför den och typ berätta hur vi kände, ja ni vet som det brukar vara. Jag säger bara tänk OM dessa filmer skulle finnas kvar då skulle jag ärligt talat inte vilja se mig själv mer för jag skulle skämmas så. Men alla har väl varit lite töntiga i sina dar? (A)

OBS vi lekte inte på bilden nedan, det är bara det närmaste jag kunde komma!



//Matilda


En bild

Har ännu inte fått bilderna sedan fredagens äventyr men istället så har jag tjyvkopat en bild. Hoppas det går bra?



//angelica


Lördag

Statistiken skjuter i höjden så fort Matilda slänger in ett tecken på liv, kul...

Som ni kanske förstod av matildas lilla inlägg så var ingen hemma själv ikväll, där med ingen stans att inkräkta.. Så det fick bli en lung hemmakväll istället plus en liten långprommenad på burträsk galna gator. 

För att fördröja tiden så ska jag se på lite tv, jag kan ju ändå inte lägga mig före tolv, eller kan jag?

 

Slänger in en minst sagt underbar bild såhär i trista tider!

I'm Back!

Vet inte hur jag ska börja med detta inlägg men.. Minns ni mig, Matilda? Aja jag utgår iallafall från det, jag har ju nämligen inte varit så aktiv på senaste, haft lite problem med sjukdomar både fysiskt och psykiskt (när jag säger psykiskt så syftar jag på när tetris tog över mitt psyke, men jag har helt klart fått bättre kontroll över beroendet nu, jag ser inte tetris fyrkanter som flyger runt på väggarna och tänker ut lösningar när jag ska sova längre) Jag vet jag var en sjuk människa.

Nu sitter jag och taggar god mat som håller på att lagas till inne i köket sen undrar jag också, vad händer ikväll? Kan inte någon bara skaffa ett eget hus där vi kan umgås precis när och hur vi vill!? För det är nämligen där problemet ligger..


 

//Matilda

Fredag

Att vara ledig en fredag bara sådär ger många möjligheter. Jag tror att vi försökte hinna med alla...
Åka skriller, fara med skotrarna till kvarnberget, fika, äta på grillen, se film hos jenka. Riktigt trevlig dag! Nu är det dags att sova, vaknade alldeles för tidigt i morse. // angelica

ps. bilder från dagen lovas till i morgon!


Längdskidor?

Jag, A.Lundmark, har för första gången i mitt liv sug efter att åka längdskidor. Det känns lite sinnessjukt eftersom att jag alltid hatat denna så kallade sport men jag har nu i flera dagar kännt taggen på att "dra ut i spåret". Kanske är det dags att ta tummen ur, detta sug lär ju endå bara finnas till en ända gång.

Annars, om jag inte förblir sömnlös denna natt så hörs vi i morgon. Fredagen som gud gav oss, en ledig fredag mitt i ingenstans. Slut på en bra början på en bön. // angelica



Som sagt, åker inte skidor i onödan, därav inga sådanna bilder!

När dagarna går och allt är lika...

Så finns det heller inte så mycket att skriva om. Istället slänger jag in en bild på troligen världens skönaste tjejer!



// angelica


Onsdag

Snart bär det iväg på ännu en teori i skoter. Kul... Men förhoppningsvis så slipper man sitta i pulkan om några veckor!



// angelica


Tisdag

Idag har det varit fullt upp, så fullt upp att jag inte ens suttit vid datorn. För er som undrar varför matlida är så frånvarande så är det för att stackars liten gått och blivit förkyld, febrig och illamående. Låter inte helkul.

Nu ikväll har jag iallafall umgåtts med några vänner och jag kan väll erkänna att jag gick lös på pikarna mot stackars Lisa och ännu en gång kommer skuldkänslorna ikapp... Jag får ta och lägga av med det där!

Nu är det inget skämt längre, jag måste sova, Godnatt! // angelica



Bjuder på de två omtalade flickorna.

helt vanlig måndag

Jaha januari, den 24. Dagen då mrslisa blev 17 år och dagen jag glömde bort det. Så förfärligt rent ut sagt. Låste in mig på toan också. Dörren gick i baklås och där stod jag, halv tio en måndagsmorgon, och dörren var orubbar. MEN jag kan ju alltid trösta mig i att jag inte var den enda som hade en dålig dag idag. Lisa firades iallafall med lite fka på Waynes som hon fick betala alldeles själv, så generösa vi är! // angelica

Men hur som haver, STORT Grattis till Lisa! 



// ankiomuttan

Jag behöver mycket tyck-synd idag

Vaknade till inatt exakt 02.00 och kände ojoj...detta kommer inte sluta kanonerns. Sprang upp och konstaterade för mina familjemedlemmar att jag innom en snar framtid skulle ligga gråtandes inne på toan. Skicklig som man är så blev det inget sådant men istället har jag försökt överleva på vatten, nyponsoppa och glass denna dag. Mådde som en sillburk där ett tag och jag känner hur det snart skulle passa sig att dyka isäng. Hoppas på att tillfriskna till i morgon så att jag slipper sitta hemma by my self så att säga. over and out // angelica


lycka är att..

* hinna med 13.05 hem
* slumra till efter skolan
* vakna och må toppen
* ta en promenad i det kalla för att sen få komma in till handboll
* titta över läxan och inse att man är klar
* sitta och göra absolut ingenting



Förstår att ni är less denna bild, men oj så härlig!

// angelica


Fredag imorrn

Burr! Kom precis in från en promenad med Anki, hon släpade med mig ut i kylan, inte illa. Denna dag skulle man kunna kalla chill bortsett ifrån att jag hade världens huvudvärk på Samhällslektionen som vi fick sluta tio minuter tidigare, dock kändes det som om den varade i en timme mer, hemskheter!

Efter jag gjort mina kvällsbehov (Läsa lite bloggar som jag blivit total fast vid, tvärkolla facebook) Så ska jag pula ner mig i soffan tills jag sedan ska ställa mig upp igen för att gå och lägga mig. skönt.

Bilden må vara opassande men



//Matilda

Min dag

Kände att det inte var OK för mig att låta er stackarns bloggnötare vänta på ett nytt inlägg ända till i morgon så isället tänkte jag uppdatera er på mitt otroligt intresanta liv nu.

Idag lagade jag till ryggen och han TYVÄRR bara med 1 plågsam, dryg och åter plågsam lektion och det var i la France. I morgon väntas tuffa tag då vi har sovmorgon och slutar 13.10. Känner inte att jag har så mycket att klaga på!



Godnatt! // angelica

jaja

Ikväll ska jag bara ta det lugnt och sitta framför TV:n (för jag kan inte sitta vid datorn, då får jag så ont i ryggen :'( ) med mamma och gå i säng i tid!



Om ni skippade att läsa texten ovan och endast tittade på denna förtjusande bild så blir det inte halshuggning för det, jag kände nämligen själv att jag inte kom någon vart med detta inlägg.
Tack och adjö för mig!

//Matilda



D.A.N.C.E

Jag och Matilda har haft fullt upp med släktmiddagar idag och inte kännt att tiden funnits till för bloggen, stora förlåt!

Hur som haver, efter middagen blev det zumba i Bygdsiljum där jag stod och svängde på höfterna som ett fån. Som tur var så va vi väll alla på ungefär samma nivå och det känns faktiskt helt OK! Befarar dock att vakna med den älskade träningsvärken i morgon...

Nu ska jag krypa ner under täcket och försöka att inte slockan till första avsnittet av allas våran ÄLSKADE solsida. Godnatten! // Angelica


GRATTIS MIMMI

Nu är hon inte en liten flicka längre, utan hela 18 ÅR GAMMAL!



Kram på dig!
//Matilda och Anki

kallt ute

Idag vill jag inte gå ut över huvudtaget, termometern visar 27-, det är fan hemskt. Men jag slipper nog inte undan helt och hållet, vid fyra tiden bär det av till Bastuträsk (givetvis åker vi bil) men det är förflyttnigen mellan huset och bilen jag syftar på. Hursomhelst har jag hört rykten om att det bjuds på smörgåstårta där mmmm! Sen kommer jag hem någon gång ikväll och då ser vi väl vad som händer.

Måste bara säga att gårkvällen var något utöver det vanliga, något lite mer åt 10-ålders nivån kanske, men vad spelar det för roll egentligen? Så länge man har kul är ju livet fantastiskt.




//Matilda

Fredagen

Igår for vi på gympan och chillade, hänge lite här och där och tömde godispåsarna. Riktigt trevligt må jag säga. När lampan släcktes for vi till jenka och där drog vi skämten lite för långt och jag fick så dåligt samvete att jag började grina, haha. Här kommer bilder!







//angelica

Fredagsmys?

Undra om denna Fredagkväll har något att bjuda på överhuvudtaget? Undra varför vi inte har en enda plan för denna helg? Näe men någonstans måste jag väl ta vägen ikväll, jag kan ju inte sitta här hemma och mögla. Usch det där lät jätteäckligt, men det är väl ungefär så det kommer att kännas om det skulle bli så. Fast tror inte det är så stor risk eftersom jag nog inte är den enda som känner så!
Någon mer än jag som är sugen på lite Fredagsmys?


//Matilda

Hockey

10 minuter innan bussen lämnar burträsk blir en hockeybiljett över, vad gör man? Självklart springer jag ner, byter om och åker in för en spännande match. Detta resulterade dock i att glosorna ännu inte fasnat och att jag redan är trött som en psykbrytande barn. Nu ska jag sluta skriva och istället slå på ett avsnitt och somna. SÅ SKÖNT! // angelica


kan inte skryta om mina skills när det handlar om photoshop!

Herregud, jag har suttit vid datorn hur länge som helst, det är äckligt! Först har jag kollat massa bloggar sen har jag använt mig av mina kunskaper om photoshop och försökt mig på en ny header, ni ser ju bara hur våran nuvarande är, extremt pinsam haha! Så nu har jag provat på lite men det slutade nämligen med en extremt simpel, vet dock inte om Anki godkänner den, men vi ser väl om den dyker upp på bloggen så småningom.
Näe nu ropar en soffplats på mig, dags att flytta vidare till TV:n.


//Matilda


Fröken Andersson

Nu ska tydligen jag och Lisa ut på promenad.

lisa- ska du med ut och gå?
jag- nja vet inte om jag orkar..
lisa- jag går och klär mig nu och sen kommer jag till dig!



// angelica

Att försova dig...

Denna morgon började precis som alla andra, förutom den lilla ändringen att det var skola idag. Eftersom att vi i SK1 fått den lilla välsignelsen att ha sovmorgon till 09.45 så kan vi stilla lungt åka med 08.45 bussen in till stan. Det enda problemet var bara att när klockan slog 08.41 fick mamma en uppenbarelse om att hon glömt väcka mig. Med hjälp från gud vet vars hann jag iallafall med bussen. Väl på skolan kändes livet lite motigt med vad ska man förvänta sig första dagen? För att motverka att samma sak händer i morgon (då jag åker 07.30) så borde jag nog lägga mig nu, eller för en timme sedan...Godnatt! // angelica



Bara för att ge en liten ledtråd på min facelook idag så bjuder jag på denna ^

Måndag

Så var första skoldagen avklarad, den var väl inte alltför farlig, eller var den? na väl där höll jag på dö men nu känns det väl inte så farligt. Ska strax kuta ner, upp vad säger man? äsch jag ska till Anki iallafall och kuta ska jag inte heller för den delen. Där blir det nog att köra lite wii "just dance".

lite halvflummig bild, men den duger.



Ha en trevlig kväll!
//Matilda


Långpromenad

Det blev inte en kortpromenad om man säger så, jag var ute i två hela timmar så nu måste jag väl ändå kunna somna i tid ikväll ändå?
Dags att ställa om kroppen och psyket inför skolan igen eftersom en hel vårtermin väntar på oss. Vi kan i varje fall glädja oss för vårat schema - kvart i nian Måndag, Torsdag sen så åker vi hem med halv trean alla dagar utom Måndag.


Sådär taggad kan jag väl erkänna att jag inte känner mig^^

//Matilda

Nu kör vi, bara 5 kvar!

Nu är det så att lovet börja lida mot sitt slut och jag har inte tänkt sitta här och berätta hur oerhört jävla dåligt det känns, det kan ni nog lista ut ändå. Istället för att tjura så blir det en promme med min blonda bloggkollega och sen chilla de sista dyrbara minuter som finns kvar i mitt fria liv. Ha en bra sista dag! Och Nicko, njut av din lediga måndag, precis som man ska! // anki


tjing

Har inte skrivit på ett tag därför kände jag att jag var tvungen och skriva en tväris, så nu mina vänner ska Jag och Anki plumsa oss ut i snön och gå en promenad, vi möts vid snidex klockan 18.15 så då vet ni!



//Matilda


Vad hände?

Vi började med lite laserdome.





När vi kom hem fick vi tillslut för oss att spela bandy. Det var ungefär vid denna tidpunkt som team ryssland skapades...



Som killarna själv uttryckte det så var denna bild tagen " i bussen på väg till arenan"



Väl vid arenan fick victor ta tillfället i akt och skotta arenan fri från snön...



Denna bild får lov att beskriva matchbilden. En vinnande Robin sätter sista pucken och det blir hängande huvuden för motståndarlaget...



Efter spelet blev det dags för sk. enskild bild. Det började förvånandsvärt seriöst.



Men sen klev personligheterna fram....





Och sist men inte minst....LAGKORTET!



// angelica


Jag bjuder på 2010 lätt härligaste bild.

Okej, nu ljög jag nog, det finns en ännu härligare, men så kul ska vi inte ha. Godnatt! // anki


laserdome

Jag kommer inte att komma med något mer uppiggande om vi ska prata om hur jag känner mig, fast då kanske vi ska ta och prata om någonting annat då?

Alldeles nyss så anmänlde jag mig till en ny buggkurs som ska börja den 23 januari. Nicko(?) och Emma ska också gå, nu är det bara att jobba på att få med Anki också.

Imorrn så kommer vi dra ett gäng till stan och köra laserdome, jag är faktiskt taggad fast än att jag ärligt talat har sugit när jag har kört det förr men det behöver ju faktiskt inte betyda att det kommer gå dåligt imorrn, eller hur?
Efter det så ska jag ta bussen som går till sjungande till Emanuels nya lägenhet, det blir spännande. Det mest spännande är hur jag kommer att hitta, näe förresten OM jag kommer att hitta, ni vet ju vilket lokalsinne jag har..


//Matilda

Bilden är sen igår

Vad gör man en dag som denna. Hade en liten idé om att följa familjen in till stan. Jag kan väll erkänna att den lilla tanken sov jag bort. Vaknade mer död än vanligt efter ett, förflyttade mig till soffan och trodde att jag skulle somna. Hur kan man vara så trött efter att ha sovit i 10 timmar???? Detta är för mig ett mysterium. Om ni ursäktar har jag tänkt gå och lägga mig nu. Hejdå! // angelica


förkylning - tyck synd

Här sitter jag igen, med huvudet tungt som en sten, ögonen ser ut som streck och näsan fylld med snor som jag snyter ut gång på gång på gång men det tar aldrig slut (fräscht, jag vet) Vilket resulterar till att jag blir alldeles röd under och det svider. 
Jag har en kopp med uppkokat vatten som strax ska blandas med en halstablett, det borde nog gör susen för halsen. Jag får inte glömma att berätta om mina apelsinklyftor som ligger här på en liten tallrik som jag hade tänkt ska fylla min kropp med nyttig c-vitamin!
Jag har bestämt att ikväll ska jag vara pigg som en lärka.


//Matilda

Grattis paue!




17 bast nu, grattis <3

Jag gillar mönsterelevs kommentar (Y)

Här sitter jag och snörvlar, ni kan kalla mig snorunge idag för det är precis vad jag är.
Imorse ringde väckaren klockan 07.00, skulle nämligen in till stan och klippa mig så nu har jag inget hår kvar.. Näe där ljög jag, blev ni oroliga? fast nog har jag mindre hår, däremot känns det skönt att ha fått bort det risiga som upptog minst halva mitt hår så en hel del har försvunnit kan jag lova.
Men nu ska jag ta hand om det som om det vore mitt eget lilla marsvin, sen ska det bli längre och friskare än någonsin i slutet av sommaren, tror ni jag kommer lyckas?
(btw är marsvinen döda men vackra var dom)

//Matilda

Tur någon håller koll!

Nu hoppas jag på att kunna bjuda på slutet av bilderna





// angelica

Vilka pangbrudar!

HAHA, är det bara jag som gillar att Matilda "slet som oxar" och inte slet som en oxe... Ojoj, hon kommer nog förbli skitso den där bruden!


diska

Nyss lämnade Mimmi och Anki mitt hem, puuh! Näe men vi har haft trevligt, käkat kladdkaka, snackat och sett hockey. Inte nog med det, jag har faktiskt utvecklas till en riktig hockeyfantast under kvällens gång också. Jävligt synd att dom förlorade bara.

Lägger nu in en bild från komministerparken i somras, en bild som Anki valde av någon anledning att inte välja att lägga in tillsammans med alla bilder från 2010 som jag tycker hon borde valt istället.
Denna bild råkar nämligen bevisa att Vi (läs: JAG, matilda) slet som oxar i koministerparken
 

//Matilda

Bilderna!







Nu gav blogg.se upp igen. Fortsättning följer antar jag... // angelica

Nyåret

2011 är här och tydligen fick vi inte fler timmar på dygnet detta år heller. Tänkte berätta vad som hänt i mitt liv de senaste dagarna.

Nyårsafton började med middag hos lisa med så kallade "ligan" och nicko. Bordsbön, frysen kladdkaka och kaffe för den som kände sig sugen. Vi hann även med grevinnan och betjänten innan vi drog vidare till Matilda. Där såg vi på hockey, lekte hamburgaren (mitt finger är fortfarande blått) och skålade in det nya året.

Nyårsdagen spenderade jag i soffan under ett täcke. Hade ont i huvudet nanting och mådde allmänt piss. På kvällen så for vi på ladan och åkte skriller sedan hem till jenka för soffhäng.

Idag har jag gjort mest allt och inget. Jag och lisa tog oss en prommenad och hamnade på ladan ett tag. Ikväll har vi pallrat oss med skoter till kvarnis.  



Fler bilder kommer inom kort, det verkar inte funka just nu..// anki


RSS 2.0