skola

tjatja, eller som alla säger chacha, haha
första skoldagen idag då, gick väll bra, dock redan less men de får jag tåla. de är ju bara ett år kvar med denna härliga klass och de ska bli de bästa, eller hur? pallar inte berätta mer om skolan, den sug!

nu sitter jag iaf här och äter ett äpple och ska snart dra iväg på träning, får hoppas de går bra, med lite vilja och inställning går de oftast !
för i övrigt så har jag även lyckats med att göra nudlar min första gång i livet, så lite stolt är jag väll, speciellt när lillebror inte ens klagade på dom. nae, tiden bara försvinner, måste gå och byta om, kram

//anki yää!!

tagga skola

Dåliga på att uppdatera, det är precis det vi har varit, eller iallafall jag.
Hursomhelst matchen mot myckle/medle idag blev väldigt spännade, vi låg under med 2-0 i första halvlek, men vi vek då iaf inte ner oss för det utan kämpade på bättre i andra så vi lyckades ändå vinna med 3-2, inte dåligt brudar!

Så, vad har jag haft för mig i helgen då? jo, i Fredags var vi fulla huset hos Jenka, typ. Så vi höll oss ute ett tag också, det var najs och natten tillbringade jag och Ankispanki hos Jennifer i hennes föräldrars säng (dom låg dock inte där), det var mys. I natt har jag nämligen inte heller sovit hemma, utan jag och Emanuel drog till stugan i Mjödis, det var också mys.
Och idag är det den 23 augusti det betyder att det var ett helt år sedan vi blev tillsammans, tänka sig, ett helt år, otroligt!<3

Och nu finns det verkligen inget annat att göra än att tagga skola för det är ju faktiskt så, den börjar ju imorgon...
Aja det blir väl najs att träffa allihop varje dag framöver, Lisa har iallafall sagt att hon kommer och hämtar mig på hennes magiska kvast före skolan imorgon, det är ju tråkigt att gå ensam till skolan nu första dagen, även om vi faktiskt börjar nian hihi.

Och seriöst, jag måste gå och lägga mig nu, jippi!


En bild från en av dom kära SO-lektionerna vi säkerligen kommer uppleva varje dag denna termin med ^^

Gnatt //Matilda

söndag

tjenare, upptäckte att vi ha varit lite dåliga på att updatera i helgen, men de kan nog bero på att både jag och muttan glömt bort de! haha, vi får ta och skärpa oss.

jag pallar inte berätta vad som redan hänt utan nu blickar vi frammåt, och i morron börjar skolan<3 , guuud vad jag längtar!! inte.

nae, men seriöst i afton blir de match mot myckle/medle borta och efter de blir de en nog en liten "myskväll" med familjen, lr a mamma och lillebror, vi ska iaf se Vi hade iallafall tur med vädret igen och typ äta äppelpaj!!

hade bra tills vi kmr tbx. om vi kmr tbx...hehe



//anki

nattinatti

hejsan alla glada, sitter här hemma hos jenka och jag vet att en liten flicka som jag borde sovit för länge sen, men är man hos jenka så är man om jag säger så, haha.

ikväll vart de en kväll likt många andra kvällar, sittandes i min husvagn, 8 pers under ett täcke och framför en 15" tv, men men vi klarade av att se en hel film iaf, 13 snart 30, som dock alla sett några tusen ggr, haha

nae, nu är de nog snart dax för oss att sova, vi har beslutat att vända tbx dygnet med att vakna 10 i  morron, får se hur det går.

nu slänger jag in en bild från en härlig sommarkväll, snakkes



// anki

torsdag

hej, sitter här nyvaken, vart väckt av syster som btw flyger till varmare bräddgrader redan i morron. och gissa vem som är avis? men när jag tar studenten, då far jag oxå!

nog snackat om det, idag blir nog en ganska lugn dag, ska försöka läsa lite ur min bok som för i övrit heter asyl, vågar dock inte läsa den på kvällen för att den är så hemsk, haha. Sen så ska jag även försöka att baka, men de är ju inte riktigt min starka sidan , vi får se hur de går.

nae, nu ska jag dra, hittar inte åt mina bilder på datorn, så de får bli en annan dag.
//anki


fem dagar kvar...

Tja!
Nu är det då bara 5 dagar kvar av detta sommarlov, det är inte lönt att klaga även om det känns fruktansvärt tråkigt att börja om... Menmen vad kan man göra? nä just det, ingenting alls. Sen så hörde jag att det skulle börja en ny kille i våran klass, det blir ju säkert kul. 
 
Ikväll har vi haft match mot myckle/medle eller vare nu är hursomhelst vann vi med 1-0 det ägde.
När vi skulle tacka så spottade en i sin hand, det var äckligt, sen blev det lite strul mellan våra tränare, så kan det gå. 
Vi möter dom igen på Söndag, det är bara att tagga till den matchen nu.

Nu lägger jag in två bilder från en match mot just myckle/medle, dock inte från idag utan från träningsmatchen i våras. 
Lyckades faktiskt hitta en på jag och en på Anki, haha najs! 

   


Vi hörs väl imorrn // Matilda

 


Onsdag

gårkvällen spenderades lite överallt, med b.la grillning vid sjön, mys i husvagnen, film hemma hos jenka och avslutedes med lek i lekparken, haha

idag då? jo idag så blir de nog för mej att följa med syster till stan och se om jag hittar mej en ny skinjacka, får se hur de går med de. och ikväll så har vi match mot myckle/medle hemma! kul att äntligen få spela hemma!!

nae, nu kom syrran just upp och sa att vi ska fara på 20 min, 20 min!!! och här sitter jag i pyjamas, aja måste skynda, hade



hoppas de går bra ikväll !

Veckans måste

Veckans måste: batman mask
Hittas: I JPs leklåda
Beteende: HAAAHAAAA! HAAHAA! HAHAAA! osv..
Modell: Noa Söderberg



// Anki, Matilda

Lilaa

Hellu! Ikväll har vi spelat match mot Jörn och resultatet blev tillslut 9-3 till oss. Härligt tjejer, alla spelade riktigt bra.

Så vad har jag gjort idag då? ja, sovit varit med Anki ett tag och sett på tv, riktigt intressant för er att veta.
Imorron ska jag till stan iallafall, jag ska lämna in min mobil som är så cp, hoppas den blir bättre.

Nu lägger jag in en riktigt trevlig bild på laget, den är från upptaggningen från Pite summergames, det ägde (H)



Vi hörs imorrn // Matilda


Veckans outfit

palla byta kläder varje dag?



 
// Anki och Muttan


Renfors och kräftor

hejhej, jag, frida och jenka har varit i renfors idag och hälsat på Hakkan, så därför han jag ine skriva i morse, vi for dit kring halv ett och kom hem före halv sex iaf. vi han med att se nästen hela renfors och en liten bil av renbergsvattet, så riktigt nöjd är jag med dagen.

sen nu när jag kom hem så har min uppgift varit att äta kräftor, men jag sög på de så de blev bara två stycken för min del. jag har även försökt lägga upp en bild men jag misslyckas, vet inte hur man gör :$ så de får bli en bild från google ist.

aja, nu måste jag upp och fortsätta njuta av denna fina dock även kalla sommarkväll. hade


Paltisar

Hallå där, kvällens match tänker jag inte uvärdera mer än att säga ordet "palt".

Jag kommer inte på något intressant och läsvärt att skriva just nu, så jag bjuder väl på en trevlig bild från en av sommarlovets sköna dagar, som det faktiskt verkar vara slut på nu med tanke på att det är svinit kallt nu i luften, bara 6 grader ute nu om jag ska vara exakt.



// Matilda

dum matilda

tjao, såg att Muttan uppdaterade ett mycket dumt inlägg igår, men har tyvärr ingen ful bild att kontra med, men hämden är ljuv, kanske kommer i ett senare inlägg.

ikväll så blir de match mot Fromheden, och efter de kanske lite kräftfiske med familjen och så, vi får se.
muttan och alla andra som fiskar i mjödvattnet fiskar ju kräftor helgen före, konstigt nog, och då har jag hört (ryktesvägar) att muttan tydligen har blivigt biten av en kräfta och börjat grina,  haha klantigt gjort muttan!


nae, nu slänger jag in en bild från psg 2007.

 

hade //anki

Ankan

Tjenna!
Har varit hos Frida ikväll med en massa polare, vi gjorde inte så mycke utöver det vanliga hehe, men det är alltid trevligt.
Nu är det väl bara att tagga till matchen imorron, mot fromheden, dom tar vi lätt!

Som kanske dom flesta vet så tycker anki inte om att bli kallad ankan, ja jag tror faktiskt att jag skippar att berätta vilka konsekvenser som blir om kan kallar henne det. Men så hittade jag den här fina bilden, på anki och just en anka. Hon kan väl ändå inte blir sur för det med, hursomhelst ser det iallafall ut som om hon tycker om den där ankan ganska mycke:]


Vi hörs imorron, Gonatt // Matilda


Till frida

Tja, nu är de anki som sitter bakom tangenterna och skriver, kom nyss hem från farmor och mellalandade här i hemmet och nu snart drar jag vidare till frida och massar roligt folk,de blir säker en av många roliga kvällar.
nae, nu måste jag skynda, dom väntar säker på mej (A), ni får höra mer senare ikväll av Matilda.

Sänger in en till stekarbild på jag och Matilda.



/anki


Torsdag

Tjaa! nu har vi skaffat oss en blogg, jag och Anki. Hoppas ni kommer gilla våran övercoola blogg som kommer steka alla andras. Vi har faktiskt trots vår talang fått hjälp av frida (http://freyd.blogg.se) med design och header. 

Här bjuder vi på en mjukstart av vår blogg genom en stekarbild (H)  



vi hörs ikväll!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0