söndag

men tjena alla friskisar. sitter här nu och tycker extremt synd om mej själv för att jag har så ont i halsen. hahah, nae så farligt är de inte men vi har fixat oss en liten sjukstuga här hemma för både jag och lillebror är sjuka. fast jag är nog lindrigt sjuk i jämförelse med han. idag så har dagen bestått av att hjälpa mormora att flytta och annars så har jag bara lata mej som vanligt.

gårkvällen vart riktigt trevlig, dock började den med att knuffa upp syrran ur att dike och slutade med en timmes snack i hallen men där i mellan hade vi ändå trevligt! nu hoppas jag på att friskna till tills i morron för ännu en skoldag, taggad till tusen. . . lr hur vare? aja gonatt på er //anki



såhär frisk känner jag mej för dagen!

haha

hej, mina vänner kom just in genom dörren och då utbrister matilda:

-är inte jenka här?

-eh, nae jag ser en annan del av köping!

hahahahah. jag skrattar!

bff obesegrade(H)

Som Anki sa så vann vi hela cupen igår!  
Det var jävligt roligt och alla spela sjuktbra! :D
Jag är då glad att jag var med iaf, var ju somsagt sjuk, men vad gör man inte haha?:)
Dock är jag död idag, men det var lätt värt det.

Det blir inte att fara på ladan för min del idag iaf..
Tror nog både mitt huvud och min kropp mår bäst av att ligga i soffan och lata mig framför "´My super sweet 16 weekend break" Hahah näe jag blir seriöst sur när jag ser det för dom är så äckligt jävla bortskämda haha. Kanske blir det en film istället.

Men ikväll kl 20-21 blir dedt jag Nicko och lisa(?) som måste dra iväg på gynpan och sitta i kiosken för dom yngre har cup idag, det kändes ju kul.. Bäst tiden osv, eller?

Sen får jag väl se om det blir att dra till Anki och va med massa kanske:)


Efter finalen då vi hade steekt wihooo!(H)

//Matilda

vinst!

vinst igår, känns jäkligt härligt idag och de känns i halsen att jag skrek igår också. trots de har jag faktist endå rösten kvar, helt otroligt. mår inte bra idag men tillräckligt för att om dryga timmen bege mej mot ladan och träna inför tjejhockeyn. efter de blir de säljning af fika på gympan och sen kanske hitta på något på kvällen? känns väldigt konstigt att jag ens funderar på de men vad ska jag annrs göra, haha? nu ska jag lägga mej och se ett avsnitt av paradise hotell och sen börja packa mej iväg! pusshej//anki


fredag

tjo alla. vet inte varför jag har tid över nu, de känns iallafall skitskumt. jag gjorde mitt gymnasieval igår kväll men sen kom jag på att jag inte ville till Umeå så de blev att välja om nu på morron. annars är allt lung förutom att jag har fått ont i halsen, men jag har valt att inte känna efter idag, vi måste ju tagga cup!

ialla fall så ska jag nog börja leta mej mot skolan nu, täckisar på!

riktigt skolsugna brudar där. . .


ny skola?

men tja! dagen idag har bestått av tidig uppstigning, inte mindre än kl 5 i morse. jag vet, jag är tokig men jag och nicko skulle till Umeå idag och kolla på en skola. jag har står just nu och väger mellan stylidt och spa i Umeå eller handels. Hoppas i alla fall på att jag ska bestämma mej ikväll, måste ju lämna in lappen i morron!

aja, nog pratat om skolan, i morron är det ju fotbollscup och jag VAR skittaggad tills jag kom på träningen. . . hoppas våra sjuklingar frisknar till och att det sker ett mirakel och flickorna som har hoppat av hoppar på!

nu ska jag återgå till hockeyn, pusshej//anki


Yää

Hejsan!
Nu var gymnasievalet gjort, för min del blir det spectrum-skapande kommunikation, och det blir på Anderstorp, ja om jag nu kommer in vill säga haha.

Idag blev det en kortdag för mig, som Anki redan sa i förra inlägget att jag for hem och alldeles riktigt innan engelskan, jag tycker faktiskt det inte är annat än rättvist, jag hade ju inte tränat på glosorna haha (A).
Men jag känner mig faktiskt inte helt hundra, jag haaatar att va förkyld, jag mår så jävla illa då och kan aldrig sova buhuu:( Så får se om jag vaknar upp som ett spöke imorrn blir det nog ingen skola för mig.

Slur pratat om mig nu, vi lägger uppmärksamheten på Lowa istället, eller kanske hon redan fått nog av den efter idag haha! när hon kom till skolan ungefär såhär

Hon hade dock inga glasögon och skägg. För den här bilden är nämligen tagen i fredags^^
Men snacka om snygg frilla asså(H)

//MAtilda



ovanligheternas dag

hejhej, har för ovanlighetens skull testat något ovanligt idag, jag har nämligen spelat hockey! ja, du läste rätt. det är helt otroligt att jag över huvud taget funderar på att delta i tjejcupen, jag som inte ens kan översteg! måste dock erkänna att jag tycker de va riktigt kul.

dagen stora händelse var att Lowa tog på sej en peruk och sen lurade alla att hon hade klippt sej. peruken var alltså senapsgul och kommentarer hon fick var liknande: " gud vad fin du blev" och "viklen fin färg" osv. jag höll på att dö när både anette och mattanterna gick på de! annars har dagen sett ut som vanligt förutom att muttan har insjukat i hosta som resulterade i dålig sömn så hon gick hem lagom till engelska glosförhöret, hehe undra varför?

hinner inte lägga in nån bild på lowas fina frilla nu så ni får vänta på den, annars få ni ha de gött nu sticker jag snart iväg på träning. pöss//anki

min dag!

hon klarade det! jag har (för första gången i mitt liv typ) klarat av att ladda in filmen från i söndags på datorn och laggt över den på ett usb! jag är överdrivet stolt över mej själv just nu!

för i övrigt idag så har de varit skola. . .jag fattade precis allt på no:n, tur det för jag fick lov att förklara för alla blondiner som inte fattade, lr hur va de (A)? i alla fall så tycker jag att om Aa blir t.ex. kille och AA blir tjej, borde inte aa bli homosexuell? aja, de tyckte inte jörgen+ att resten av gruppen skrattade åt mej. . .sen tyckte jag även att de lät lite konstigt ett en mamma och pappa kan få ettt barn som är en växt men de va tydligen bara jag som reagerade på de. jag är mycket glad över att no provet inte är förän om några veckor!

nu ska jag sätta igång med lite plugg, får se hur långt  jag kommer, minns inte ens vad det va jag skulle göra, aja pöss//anki



hittade denna extremt söta bild på mitt usb som jag rensade, gult hår eller vad?

Måndag

Hej alla idag är det Måndag och ha varit skola idag såklart, det är ju alltid drygt men kan ju faktiskt inte sitta här och säga att Måndagar är så jättejobbiga ändå, dom funkar.
Den dagen som väntar imorgon, tisdag, är dock värre. 
Idag efter skolan så var jag och det där galna gänget>>>
och styrketränade!
Även om man är väldigt otaggad och trött innan och det känns som att det skulle kännas bättre att ligga hemma framför tvn istället, så klår det faktiskt inte den kännslan man får efter man tränat! :}

Det blir tidigkväll ikväll med, eller det är ju klart om jag nu ska nå mitt mål. I natt har jag nog sovit i nästan nio hela timmar, good work Matthew!

Vi hörs!
Puss//Matilda

Söndag

Hej, nu var denna helg över också, men jag kan absolut inte klaga på själva helgen för den har varit toppen!
I fredags gjorde vi ju somsagt en film och igår var vi en massa hos frida, var ute lite, spela spel som jag ägde alla i osv och Emanuel sovde här med mig:]
Sen for vi en massa till backen idag och sen var jag med Emanuel ännu mer:)

Och nu är jag rätt taggad på att sova minst 40h den här veckan, så det blir att gå och lägga sig kl 22.00 varje kväll!

Lägger in en backbild dock inte från idag men
 

Godnatt//MAtilda

16!

grattis till lisa som fyller 16 år idag! älskar dej <3

 

//ankiomuttan


Spårargatan

Godmorgon alla, idag kommer jag nog bara sitta hemma och lata mig, eller justja jag är hundvakt också så jag bör nog inte lata mig alltför mycket om jag inte vill torka kiss från mattan hehe.

Ikväll blire nog kompisarna, var vi ska vara är oklart somvanligt..  Hursomhelst kanske Emanuel ska sova hos mig :)

Jag bjuder på två sköna bilder från våran filminspelning igår hahah!




POLISON i egen hög person! haha

Ha en bra dag nu då vi hörs
//MAtilda

Film

Eller blev det kanske ingen film som vi laddar upp här, den är nämligen barnförbjuden, eller kanske vuxenförbjuden, eller kanske annat-folk-än-vi-förbjuden!
Haha det var grymt kul iallafall, och vi fick ju fan ihop det!(H) Fast den är inte ihopklippt ännu.

Men vi tänker fortsätta öva på våra otroligt begåvade skådespeleritalanger och se om vi lyckas göra några fler hehe.. intressanta... filmer hehe:)


Lägger in en bild sen typ förra året

Love You All!<3


Nu ska jag lägga mig i min sköööna säng.
pusspuss //Matilda

äntligen helg!

jaha, fredagen var nu äntligen över! eller iaf skolan för resten av denna vecka. två prov idag också och dom klarade vi galant, eller? på hk:n var de praktist prov och jag och nickos ris blev aldrig klart om vi säger så. . .men bara man ser glad ut så märker ju inte anette om de är lite hårt, haha

ikväll blir det först lite mys och planering i systers rum, sen blire action. vi har ska nämligen göra en film, är överdrivet taggad! ksk blire ett resultat som kmr ut här sen? vi får se.

i morgon far jag och jenka till stan och shoppar lite innan öppet hus på thoren, hoppas det ger något nu! tiden tickar. . .vad som händer på kvällen är ännu oklart. hoppas ni får en mysig fredagskväll!

med denna bild säger jag peace! //anki 


bff

Hej på er, kan väl inte påstå att jag är så mycket possitivare idag men.
Iallafall har jag gjort upp ett mål inför nästa vecka, att jag ska sova 40-45h söndag-fredag.
Tänkte se om det ger någon skillnad.

Det enda roliga idag var väl typ idrotten och fotbollsträningen, förmiddan sög fett!

En sak som jag nu har tänkt på är att vi är ju som inget lag längre, inget 94lag alltså och när man verkligen tänker efter känns det påriktigt jättetråkigt. :(




//Matilda


Holloj

Holloj! Någon mer än jag som tycker just det ordet är lite utjatat? hehe

Nu känner jag mig alldeles slut tom och trög i huvudet, vilket är extremt ovanligt för min del. Eller?
Jag pallar ingenting fan ÅÅÅÅÅH ÅHHHHHHÅHÅ BLÄÄÄhhh:((( 
Förlåt om jag är negativ, jag tror faktiskt jag behöver sova. Blir nog bäst för alla:)

Men kan ändå säga att Idag har vi lirat lite i skidspåret, tog det rätt chill ändå så det funkade faktiskt även om det blev lite smått snöigt här och där men det är ju verkligen inte mitt fel, inte jag som är så omogen att trycka upp snö i någons ansikte:).

Sen ikväll har jag och några tjejer varit och styrketränat, känns väldigt skönt efteråt, att känna att man gjort en god gärning. Och om ni undrar om träning går före läxa så kan jag ju svara på den frågan nu.
Lätt!

 Bjuder på en liten bild på två jävligt snygga brudar typ(H)


Vare sängdags nu då eller? haha men typ..
Godnatt sötisar//Matilda

äckelspindel:(

Tja alla Tisdag idag alltså tre dagar kvar av denna skolvecka, hmm rätt drygt va? 
Men är verkligen skolan så dryg som man säger att den är?
EH JAA. hehe

Jag sitter och försöker fundera på vad som egentligen har hänt under denna dag, och jag kommer bara på en sak utöver det vanliga, iofs är det inte så bara och det är verkligen utöver det vanliga. 
 
Jag satt i matan och snackade med några. Och plötsligt kom Lisa fram från ingenstans och slängde en sked på min tallrik, jag tittar ner och få se en livs levande krälande gulaktig liten slämmig gammal äcklig asvidrig jättedum SPINDEL!! :(
Jag tror inte ens att jag behöver berätta om min reaktion?
Dumma Petter och Lisa :( 

Fast jag tror knappast min min var
värre än deras (A) ^^

See ya //MAtilda


 

svårt val

sådär, då satt jag har igen, efter ännu en skoldag. har inte tänkt gå in på närmare detaljer om skolan, vem pallar höra om den varje dag? ialla fall så har jag lyckats dra tummer ur röven för en löprunda och de tackar jag mej själv för. inget bra tempo eller lång runda men de va ju inte heller mitt mål så jag är nöjd. sen blev de middag och vid bordet snackade vi om gymasievalet. hur kan alla ha så lätt för det här valet som mer eller mindre styr mig om 3/4 år? för en vecka sen var de klart vad jag skulle gå men nu har jag ingen aning. dessutom börjar tiden mot sista valdagen bli väldigt kort. hoppas jag kmr på vad jag vill snart! min nödutgång får väll bli soffpotatis, hur låter de?  nå alla våra miljoners läsare, vad ska ni gå?



tur att ni lättar upp mina tankar! // anki

DiscoBowling

Ojsan nu var det riktigt länge sen jag skrev något här, såg att Anki har skrivit lite grann iallafall, blandannat att vi 
i Fredags bowlade så därför tänkte jag lägga ut några trevliga bilder
.




Sen chillade vi på max^^

Igår kväll var jag med Emanuel och vi somnade typ klockan sex i morse, sen skulle jag upp på fotbollsträning idag så jag har inte sovit så mycket därför tänkte jag lägga mig tidigt ikväll vilket motsvarar klockan 22.00!
Och tagga skola, eller så inte bläbläbläb!:(

//Matilda




söndagskväll

jaha, kass updatering ingen. dagarna som gått har iallafall varit bra. i fredags var vi tjejer och discobowla, haha vet inte hur det stavas. iallafall så vann ju jag såklart! och frida oxå. . . när vi sen kom till btk var det jenkas soffa som gällde, var otroligt trött och hela kvällen känns som tre år sedan, haha. lördag var jag och jenka barnvakt åt busungar och sen på kvällen blev de snack och spel med några tjejer, kvällen avslutades i snödrivor för vissa.

idag har jag hejjat på lillemans match, tyvärr blev de förlust, uddamål. efter de blev de träning och plugg. just nu lyssnar jag på lite musik och funderar på mitt musikarbete. de ska bli spännande och se hur det hära slutar, haha jag är kass på sånt här men nu ska jag tänka bra tankar. nu måste jag sluta skriva här, jag kan inte lyssna på musik och skriva samtidigt, kramar //Anki!



favoriterna på bild från i fredags!

backe och varm choklad

blir även ett god natt inlägg idag. har inte pallat skriva tidigare. blev ju som sagt backen idag efter skolan men inte med lika många som jag hade trott, vi blev bara fyra stycken vilket självklart är tråkigt men. . hade varit riktigt kul om alla följt med för det gick inte annat än hårt. efter de hamnade jag ju såklart här och så har kvällen mer eller mindre sett ut förutom en kopp choklad hos jenka i en timme. inte helt fel! skickade iväg ett riktigt fint sms till alle också, han kan inte ha blivigt annat än äcklad, haha ! NU: förhör på glosor sedan godnatt!



hårdingarna i backen! //anki

tisdag

tänkte önska er en god natt. har inte haft lusten att skriva idag, sen tänkte jag att de kanske inte skulle vara så kul för er att höra om en dryg skoldag, men lunchen skadar väll inte att höra om? haha iaf så fick vi tjockkorv och mos till käk och man behöver ju bara se på den så tappar man matlusten. jag lyckades ialla fall trycka i mej en halva och sen tittar jag mot nicko och hon gör världens min. "korven smakar ju för fan äkta vara" var väll typ orden som flög ur henne. hon hade rätt. den smakade inte som vanligt. troligen ligger vi i magsjuka allihop i morron!

de blev iaf träning för mej och några andra efter skolan, denna gång fotboll och de var riktigt kul med ny tränare och allt! annars ikväll så har jag bara slöat hemma, men sånna kvällar behövs väll också antar jag?  nu måste jag nog börja leta mej mot sängen för att i morron blir det en tuff dag. vi ska till kvarnberget och åka madrass efter skolan. får väll se hur många som följer, hoppas de blir några iaf! godnatt//anki


gym

Hejsan allihopa!
Känner mig fett pigg, fett glad, och fett nöjd, livet leker.. Eller så inte, vad ligger då bakom att jag inte mår så?^^
Mm, just det skolan. Seriöst kan man dö av utråkadhet stress och press? isånafall är jag död inom kort.
javet att jag är negativ men det känns så idag nu när skolan börjat om, tyvärr.

Hursomhelst så lyckades Anki Jenka Lowa och Lisa dra med mig på gymmet(H) Jag följde egentligen med mest för att jag ville köra löpbandet, men självklart bara för å jävlas med mig var det trasigt, men jag är ändå nöjd att jag for dit. Blire gymträning varje måndag nu då brudar?

Slänger in en bild på klassen som man återförenades med idag


Det var typ allt för mig ikväll.
Ha det bra alla puss//Matilda

matilda missade

tjena, såg att matilda missat en liten detalj när vi va i backen. vi bestämde oss för att åka genom funparken. när vi kommit halvvägs så sätter sej matilda och talar om pruttar, bajs osv. efter ett tag märker vi att de kmr några killar så matilda tystnar. i den stunden bestämde sej nicko för att ta kontakt med killarna. det pinsamma med detta var ju såklart att killarna inte snackade med oss men nicko snackade med dom. . . .

åkte även in i två små barn, två av två möjliga om jag säger så . . .

ikväll har jag varit och kikat på lite hockey med jenka och frida, jag saknar dom redan så jag måste nog sätta mej framför en annan del av köping för att komma ihåg dom lite bättre, pusshej //anki

Backen

Tjena alla!
Tänkte ba berätta att Fredagnatten som vi tillbringade på siljegården med massa folk, blev helt lyckat faktiskt vi gjorde lite allt möljligt, Grillade, lekte lite hehe, och umgicks bara måste även säga att vissa av oss tog en naken liten sparktur, okej inte helnaken men nästan:O



Idag har jag jenka anki å nicko chillat i backen, perfekt väder, prefekt backe. Så det var nice.
  Hade tyvärr inga bilder från idag, men får bjuda på två sen förut.



 
Imorrn börjar skolan, jag känner mig såhäääär taggad^^
Seriöst döda mig, jag palla int. 

Aja blir tidigkväll ikväll då, tur jag är trött så jag hoppas jag somnar.. 
Vi hörs gott folk! //Matilda

 

bygdsiljum ikväll!

godmorgon västerbotten! inte längre -30 och de jublar vi för. planerna för dagen är så att efter lunch ska jag möta upp tjejerna på badet och träna. efter en timmes (hårt, riktigt hård) träning så blir det hem och duscha osv och sedan packa ihop alla grejer som behövs för en övernattning i bgm. riktigt taggad! vi far drygt halv sex hemifrån så de blir inte direkt stressigt att backa men. . . haha. nä nu måste jag börja tänka igenom vad som behövs och vad jag måste handla till kvällen. see yaaa! // anki


yes

Bara för att jag har lite och göra nu så kan jag lägga in lite bilder sen lilla julafton och från nyårs som jag har sagt att jag skulle men aldrig gjort^^

 

Lilla julafton^^






                       
                                           Nyårs^^

//Matilda


Torsdag

Hej alla gulliga vänner, som ni ser så har vi bytt header, det är då jag som har suttit och trasslat ihop den, jag kan väl inte påstå att jag är några större kunskaper när det gäller photoshop (kanske inget annat heller eheh(A)) men jag gjorde det jag kunde och se så fin den blev^^
Vi var ju absolut tvungen att byta eftersom Anki har ju inte sin gamm moppe längre... Blir ensam med min i sommar böhöö.

Idag har jag roat mig med Emanuel och han med mig, men nu har han tyvärr farit hem och lämnat mig här alldeles ensam.

Imorron bär det av till bgm till Siljegården som vi har hyrt, ett helt gäng vi ska grilla lite och sova över typ, det blir säkert skitnice.


Ha det bra alla //Matilda

16 år !

men tjenare alla! idag är det inget mindre än paues födelsedag så vi tänkte bara lägga in en gullig bild och önska alla en trevlig kväll. anki ska sitta barnvakt och muttan ska umgås med resten av tjejerna ikv. // anki o muttan


jadu

Tja alla! Igår var vi i backen och åkte, den här gången frös vi inte ihjäl som förra veckan.
Backen var kanon bra iaf men åker man in i skogen kan man ju räkna med att den djupa snön styr ens väg.

så då kan det gå såhär^^

om ni undrar vilka som har klantat sig så mycket och ligger där under snön så är det iaf Noa Max Och Robin


Igår kväll for jag till Emanuel och gjorde hans kväll och natt lite mer märkvädrig.
Och sen kom han på att han skulle till stan idag och att jag skulle följa med så då var jag ju tvungen göra det.
Det var tur, annars hade han aldrig hittat det han skulle(A)


Ikväll ska jag bara tare chill kanske titta på film, jag har ju faktiskt voddler(H)
Ha en bra Måndagkväll eller vare nu är vi hörs imorrn.
//Matilda


2009

Här kommer bilder från dagar, kvällar, nätter, lov, helger och allt man kan tänka sig från 2009

 Paue Lisa 15 Anki 14
 Konfaläger i Hemavan
 Valborgs osv
 Randomkväll vid tjärn
 Konfirmation
 Examen!
 Piteå summergames
 Midsommarafton
 Stadsfesten
 Långnäset
 Moppetur till Hjoggböle
 Emils stuga
 Göteborg med Nicko
 Kvarnbyn med klassen
 Jojje och Nickos 15 års party
 Andra randomkvällar
 Balen
 Bgm Backen
 NYÅRS!
(mer bilder från då kommer kanske sen)


Ja, det här tog tid, ja det här var drygt. Så ta er tid att kolla på alla=D

Tagga 2010 allihopa! //ANKIOMUTTAN

fredagskväll

okej, starten på 2010 kunde inte ha blivigt mycket bättre. jag, nicko och john har varit i backen (kvarnberget) och åkt madrass och frysit/svettast och om tio minuter så väntas vännerna komma hit och de blir det bandy på hockeyplan. efter de så blir det ett dopp i badtunnan som står på framsidan. hoppas vi får en topppenkväll. jag hoppas ni får en bra kväll oxå, hejdå //anki


2010

hejsan, har ni fått en bra start på 2010? det har jag, har verligen inget att klaga på. det blev så att jag kom typ en timme sent till nicko men de gick ju oxå bra. vi såg lite jvm och sen blev det lite lekar. en av lekarna bestod av att man skulle vara två stycken och försöka lyfta en tallrik med hjälp av munnen. det roliga var att man skulle skriva ner de dom sa. orden som kom ut var inte så vackra och de va en himla rolig lek! såklar så ska dom som utför leken inte veta om att man skriver ner vad dom säger, haha jag skrattar typ än. efter lekarna blev det att skåla för det nya året och sen ut och busa i snön. när vi sen kom in så bjöd nicko på marängswiss (hehe, klaga inte på stavningen) och dom sista drog för typ en timme sen. nu ska jag vara lite social med nicko. hon springer runt och städar och jag sitter här och degar, haha // anki

ps. inga bilder ikv, dom får matilda lägga in så fort som möljigt sen.

GOTT NYTT ÅR på er alla!♥

skål!
//Ankiomuttan


RSS 2.0