Hockeykväll, hört den förr?

Alla gånger utom denna har jag valt att gå till Lisa för säkerhetsskull. Denna gång trotsade jag min rädsla för att ramla och tog därför cykeln. På väg dit gick det hur bra som helst, på väg hem sladdade jag till i säkert 2km/h och lyckades ramla. Dagens fail enligt mellanbror Norqvist. Man tackar man tackar.

Annars, för er som missat så blev det vinst!


Bjuder på en minst sagt passande cykel bild.
 
//angelica


Fyndigt

Idag kändes det jättevärt att fara till skolan. Tipsrundan som skulle göras gjorde vi på max två minuter (tror på vinst), lunchen va inte den godaste och efter det hade vi endast en samhällslektion. Detta innebar fem över ettan hem och hade jag missat den hade jag troligen varit på ytters dåligt humör i denna stund. 

Men hur som haver, nu ska vi inte vara på dåligt humör. Det vankas hockey och jag tror ni kan lis(t)a ut vart! hehe 


Inga sura miner här inte!

//angelica

lite spontant

Nu drar jag och jenka ut och luftar skotrarna. Håll tummarna för att det inte slutar som i innansjön.



och nej, det blir inte denna skoter. Lovar!

//angelica

ensamvarg

Jag har gjort precis allt som jag planerat idag, vilket slutade med att huvudvärken tog över så jag fick lov att lägga igen den engelska boken. Imorgon har jag sovmorgon, börjar inte förrän tio över tio, skönt!
Och efter skolan kommer även jag sitta i bussen hem till burtäsk, för imorron kommer nämligen Majsborre hem från Thailand. Så det här blir sista natten för mig själv då. Jag har typ insett att jag inte har så mycket emot att vara för mig själv haha :]



Snygg bild jag hittade.


Godnatt på er!


//Matilda

Härliga dag

Vi fick alltså sluta tidigare och det firade jag med halvslö träning och en ljuvlig powernap. Sen så har jag ju självklart gått en omgång med matteboken. Oj vad jag hatar denna bok, förstår inte mycket.

Nu ska jag dra vidare mot...gissning?....någon?...LISA! Hockey, kaffe och hockey igen. Myspys!



//angelica

Fick sluta tidigt

Fick sluta efter lunch idag, alltid lika roligt! Det blev en sväng på stan efter skolan också.  
Innan lunch hade vi blandannat nationella i engelska, muntligt. Jag fick veta att jag blev godkänd iallafall, det kan inte ha krävts mycket för att bli godkänd, krävits? krävds? Hur fan skriver man? haha aja men ni förstår iallafall, jag är väl ingen direkt talang på engelska om vi säger så.

Jag håller på att planera min dag och den verkar bli fylld av roligheter, först matte, sen diska, sen träna, sen laga mat, sen äta, sen diska igen, sen städa, sen packa, sen läsa engelskabok. Taggad till tusen, jajemen!



//Matilda

lala

Sitter i soffan alldeles nyduschad och doftar cocosnöt tror jag det är, snodde lite av majs tvål.. mmmh en sådan måste jag nästan införskaffa mig tror jag. Annars har jag suttit med matteboken ikväll och sen suttit vid datorn tills jag insåg att det började bli sent så då slet jag mig upp och körde den förbannade ryggträningen.
Nu ska jag bara fika något sedan krypa i säng och jag hoppas innerligt att jag kommer sova bättre inatt än natten till idag, var så himla stressad och jag har ingen aning om varför, litet mysterium hur det kan vara så.



Sov gott!

//Matilda


Mot Lisa

Nu styr jag kosan mot vinkelgatan, ingen hockey eller så utan denna gång för att titta till Lisas egna våning. Blir troligen asnice med lite måndagshäng. Det är ju trots allt det man behöver efter en hård dag på skolan. 



//angelica 

Måndag

Har just käkat middag, det blev fläskfilé inlindat i bacon med någon specifik skivad potatis med krydda på och beasås! Muums. Och nu tänker ni förstås, what!? Kan hon laga det!? (Är ju fortfarande i syrrans lägenhet) Och tråkigt nog måste jag erkänna att jag bara slängde in det i micron eftersom jag fick med mig en liten matlåda hemifrån, igår :]
Nu skriker matteboken på mig, den är nog lite sårad för att jag inte kom på mattelektionen imorse, oops. Dags att sätta igång och repetera lite inför provet.



Vi hörs mina vänner!
//Matilda


godnatt

Har kommit tillbaka till lägenheten och jag har varit på den sista buggkursträffen ikväll. Jag trodde att det skulle fortsätta med teknikkursen nästa Söndag men den börjar tydligen inte förrän i höst! Det innebär alltså att man på något sätt måste dansa så man inte tappar allt om det så är att gå ut på dans i sommar typ, får väl se hur det blir med det haha, får iaf försöka vara där och träna på Tisdagar tills det att det stänger i Maj. ;) 
Annars har jag haft en allmänt dålig dag, sådär som det kan va ibland.
Men men, nya tag nu för imorron är det Måndag igen!
Sovmorgon alla dagar utom Tisdag i veckan, underbart.



//Matilda

Söndagkväll

Då var det söndagkväll och denna gång utan solsidan. Detta innebär dock att jag kanske kommer mig i säng lite tidigare än vanligt som i sin tur gör att måndagen blir ytters lite lättare att genomlida. Det är alltså ända långdagen vi har på hela veckan. Skönt!


Nästa vecka bär det av mot fjälls!

//angelica


två bilder

Då har man varit hos Nicko och sett lite film med en massa, det blev hip hip hora, inte direkt första gången man ser den men den är ju bara så bra att man kan se den gång på gång!
Inatt ska man ju ställa om klockan också, sånt gillar inte jag riktigt, det känns sugit att man inte får sova lika länge, därför borde jag kanske leta mig mot sängen. Ska ju sova i min egen säng inatt, har inte gjort det på en hel vecka.


//Matilda

Lördag

Strax ska jag dra iväg på kiosken och sedan vidare till Nicko, det blir nog en lugn myskväll skulle jag tro.
Förövrigt så hade jag en jättetrevlig gårkväll med trevliga filurer. Lisa har mitt minneskort så jag har inga bilder att bjuda på för tillfället.
 


//Matilda


Fredag

Nu drar vi ut på midadg! Ha en härlig fredagkväll! 

 

//ankiomuttan

På andra bloggar står det kloka ord i rubriken.

Gubben med plåthjälmen kom nyss ner med ett förslag. Detta förslag innehöll att sova och det vore inte så dumt att sluta överväga saken och kanske dra tummen ur.

Hockeyn hos lisa blev hockey hos nicko, men utan kanalen. Vi stötte alltså på problem. Det slutade med att nickos mor lånade ut bilen så vi åkte hem till oss i periodpausen. Men det gick ju de också.

Nu, tillbaka till förslaget från plåthjälmen. Godnatt!



I brist på andra bilder så bjuder jag nu på några härligt sockertoppar!

//angelica


Mamma

Medan dom andra är hos Lisa och ser hockey sitter jag här, men faktiskt inte ensam för alldeles nyss kom mamma och hon ska sova här i natt. Idag har jag damsugat och skurat här inne, jag har dessutom lyckats ha sönder damsugarn(?) Vet inte riktigt hur men den slutade bara suga helt plötsligt, jag plockade isär den lite och hittade en kapsyl och en stooor dammtuss plus en liten liten insekt, BLÄK. Men den funkar inte längre iallafall.. Efter jag var klar med städningen hann jag med lite träning och jag åt inte middag förrns efter sju någon gång, jag är den absolut bästa jag känner på att skjuta upp saker.



//Matilda

Stressiga liv

Nedsläpp om 30 minuter och väskan för helgen är fortfarande opackad. Det blir nämligen så att jag tränger mig på hos Matilda ännu en gång. Jag kan dock inte klaga. Frågan är bara om Matilda själv har något emot det. Jag hade visst råkat ta över hela sängen inatt.

Nu måste jag göra väskan redo och sedan rusa vidare mot vinkelgatan för hockey.


21.09

Nu är Anki och borstar tänderna och klockan är inte ens tio över nio! Vi hade tänkt gå och lägga oss nu, det är faktiskt nästan seriöst. Vi är helt utslagna och jag kan dock inte komma på vad det kan bero på.. Kanske promenaden till ICA? Vi har hört rykten om att Lisa och Jenka är lediga imorron vilket inte får oss att bli extra taggad på morgondagen som endast bjuder på skola för vår del.. Men, men en dag närmare helg iallafall!



Med denna otrooooligt snygga bild säger vi Godnatt.

//Matilda

Middag

Magarna kurrade och flickorna insåg att det kanske var dags för middag. Ska vi handla godis eller äta middag först? var en fråga dom två tjejerna ställde sig. Tillslut kom dom fram till middag först och godishandlig senare. Efter lite tvång från Ankis sida så reste matilda sig från soffan och slog på ugnen. Fem minuter senare kurrade magarna igen och matilda reste sig för att kolla hur länge det var kvar innan ugnen var klar. Då insåg den blonda typen att hon glömt slå på gradtalet.



Då vet ni vad vi har för oss hela denna kväll...


Hockeykväll, eller?

Kom just hem från ännu en hockeykväll hos Lisa. Dock kan jag väll erkänna att hockeyn inte stod för underhållningen för denna kväll, hehe. Vi tjejer lyckades lura i johan och robin kaffe med svartpeppar och grillkrydda i. Ansiktsuttrycken som kläcktes fram var något man skulle kunna betala för. Sicket bra skämt!

Klockan är mycket och jag känner att J. blund är på ingång. Kanske bäst att sova de timmar man kan.



Ps. Imorgon tränger jag mig på hemma hos denna brutta.

//angelica

Matlagning är väl kanske inte min starkaste sida

Sitter just nu och inväntar att klockan ska bli drygt sex så jag kan gå ner till E4an på buggen. Själv denna gång också men det är Tisdag vilket innebär att det inte är krusen, kan inte fatta att jag vågar fara själv!
Jag sa tidigare att jag skulle städa här idag men jag orkade verkligen inte det så det har jag tvärgjort nu efter maten istället. Jag lagade mig makaroner och korv till middag, alltid ett säkert kort hehe.


midsommar i stugan^^


//Matilda

Tisdag!

Man kan väl inte annat än att älska denna underbara dag? Imorse fick vi beskedet att vi skulle få sluta 11.15 så skoldagen har alltså bestått av en Sv lektion där vi lyssnade på redovisningar och jag och Linnea hann även lära oss mycket om Afrika och vilda djur vilket inte alls hörde till lektionen men lite allmän fakta skadar väl inte täntke vi. Nästa lektion såg vi film sen fick vi gå hem. Men för jag och Ankis del blev det att gå på stan lite, där vi också fick syn på Lisa och Jenka.
Det var dock inte riktigt lika underbart att komma hem till en ostädad lägenhet, mina grejer ligger överallt om vi säger så. Jag får nog ta och röja upp här lite kanske.


Bilden är inte från idag!

//Matilda

Sommarkänslor

Jag har faktiskt också knåpat på mitt tal denna måndagskväll. 3 minuter och 22 sekunder är jag nu uppe i och det får vara nog för denna kväll. Nu måste jag slänga ihop något som ska representera mig i klädväg på idrotten och sen skulle jag har sussat för flera timmar sedan. Kommer vara lika död som vanligt imorgon bitti trots att "tidigkväll" gått och blivit mitt nya favoritord.



sen så har mina nya shorts kommit idag och jag erkänner. Jag spricker snart, så mycket längtar jag till den fantastiska varma årstiden som håller på att rulla in.

// angelica

Måndag

Kom just ut från duschen så nu är jag redo och fräsch för sängen, okej jag ska väl inte riktigt gå pch lägga mig än men. Annars har jag pysslat med att skriva den muntliga redovisningen som jag ska utföra på svenskan på Fredag. Det fick handla om vad som helst och jag ska berätta om min såkallade "sångkarriär" hehehee spännande va?  Om min klass har tur så kanske jag kommer att spela upp "Det här är vi fyra".


//Matilda

Fröken Andersson

Hemma från veckans första och sista långdag. Med en mattelektion som jag fattade zero av, en samhällslektion som fick mig att vilja flytta till månen och ett forumspel som aldrig ville ta slut så känns det trots allt ganska bra. Nu är det bara att börja räkna ner dagarna mot helg, sommmar och bättre tider, jajjemen! 

Nu bjuder jag (som lovat, dock några veckor sent) på en vacker Lisa.



//angelica

Godnatt

Det gick rätt så bra på buggen trots att Emma inte var där idag heller, så det blev jag och gamlingarna igen då hehe, näe alla är inte gamlingar men. Lisa säger att hon tycker jag är skitcool som vågar gå buggkurs med massa okänt folk. Fast jag vet att om hon sett mig bland folket och hört musiken är det inte riktigt säkert att hon haft samma åsikt. Näe nu var jag dum, eller vet inte mot vem förresten? Men jag tycker att det är roligt att dansa det måste jag faktiskt erkänna och det är kul att man ju bara blir bättre och bättre också.

Hur länge får man sova imorron då tro? jo, klockan står på 08.15, sweet!



//Matilda


Underbara dag- kan du komma oftare?

Alla tjatar och tjatar om detta men fy fanken vilket toppenväder det är. Sämre blir det ju inte heller av skoterutflykt med hela konkarongen och lite zumba dans på det. För att inte glömma hockeyn och solsidan. Det har helt enkelt varit en sjukt mycket bättre dag idag än fre-lör. Toppen tycker jag!



Tråkigt nog är det måndag imorgon, uppstigning 6.00 för några längder i bassängen. Därför säger jag natti redan nu!

// angelica


Min Söndag

Imorse väcktes jag av det vackra vädret och klockan var ganska precis tio och då klev jag upp direkt i hopp om att hinna följa med mamma och pappa ut och gå, men till min fasa fick jag höra att dom precis kommit in.. Jag la mig i sängen och surade en stund men det slutade iallafall med att jag tog Ally med mig ut och gick.
Annars har jag suttit på altan och njutit. Det jag ska göra härnäst är att träna den förbannade ryggträningen, packa lite, äta, fara in till stan på buggkurs.


förra året^^

//Matilda

Hoppas på bra väder och bikinibränna!

Hemma från Nikolina. Blev inte så sent för min del ikväll, dels eftersom syster kunde hämta mig (lat) och dels för en tidig utflyckt imorgon. Fick ett litet utbrott i morse då jag insåg att fadern farit ut utan mig så imorgon bär det av mot skogs för hela familjen. Detta innebär dock uppstigning före fan. I detta fall 09.00. Känns tungt men tror inte att jag är kapabel till ännu en soffhängsdag. 

Nu ska jag sussa, men har hört att månen är full och det innebär svårt att sova för vissa. Får väll se hur det slutar för min del. Natti! // angelica


  

Ändrade planer

Så fort Nicko svarar på sina sms som jag antar hon fått av typ alla som ska till henne så kan vi sticka iväg.

Men så länge kan jag ju berätta vad jag gjort idag, jag och Jenka steg upp där vid elva någon gång och tog det chill tills vi åkte hem med bussen 13.25 när jag kom hem satt jag i soffan ett tag, gick till mitt rum, låg i sängen ett tag, låg i sängen ännu ett tag, gruvade mig för att börja träna, gruvade mig för att börja träna lite till. Tillsist insåg jag att tiden faktiskt INTE stod still idag så då klockan var typ sex satt jag igång med träningen heheh, jag är ganska duktig på att skjuta upp sånt där.



//Matilda

Kort och gott

Hade en jobbig dag igår med begravning. Trodde att denna dag skulle bli bättre men ack så fel jag hade.

Hur som haver så ska vi till matilda ikväll, vad kvällen kommer att bjuda på vet nog ingen. Minst sagt SPÄNNANDE.

 

//angelica

Fredagkväll

Ikväll kände jag och Jenka suget av lite glass så vi gick och köpte Ben & Jerry's. Just nu inväntar vi några spännande gäster blandannat Lisa och hon och Jenka har turen att få dela säng med mig inatt också;)



Tur man hittade den nyaste bilden..

//Matilda


Fredag :D

Varken jag eller Nicko har sovit särskilt bra inatt, jag vet inte riktigt varför men det blev rätt så sent eftersom vi inte riktigt kunde sluta prata. Men jag tog mig då upp till skolan imorse ändå och har inte alls varit så fasligt trött idag. Jag skulle kunna säga att den här dagen har varit rätt så trevlig, jag kan inte riktigt sätta ord på varför men jag får väl nöja mig med att jag känner så.
Ikväll verkar alla ha lite splittrade planer men förhoppningsvis kommer nog Jenka och Nicko hit ikväll annars lär jag väl ta en buss hem. Känns som att det var länge sen en helg var så här oplanerad.



//Matilda

Puko

Ikväll har jag en liten gäst här hos mig och det är Nikolina. För en liten stund sen käkade vi kyckling och tagliateller, tagliatellerna blev en aning hårda men annars var det jättegott.
Ikväll ska vi sitta och chilla i soffan och käka chips och marabou. Känns som att vi förtjänar det.. Av någon anledning.



//Matilda

For till Lisa

Läxan är orörd, väskan opackad och kvällen börjar lida mot sitt slut. Det är nog bara att kasta in handduken och låta det bli torsdag. Dock en chill torsdag med endast 1-2 lektioner. Inte illa!


//angelica

svammel

Jag känner att jag inte är på topp med mina uppdateringar på denna blogg. Jag kan dock inte skylla på förlite tid och inte heller på speciellt mycke bloggtorka som det så fint heter. Är nog bara helt enklent för lat för att starta datorn.. hehe

Det blev iallafall att bygga muskler idag efter skolan. Efter 30 minuters hårt (läs:slött) arbete med maskinerna blev det bara en massa snack och de sista 40 minuterna rann iväg snabbare än snabbast. Men just nu hinner jag inteberätta mer om denna överintressanta dag från min sida. Ska nämligen sussa tidigt ikväll, precis som tidigare kvällar.



//angelica

Tisdag

Svar på kommentar: Jag bor ju i Burträsk men min syrra har en lägenhet i stan och det är den jag lånar nu medan hon är borta ;)

Kom precis hem från buggen, eller vad säger jag, hem? Jag är ju inte hemma. Vi (jag och emma) brukar ju bara vara och dansa på Söndagar då det är kurs så jag var lite nervös men det gick bra, var bara lite tråkigt att det inte var så många yngre där som det ju tydligen brukar vara men, men vi kanske råkade pricka av "fel" Tisdag.

Nu har jag lite att göra som att renbädda och sånt, som jag verkligen, verkligen inte orkade göra idag efter skolan. Maja hann ju tydligen bara "halvklart" är jag förvånad haha?



Jag hoppas att jag inte blir rädd inatt då jag ska sova!

//Matilda

Som så många andra börjar sina inlägg idag

Nu är första dagen avklarad, jag har hört rykten om att det endast är 24 skoldagar kvar innan det är påsklov. Jag är alltså inte den enda som innan sportlovet ens var slut började tänka på nästa lov. Och jag hoppas även att nästa lov kommer bli lika roligt!
Men slutsnackat om lov nu.
Imorron flyttar jag. Iallafall framtill helgen hehe, jag lånar syrrans lägenhet medan hon är i Thailand i två veckor. Så jag kommer vara där nästa vecka också, om jag inte blir alltför uttråkad och ensam eller nått sånt, hör bara av er om ni skulle vilja göra mig sälskap så kanske jag tillåter det (inte vem som helst förstås).



//Matilda

Tetris

Ps. Slog just rekord i tetris, som jag kämpat för detta alltså!

Jag misstänker att jag har något handikapp inom tetrisspelande eftersom det tog mig en vecka att klara 24 rader, men skam den som ger sig!

//angelica

Söndag

Vilken bra dag det har varit idag. Jag bestämde mig för att följa far min till västanträsk för att se på lite flygning och det har varit hur härligt som helst. Bjuder på lite bilder från idag.







Nu säger vi tack och adjö till detta sportlov. Bilder från igår kommer i morgon! //angelica

Lördag

Imorse klev jag upp klockan tio i hopp om att jag skulle hinna med mam pap och Ally ut i det härliga vädret, men jag insåg snabbt att dom redan hade hunnit ut, men smart som jag var så ringde jag så dom fick vänta på mig sen gick vi ute på isen och det var verkligen hur härligt somhelst. När vi kom in satt vi oss ute på altan och där var det minst sagt lika skönt. På en halvtimme ger jag mig ut på en liten promenad igen med Lisa och Jenka.



//Matilda

Happy

Alldeles nyss stängdes ytterdörren och mina gäster for hem, här sitter jag alldeles ensam men det kanske är lika bra eftersom jag borde sova. Kvällen blev iallafall precis som jag skrev förut, även Johan, Anton och Ante kikade in ens stund och såg film med oss. Jag är dock lite osäker på om jag ens vågar sova inatt, eftersom vi hittade en spindel nyss som Nicko jagade iväg bakom soffan, smaaart! Den kanske kommer och äter upp mig, det kan man aldrigs så noga veta ju. Men vi ser väl imorron helt enkelt!



Jag säger Godnatt, och kanske Adjö då, med denna häftiga bild.

//Matilda

Myskväll

Klockan 20.00 lämnar jag mit hus för att gå till kiosken och möta Nicko och Lisa sen drar vi hem till mig och då kommer Frida och kanske någon mer(?) Det blir lugnt och mysigt ikväll med godis och sånt.



//Matilda

vackra burträsk

Anki kom och lämnade grejerna åt mig så jag har iprincipt inte rört mig idag. Mamma kom nyss hem och frågade "Vad har du gjort idag?" Jag: "ingenting alls, heh" mamma: "nähä så du har inte städat huset då?" Oops. Mamma är och handlar lite gott käk nu så jag tror jag ska ta och tvärstäda i turbo fart nu, Tjing!



//Matilda

pyjamas

Herre Jesus vilken slö dag idag! Det enda vettiga jag har gjort, än så länge idag är att hänga upp lite tvätt.
Ally verkar ha följt med pappa till Ume så jag har ingen anledning till att gå ut och gå heller, attans hehe. Fast iofs måste jag förbi Anki och hämta min grejer men det känns tråkigt att gå utan hund och det går väl inte att cykla nu heller? Aja, jag kan ju börja med att ta och klä på mig iallafall.. 
Det känns fan som december på nytt, riktigt tur vi hade som for ut med skotrarna igår ist för idag!


 

//Matilda


En hel dag i det fria!

Jag ska inte göra er besvikna, här kommer bilder från dagen.

Vi började med att TRYCKA nickos skoter av leden pga svaga armar.


ca 30 sekunder senare kom alle som fick igång skoter på första försöket. Klockan var då 10.49 och det blev strax därefter avfärd.


50 minuter senare befann vi oss i skogen, där var det snö och sånt. Vi lurade nicko att vi skulle upp för den brantaste backen vi kunde hitta. Hon trodde på det.


Ett X antal minuter efter avfärd parkerade vi vrålåken i bygdsiljum och bestämde oss för att slå läger i en grillstuga som redan hade ved. Det kändes surt med tanke på att jag hade stresspackat det i sista stund.


Matilda inser att hon har tre vantar på sig (en är nickos). Det är svårt att lyckas så bra som hon.


Alles skoter slutade fungera och vi åkte upp till mormorn och morfarn (jennifers). Jag och matilda poserade vant framför kameran, allt för er!


Medan pojkarna konstaterade att skotern ville vila gjorde lisa just det, vilade.


Jenka ringde morfarn och nicko poserade, även hon vant, framför kameran.


I någon vrå lyckades Johan och Alle gräva fram denna, matilda blev mer än imponerad.


Senare flanerade vi mot Wästmans, där intog vi en välförtjänt middag.


Matilda vill påstå att hon "gjorde tills sig" på denna bild. Själv är ytterst osäker.


Lisa och jenka åt också mat, det tyckte dom var gott.


Innan hemfärd stormade vi lanet och bytte om. Vissa hade svårt att hålla ordning på sina kläder.

 
På väg hem hann det bli mörkt, både jag och lisa var oroliga över om bensinen skulle räcka och allt var bra. lisas skoter stannade 100 meter innan hon var hemma.


Tänkte visa hur fint det var när vi körde över sjön hem. Jag är otroligt stolt över resultatet jag lyckades trolla fram.

//anki
 

Lugn hemmakväll förövrigt

Vilken underbart bra dag må jag säga, vi kom oss iväg vid elvasnåret, runt en halvtimma försenade.
Vädret ville oss väl idag. Det tog sin tid att köra till Bgm men det var härligt. När vi väl var där fikade vi och hade det mysigt vi hade även tur som kunde spinka in på lanet en stund också. Vi körde en runda i vackra bygdsiljum och sedan käkade vi middag på westmans, och med magarna fulla drog vi hem och var hemma vid sju. Helt perfekt.
Förresten så var jag rädd två gånger under denna skotertur. Ganska mycket ändå med tanke på att jag aldrig varit rädd förr då Anki varit min chaufför.  

Jag måste tyvärr göra er besvikna och berätta att jag glömt alla mina grejor, inklusive kameren hos Anki så jag kan tyvärr inte bjuda på någon bild från denna dag just nu.


Den här bilden får duga istället, då har det något med denna dag att göra iallafall haha.

//Matilda

Godnatt

Kom just hem från Lisa där hon, jag, Nicko, Anton och Anki suttit och snackat och käkat lyckade popcorn.
Jag känner mig taggad inför morgondagen, då det blir skoterutflykt till Bygdsiljum, det kommer gå finfint! Dock ser det vackra vårvädret ut att försvinna men det är väl bara att vänta och se vad vädret vill bjuda på imorron helt enkelt.
Tror inte jag ska sitta uppe så länge till utan gå och lägga mig i mitt nystädade rum istället.

Avgång 10.30 från Kvarnberget imorron, kom inte försent flickor!



//Matilda

Tjejhäng

Tjej 1: vi är där det är eh....SNÖ!
Tjej 2: det är som lite gult...lite som sånt där vatten...



//ankiomuttan


Onsdag

Det var skönt att ta en sovmorgon imorse, dock så har Lisa varit riktigt jävlig inatt. Jag drömde att hon kastade en svart liten spindel på mig om och om igen, självklart var det äckligt men inte alls så hemskt som det brukar vara faktiskt, kanske min fobi håller på att avta? Man kan ju alltid hoppas.

Jag började iallafall dagen med en promenad med Ally medan solen var framme. När jag kom in var det dags för mitt rum att bli ostökigt. Från det att jag satt foten i mitt rum till det att jag började städa så hann det säkert gå två timmar. Man kan ju undra vad jag höll på med riktigt, har nog inget vettigt svar egentligen, men det är ungefär så det brukar se ut när mitt rum ska städas.




//Matilda


Kvällen

Då var man hemma igen. Först for jag tillsammans med bröderna Norqvist till Lisa och såg hockeyn och efter det traskade vi till Jennifer där vi planerade både morgondagen och Torsdagen. Det blir ut och köra lite i morgon och sen (förhoppningsvis) till Bygdsiljum på torsdag. Man kan inte annat än hoppas iallafall.



Sovgott! // angelica

Frida och Nicko

Nu blir det att fara in och se Hockey. Vi hörs!


//Matilda


Det känns

Hela kroppen värker. Att försöka stänga av väckarklockan i morse var ett skämt, att lyfta damsugaren lika så.. Visste inte att man skulle behöva strecha efter ett besök i skoterspåret. 



Att se såhär pigg och glad ut kan jag bara drömma om en dag som denna. 

//angelica 

Tisdag

Jag steg upp klockan kvart i tio och var hos sjukgymnasten klockan 09.59 ganska bra gjort ändå.
Annars så har jag varit ute och gått en sväng med Ally idag. Mitt rum skulle behöva städas en omgång, men jag känner på mig att det blir en dag imorron med och då kanske jag tillochmed råkar vara sugen på att städa.



//Matilda

Godnatt

Efter en lång och varm dusch for jag iväg till Nicko, bröderna norqvist kom och gjorde oss sälskap, Nikolina fick oss alla att göra hennes special, med grädde och en mycket stor mängd oboy. mums. 
Men nu ska jag gå och lägga mig, jag älskar att jag ska till sjukgymnasten imorronbitti också så det blir ingen sovmorgon..


hehe

Godnatt!
//Matilda

Maten blev god iallafall!

Ja, Vad säger man mer om denna dag?
Det är hårt att vara tre starka men ack inte tillräckligt starka flickor för att klara av två skotrar som kört fast. Bara att inse, tur att räddarna i nöden alltid(?) finns till hands.


Mobilbilder med 2 megapixlar fick duga idag.

//Matilda

Det är tuffa tider!

Kom just in genom dörren efter en 4 timmars lång skotertur och käk hos Lisa. Vi råkade köra åt fel håll och vips så satt vi fast. Därför har vi suttit i en skog nära innansjön och fikat, lekt kurra gömma med dunk och planerat tackmiddag åt de snälla pojkarna som räddade oss. Så tack tack Robin och Kim för hjälpen loss, annars hade vi nog suttit där fortfarande... Nu ska jag hjälpa pappa med något som skulle ta några timmar..SEDAN ska jag sova, längelänge!



Bilderna från dagen lägger nog matilda ut! // angelica

Måndag

Jag sitter hos Anki medan hon springer omkring och yrar. Vi väntar på Lisa för att sedan dra ut med skotrarna. Jag ska inte köra om ni undrar så ni kan va lugn. Men Anki ska och hennes föräldrar är inte lugna haha men jag tror på henne!


//Matilda


Utedag

Idag har jag och lisa varit till västby. Där bjöds det på vÅfflor, spring i snön och lite traktor. Himla härligt har vi haft det idag, min vän lisa och jag! (kunde inte låta bli att rimma)




Egobilder, jajemen. Bilderna på lisa får komma senare, dom är på en annan kamera. //angelica



Sova

Igår kväll blev det film hos Jenka, med JP Nicko Lisa och Anki, jag och Anki låg och sov i hennes soffa fast skillnaden var att Anki var klok och for hem men jag stannade kvar och sov fast när den jättelånga filmen var slut for vi alla hem.

Sitter och väntar på att Malin och Simon ska komma hit och plocka upp mig för att vi ska fara till mormor och morfar, resten av familjen och typ släkten är redan där tror jag, jag råkade nämligen sova lite för länge, tänka sig.


//Matilda

Tidigkväll

Kul att jag är den sämta i hela Burträsk på att spela tetris. Eller förresten, hela jävla skellefteå kommun. Sen så är ju tydligen väldigt feg också, men inget kan stoppa mig!



Godnatt// angelica

Drar till Anki


Vad händer ikväll?

Har precis ätit middag med hela familjen Olsson, det händer inte varje dag om man säger så. Hursomhelst så har den här dagen degat på, jag och Anki har legat på hennes soffa och tjattrat tills Johan kom då vi tillsist tog oss en promenad ända bort till Johan och Anton haha. Där spelade vi tetris, och har nu fått klart för mig att jag inte är den enda som ser tetrisklossar fara omkring på väggarna då jag ska sova.

Jag tror kvällen blir hyffsat lugn, vi har inga direkta planer men någonstans måste vi ju ta vägen iallafall. ;)


Lite avis man är på Paue som är påväg till Spanien nu!!

//Matilda

Fredag

Gårkvällen blev toppen. Det började med att jag Anki, Jenka och Lisa lagade en utsökt middag tillsammans. (lyckades få igång brandvarnan också..)
Sen kom Johan och skrämmde livet ur oss, och därefter kom Frida och gjorde oss sälskap till filmen. (I rymdes finns inga känslor)
Lisa, och Frida lämnade oss i sticket efter filmen någon gång. Trots det hade vi resterande riktigt roligt med wii (just dance) osv. Men kvällen slutade inte där eftersom Johan kom tillbaka och inte nog med det så befann sig Alle, Victor och Noa på bron så dom släppte vi också in med ett nöje.
Jag och Anki somnade sött brevid varandra klockan halv fem. Jag är imponerad av mig själv som lyckas vara vaken i nästan 23h.



//Matilda


<3

Natten spenderas hos Anki! För tillfället diggas musik.


//Ankiomuttan


Middag

Ny vaknas det tjejmiddag men innan det så måste vi ju handla. Detta betyder att jag, om 40 minuter, skall befinna mig på konsum. Det känns nästan som att jag måste börja traska redan nu. 

Efter våran troligen delikata middag blir det skräckis och jag känner mig nästan rädd redan nu. Kan inte tjejerna någon gång inse att det är det värsta som finns? 

 

//angelica

SPORTLOV

Åh jag är förälskad i det här vädret!
Idag fick vi sluta tidigare och alla SPSK1or var ovanligt glada, och taggade på lov. Jag, Anki, Linnea, Emma, Frida och Jenny gick på wayne's och fikade. En mycket trevlig början på lovet.
 

Ska lägga mig och vila en stund nu. Vi hörs senare!
//Matilda


Nu drar jag till Nicko sådär lite hastigt!



//Matilda

Torsdag

Nu är frågan vad jag ska hitta på resten av dagen och ikväll? Har ju som redan varit på skolan klart för idag och tränade direkt jag kom hem och vi har ingen läxa. :) Dom flesta ska väl typ träna ikväll eller nått, så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till? Förövrigt hoppade jag i pyamasbyxorna direkt efter duschen, och klockan är bara 17.00, det liknar ju ingenting :O

Hade inget mer för tillfället att dela med mig av men här kommer en härlig bild som jag mycket hellre hade varit i än här hemma framför datorn, fast iofs är jag ju som i den där ilden men aja ni fatttar.



//Matilda

skönt!

Har tagit skoterkortet idag så papperna kommer förhoppningsvis i början på nästa vecka. Hur härligt som helst!



//angelica

Dramatisk dag

Torsdag och Fredag, det ska man väl ändå klara av? Jag fattar inte riktigt varför just den här veckan känns så jobbig, annars brukar typ veckorna flyga förbi. Jag hoppas det bara är för att det ska bli lov, så att det inte fortsätter efteråt för då kan det bli kämpigt. I och för sig kan det ju också vara för att jag är uppe så sent på kvällarna, jag är ju nämligen en av de väldigt många människorna som ser Big brother kl 22-23 varje kväll. Egentligen är det ganska, jättevärdelöst men det är ju rätt kul ändå. En sak som suger är att man typ inte hör ett ord av vad dom säger, jag tycker dom borde ha textat.
Hm, den kommande tiden får avgöra om jag ens orkar se ikväll.


söt bild osv.. Men vi ser ut att ha det mysigt iallafall

//Matilda

Jag är trött

Den här dagen har också gått trögt, vi har suttit och lyssnat på redovisningar nästan hela dagen och våran redovisning tog tydligen 40 minuter.

Jag stannade i stan efter skolan eftersom jag och mamma skulle köpa täckbyxor åt mig. Jag har nämligen funderat på att jag vill ha ett par mörklila helt perfekta. Men jag insåg att utbudet på ens svarta täckisar var extremt litet så vi hittade ingenting förrän vi skyndade oss ner på team sportia (jag var på dåligt humör och skulle hellre dö än att missa tjugo över fem bussen, kl var då 17.05) och där hänger "dom mörklila täckbyxorna" alldeles ensamma på en galge i min storlek och extra pris haha, så dom blev det, det var dock inte dom där "perfekta" jag hade tänkt ut med dom duger iallafall.



//Matilda 


RSS 2.0