vi drar till fjällen!

Hallå alla, polkagrisarna är just nerpackade i väskan vilket betyder att morgondagen inte kommer bli ett fiasko.
Ikväll har jag och Anki roat oss med att packa hennes neccesär och bakat kladdkaka, ätit det + glass och druckit dricka. Med andra ord bra uppladdning för fjällen, som kommer innehålla ungefär lika mycket intag av gottigottgott varannan timme!

Imorron bär det av till skolan för att bota vår seperationsångest vi lider av... Skoojaa! (huvudet lutat mot höger axel och ser söt ut)

Ni får ha det så bra, det här är sista inlägget av oss på en vecka, hoppas ni överlever =)

peace out folket!


konsum

Hejsan, tänkte skriva ett litet snabbt inlägg nu innan jag drar på konsum och möter upp Anki, vi ska nämligen handla lite inför morgondagen.
somsagt sov Emanuel här Men han var tyvärr tvungen att fara hem direkt vi vaknade nästan eftersom jag hade träning:(:(. 
hursomhelst  så skaffar äntligen gratis sms också så nu äre ba att smsa på!

Sen ska jag sova hos Anki inatt också, blir enklast så eftersom vi far redan kvart i nio imorrn :D



Måste skynda mig nu
//Matilda

söndag, dryga söndag. .

god morgon! mitt hus är tomt och med den menas att jag rastar hunden, plockar ur disken, skottar uppfarten, tar bort det sista osv. jättekul om ni frågar mej! verkligen min högsta dröm att plumsa runt i 10 cm snö med bara löparskorna och i motvind. menmen ska inte klaga, de är ju inte jag som sitter där på skolan i morron och längtar hem till sängen.

min dag ser ut att bli fett dryg med andra ord och på dryga halvtimmen väntas träning. jag är taggad. . sköt om er nu //anki


myspys?

tjenna, nu är jag hemma från backen och de gick väl sådär, hehe. just nu håller jag på med?. . packning! men nu är det på riktigt. lasset drar antingen ikväll eller i morron bitti så de blir att se till så att allt hinner packas in.

ikväll ryktas det om en kväll hos jenka, tror jag ska ta och ringa henne så man hinner med i svängarna. annars får ni ha de så bra och sen blire väll att släcka allt ikväll också? det är ju jordens timme lr vafan de nu het. så ha en mysig lördagskväll med dina vänner, för det ska jag! kram // anki


Lördag

Hejsan, idag tänkte jag att jag skulle göra bort lite skolarbete eftersom att vi missar tre dagar men är grymt förbannat otagg så det kommer inte att hända..

Hittills idag har jag bara packat om lite, insåg att min väska var förliten haha sen har jag sett lite the hills, I love it! Sen har jag inte gjort något mer. Men vid fyra fem tiden blir det att fara till Anki med packningen och ikväll ska jag vara med Emanuel:)
Nu tills dess ska jag bara chilla, skönt:)

Och tagga fjällen förståss, hittade två små bilder sen jag Nicko och Jojje var i Ammarnäs för tre år sen




Haha söta, eller not:D

Ha en bra dag
//Matilda

backen idag!

tja alla. nu är det lördag morgon och jag känner verkligen taggen för att vara ledig i två veckor! ska bli superhärligt. idag ska jag och familjen dra till backen och lära morsan åka slalom, eller vi ska försöka ialla fall. ska blir spänande och se vad hon kan. de ska vi göra om 25 min och jag sitter här i pyjamasen än. . får nog ta och rappa mej. hejdå //Anki

matilda, de är ingen brodska med din packning, för ja, vi är ju inte hemma!



backen nästa!


lala

Hejsan hejsan, blev inte en sådan jättesen kväll ikväll men vi hann med en massa kul ändå!:)
Vi var hos Jenka ett tag osv, vi hann även till Lowa och såg en halv film haha sen kände jag mig så trött så jag for hem, Nu känner jag mig dock inte lika trött men rätt skönt ändå:)

Jag har försökt att packa så bra som möjligt men fortfarande grejer som inte är i stoppade.. Får ta itu med det imorrn haha.

En liten glad pic sen ikväll


Nutäntke jag se nått avsnitt av the hills, sen gå och lägga mig
Godnatt
//Matilda

packning pågår. .

chenna, som matilda skrev är det inte! kände mej sjukt hängging så jag for hem sista 40 minuterna. kom hem tog mej ett piller och nu mår jag bättre! ska i alla fall som sagt till jenka ikväll så jag håller på att packa nu till fjällen eftersom att de inte blev en enda pinolik nerpackade igår. testar skoteroverallen och har kommit fram till att den är sjukt het! annars så har jag även kommit fram till att min mössa troligen är kvar på skolan. . .kändes superbra!

nu måste jag återgå till packningen, kram//anki



fjällen för ett år sen! haha

skolan

Tjatja b-loggen!
Just nu sitter jag Nicko Jenka Lowa och Lisa i bildsalen och diggar mix megapol! Vi har egentligen SO men sätter oss här för att få vara ensamma. Anki for hem för hon skulle packa osv hon kände sig dålig.
Så när jag kommer hem blir det stressigt för jag också måste packa allt, ska försöka hinna innan klockan sex för då bär det av till Jenkas place med girlsen! :D kulkul





//Matilda

finaste vurpan för året!

bara jag som har problem att se muttans senaste inlägg? har faktist ingen aning om vad hon har skrivit men jag hoppas att ni får lite variation på inläggen.

kan iallafall avslöja att de är jag piltre snön just nu. blev bjuden på supergod middag hos kusinerna och på vägen hem lyckas jag dra på världens fetaste vurpa! lyckades till och med från stillastående. . . och ja, de va väll minst fem peroner som bevittnade denna fantastiskt fina piruett, mitt vid korsningen till kiosken oxå! haha men jag lever då iallafall!

annars så är det packnning till fjällen som står på schemat för denna kväll, eller ja, min sista vakna timme. är verkligen astrött på morgonen men nu är det bara att härda ut för att efter i morron har jag och muttan lov fram till efter påsk, tagga!!!! kram //anki



tyckte att denna extremt vackra fjällenbild borde passa bra här!

vår
Tja! Bara en dag kvar innan det blir påsklov för jag och Anki och det är då en Fredag kvar som dom flesta förstår, Fredagar är rätt dryga men eftersom det är sista dagen på veckan funkar dom ändå.

Idag har det väl inte hänt så mycket intressant, förutom att jag har haft utvecklingssamtal och verkligen fått det tilltalat att jag bara är "sååååå duktig"=)

Sen efter skolan blev det löpning sen fotbollsträning, och nu sitter jag här och pallar inte göra nå läxa så då finns det väl inte så mycket mer att göra än att skita i det.



Nu börja det snöa igen, fan jag som taggade vår :(


allt är lika bra som igår!..

tjena! blev stan med jenka efter skolan idag. har inte inhandlat speciellt mke, en tröja så man slipper huttra bort på skolan iaf. dagen har annars inte haft så mycket att erbjuda, engelska np som gick asbra, (ironi på den) en fett dryg mattelektion som jag ännu en gång helt förstod (ironi på den med) och som avslut en härlig idrottslektion med trampettövningar! (ironin infinnersig här med). annars är allt precis lika bra som igår, ska dra upp på garaget och tjäna lite money. är överdrivet taggad (ni kanske fattar vad som ska stå här?). ni får ha det bra så länge. kram // anki



tur ni finns och gör dagen bättre!

tagg

Tjena tjena, snackade just med Anki i tel och vi kom överens om att vi skulle ta bussen på måndag kl 08.45 till hemavan! taggaaaa:D

Just nu kan jag nästan inte skriva för jag är typ skakig i händerna det är jätteäckligt, det är typ för all anstränging idag +lite mat + lite sömn hahah. Blev ju somsagt en heldag med ansträngande aktiviteter idag.

Jag tror faktiskt inte vi hade kunnat valt bättre dag än idag att ha friluftsdag i backen, jättehärligt!



Gårdagen blev ju somsagt också en bra dag eller kväll, och framförallt natt!

här kommer some pics




Snygga osv^^

Tyvärr har jag inga bilder sen backen idag men dom kommer kanske sen.
Nu ska jag gå och lägga mig så godnatt alla sötprickar
//Matilda

allt är bra!

jaha, då var man just hemkommen från en 2 och en halv timmes träning och palten har just landat i magen. som sagt så var vi i backen idag, kanonväder och härliga vänner har dagen bestått av. är verkligen på topp just nu! kan de vara för att det går mot vår och fjällenveckan tillsammans med muttan närmar sig? tror det, det sistnämda vart iallafall bestämt idag!

gårdagen vart bra den också, bästa vänner och två påsar chips, haha. snackade till klockan var mot halv tolv, sedan vare dags för muttan and the gäng att dra mot hennes mormor. vi hade de iallafall jättebra. nu måste jag använda all min överblivna energi? till att duscha, packa upp och kolla igenom om jag har nån sk. skitläxa. . men de klarar man lätt nät humöret är på topp! kram//anki



de är vi som ska göra joeström osäker till veckan!

Bgm

Hejsan, såg att Anki redan hunnit sig in på datorn och skrivit ett inlägg idag, vilket betyder att jag inte har så mycket utöver det hon har sagt att säga haha:)
Men har iallafall packat och nu väntar jag bara på mat sen blir det att fara till Bgm, Jag Lisa och Nicko ska sova hos mormor och morfar och Anki och Jenka hos Jenkas mormor och morfar! det är tur att man har dom där! :D
Få se vad vi hittar på för bus ikväll då hihi.



//Matilda

osäkerhet kommer!

chenna! nu bär det av mot bygdsiljum för halva btk, haha. nej, men för både jag och muttan och några fler. har friluftsdag imorron så då tänkte vi göra bgm osäkert ikväll! hoppas ni överlever utan oss ett dygn nu alla.

vill bara framföra att jag har haft tur som fått så fina vänner som kan lyfta en dag. är helt obeskrivligt glad! nu måste jag återgå till packningen. de får en snigel att se snabb ut. kram //Anki



tagga backen!

skoter

Tjatja bloggen! Uppdateringen har kanske inte varit på topp men kan ju berätta om det senaste.

Iallafall så igår efter vi varit i backen for jag till mormor och morfar eftersom kusiner och morfar fyllde år osv där åt vi massor med god mat, målade lite i målarbok, såg hockey, spela spel och grejer.

När jag kom hem på kvällen så drog jag till Johan och Anton och var med några där:).
Sen blev jag Anki och Jenka trötta så vi for hem till Anki fast vi sovde inte direkt utan snackade på om allt möjligt istället.
Anki slocknade iaf först sen Jenka och då hade jag inget val haha så då somnade jag med.



I morse klev vi upp hyffsat tidigt för vi skulle ut på skoterutflykt till Västanträsk i det otroligt vackra vädret.
Jag tror jag inte behöver berätta så mycket mer om det utan lägger ut lite bilder från den härlig dagen.



   
  
   

Såna dagar gillas^^


Nu är jag grymt trött, jag måste gå och lägga mig tidigt ikväll!
//Matilda

backens dag

hejsan alla pigga och glada! som matilda skrev så ha vi varit i backen idag. blev ganska fort less så vi for hem tidigt men de funkade helt klart!

gårkvällen spenderades i stan och de funkade det med. kan bara berätta att de första lisa gör när vi kommer fram till stan är att rammla ner för trappan i bussen. skickligt där bruden!

annars så är allt bara bra, kvällen ska spenderas med tjejerna och de gillas! får väl se om vi hittar åt nå folk på byn också, ska bli spännande! kramar //anki




Fredag kväll

Tjena har kommit hem från Lowa nu, somsagt var vi hon jag Frida och Paue.
Vi har suttit och tjattrat och snackat precis som vanligt ätit lite godis osv sen gick vi ut och gjorde lite bus, typ chilla på konsumtaket osv eheeh;D Skoj har vi då haft iallafall, men det är rätt svårt att undgå när man är med sånadär härliga brudar!


Tagga backen imorrn btw!


//Matilda

Fredag

Hej nu tänkte jag skriva ett snabbt inlägg innan Frida kommer hit för då ska vi dra till Lowa, dock blir det bara jag Lowa Frida och Paue ikväll, men vi får nog kul ändå:)

Förövrigt som dom flesta nu vet så kom ju Jenka hem idag, det var jättekul att äntligen få träffa henne!<3



//Matilda

fredag!

jaha folket, äntligen fredag och med de så innebär det en massa tråkiga lektioner på skolan. en massa so helvete och en fett dryg hk. . men de klarade jag galant eftersom att min älskade jenka kom hem! på hk fick jag iallafall den stora (?) äran att vara med emil, så jag tyckte den här bilden passade bra!

 em, ja så här såg de väll för det mesta ut. . .

annars så planeras kvällen just nu, hoppas de blir nå av, är riktigt taggad på något. ska ta och och se till att allt sätts i verket nu, kramar //anki



jenka!

tjohopp, som muttan har berättat så har vi haft ett litet möte angående gbg! de går inte att undgå att bli lite taggad måste jag erkänna! måste också erkänna att jag saknar min älskade bästa vän. hon måste komma på skolan i morron, klarar inte av att vänta längre!



piltre på dej!


andra avenyn osv

Hejsan kommer även idag just in från en promenad, denna gången med mamma, och ally förståss.
Innan det var jag på möte med klassen dock bara typ halva klassen  + de föräldrar som ska följa med på klassresan, vi planerade upp schemat för dagarna i Göteborg, och det blev så bra som det kunde typ.
Är fett tagg=D
Sen kom vi även fram till att vi möjligtvis ska anordna ett till disco + loppis typ.



Tagga Lisseberg!!


Nu tänkte jag vara en nolifer och se nå avsnitt av anadra avenyn som jag har missat.
Hade även tänkt ta mig en tidigkväll eftersom det blivit mycket sent i veckan, och det kan tyvärr inte mitt huvud undgå att känna.. men tidigkvällar brukar jag inte vara särskilt duktig på.

//Matilda

Promenad

Hej på er! Kom just in, har varit ute och gått runt det döda samhället en sväng med Anki, det är faktiskt skönt att avsluta kvällen med en promenad och prata av sig lite:)
Ikväll har jag annars bara gjort läxa och såna skojigheter..

Mer intressanta grejer hade jag inte att berätta här i bloggen.

Mer än : Kom hem nu Jenka!!!




//Matilda

bilder

tjenatja alla! har inte hänt mycke speciellt på skolan idag. kom en tant och snacka med oss om sommarjobb och de är väll bara så att man får se till att söka. annars så har de rullat på som vanligt. hann hjälpa pappa uppe på garaget med lite städning oxå, hatar de! ikväll blire bara att slappa, kanske tar jag mej ut på en prommenad, eller kanske byter jag rum? får se vad som händer helt enklet!

för i överigt så har vi snackat en hel del om sommaren idag, så jag bjuder på lite bilder som väcker minnen!

    

  



ni är bäst! hade gött nu //anki

Mitt liv som fisk

Jag hinner med ett nlägg även ikväll också! :D

Förutom det misslyckade engelska nationella idag har vi även hunnit genomlida en syslöjds lektion, eller kanske bara jag som lider? Men jag har just kommit på att jag inte bryr mig ett dugg och att jag bara kan chilla för att jag ändå inte ha någon chans till VG så varför ödsla energi på något som inte leder till nått?
Förövrigt så har Lisa bestämt att jag ska måsta hamna i hennes såkallade kaxakvarium, det låter kanske spännande men jag är lite nervös faktiskt jag mena, jag som fisk liksom??

Idag missade jag träningen också bra Matilda, jättebra! Men då fanns det tid över till SO-uppgiften (är dock inte klar än men) Sen kände jag mig tvungen att träna så jag körde ett mitt egna lilla träningspass här hemma :}





Ikväll SKA jag gå och lägga mig tidigare än halv elva!
//Matilda

tisdag

tja, såg att matilda hann med ett inlägg igår endå, men jag har då lyckats sätta lite press på henne iaf! har haft en skoldag idag, ingen förvåning över de. vi hade även engelska nationella, skitkul verkligen! efter skolan så har vi haft träning, löpning och boxersize. så ser livet ut för tillfället, nu blire en hopp in i duschen och sen lägga mej framför tvn. kram //anki



beach 2010, här kommer vi!

polkagrisar

Dagen är ju inte slut än förfan haha!

Ikväll ha jag faktiskt varit ute runt kvarteret och valt ut några hus och sålt kakor kola och polkagrisar, jag lyckades gulla rätt bra (det är ju faktiskt det man måste göra, oftast vill dom inte ha men är man lite extra trevlig kan dom ju inte tacka nej)
Så nu har jag endast 14 st polkagrisar kvar och det är då givetvis smak av häxvrål och turkisk peppar, jag menar ingen gamling vill väl ha nå sånt? så det lär ju bli lite svårsålt..

Jag gick in till en söt tant med en gullig röst och hon sa:
"Men inte går väl du i nian:O"
"joo, hehe"
"aaah, du som ser så liten och nätt ut, du ser inte ut att vara äldre än fjorton! vem är du?"
"jag är Monika och Leifs dotter."
"Ahaaa, jaha, dom, haha då förstår jag ju, dom kortväxta!"
"Jajemen"
Och där står den där tanten typ en dm kortare än mig och kallar mig kortväxt haha:0(A)



Tagga engelska NP imorrn, blääääää!:(
//Matilda


noa och matilda pratar!

vi satt på bilden och snackade bloggar, kom fram till att varken emil eller noa följer EN ENDA blogg! när noa fick höra vårat antal läsare så skrattar han till och säger :

noa: bloggar ni varje dag eller?

muttan: (kaxig som vanligt. . ) ja, minst en gång! ibland till och med två!

haha ja, vi ser de muttan, det ekar tomt från din sida denna dag. nu ska jag ut och tvinga grannarna att köpa mina polkagrisar, kram //Anki


Söndag

Tjena! Kom typ nyss hem från träningen som var i stan i bollhallen. Löpningen höll på att ta död på mig! Var är konditionen Matilda? Så nu är jag iallfall helt slut men känns skönt för jag har inte tränat på aslänge..

Idag har jag och Emanuel bara chillat och så var vi ute en stund i det vackra vädret.
Och igår var vi ju somsagt hos Freyd och hade jättetrevligt!

Här kommer lite bilder sen gårkvällen





Tagga skola imorrn!! NOT;((((((
//Matilda

tagga kvällen!

hej, de har verkligen blivit en slö dag för mej här hemma, man måsste ju passa på när familjen är borta! har suttit i solen i nån timma, varit ute på prommenad med vovven och såsatpå framför tvn. som matilda har berättat så ska vi bege oss mot fridas hus ikväll. är GRYMT trött och är helt inställd på att de är söndag idag men annars är jag helt med på noterna. . .de är iaf skönt att jag hela tiden kommer på att jag är ledig i morron också! nu äre bara tagga kvällen och tagga min exlusiva lördagmiddag, de serveras korv och makaroner! kram //anki

 <3


Lördag

Tja, tja! Har legat ute hela förmiddan men solen gick ju tyvärr i moln så det blev lite kallt så jag hamnade här.

Jag har väl egentligen inget mer att säga mer än att jag taggar kvällen, då blire kalas hos Frida för hon och Lowa haha!:D Med massa trevliga filurer som vanligt hoppas jag. Det blir nog kylkyl!



Grattis igen till dom där snygga brudarna^^



Nu tänkte jag äta lite nybakta scones hihi.
Ha en bra dag och kväll alla, vi hörs!
//Matilda



liten bildbomb!

hellu, muttan lovade lite bilder så jag tänkte att jag kunde lägga upp dom eftersom att jag inte har nått bättre för mej! titta och njut. //anki

vi börjar med torsdagen!  

   

tyvärr finns inga bilder från piteå...

sen har vi kvernberget!

   

alla bilder är hämtade från lisas blogg!

Piteå havsbad - Kvarnberget

Vi blev en massa folk som for till Pite, mer än väntat faktiskt så det har varit skit skoj idag!

När jag kom hem i afton var jag verkligen trött efter den långa dagen med bad och allt + att jag bara hade spvit fyra timmar.
Så jag la mig ett tag och tröttheten höll nästan på att ta över och göra så att jag skulle stanna hemma.
Men tur jag inte gjorde det iallafall, för det blev en riktigt lyckad och trevlig kväll med massa folk, grillning, madrassåk och skoter:D wihoo

Har tyvärr inga bilder från kvällen just nu, men jag lovar, det kommer senare!

Därför fyller jag istället ut tomheten med en bild på självaste Ankiomuttan!



Nu tänkte jag bara gå och göra mig klar för sängen så godnatt allihop<3
//Matilda

toppendag gånger två!

jaha, tillbaka från ett dygn på annan ort, har som sagt både varit på bowling och på piteå äventyrsbad! har inte mycke tid just nu eftersom att jag väntar på att erica och nicko ska titta in och sen ska vi dra vidare till kvarnberget! är taggad men trött, hoppas de blir en toppenkväll iaf. btw vila kan jag göra i graven. kram //anki



vi va domhär - fida + massa andra idag!

dumma mig

Läste just på Lowas blogg och där stod det att hon vaknat upp på rätt sida idag vilket motsvarar motsatsen för mig...
Det började med att min syrra kom inklampandes in i mitt rum och sa att jag var tvungen att gå ut med Ally "Nu,Nu,NU!!" Så det var väl bara att stiga upp gå en dryg promenad med hon sen hem igen och börja städa..

Jag städade toan grundligt alltså alla lådor osv, radade upp mina parfymer fint och prydligt i skåpen och sen såg jag att en rosett hade låstnat från min älsklings parfym! och tog ner den och skulle sätta på den där jävla rosetten och så vipps halkade parfymen ner och landade KRAAAASCH i stengolvet och gick sönder i tusen miljarders bitar.
Och det var det som behövdes för att totalt förstöra min dag!
Jag blev jävligt sur och arg och blää. Jag sörjde ett långtlångt tag iaf sen vare bara att börja skura hela huset vilket inte blev lättare när det var en massa damm kvar som Maja missat med dammsugarn ofc.... Vilket gjorde mig ännu mer irriterad.

Sen städade jag mitt rum, garderoben och allt.. Och nu sitter jag här och skriver ett väldigt negativt inlägg men så går det, när man vaknar upp på fel sida.
Stackars Emanuel som måste vara med mig ikväll(A)


//Matilda


datorn funkar!

men tja ovärlden! äntligen är dator tillbaka i sitt gamla jag! jag är övelycklig just nu faktist. efter två samtal till thailand och tre till snälla ROLF KARLSSON så funkar äntligen min dator igen. dock försvann mitt nyinsallerade spotify, men de går kanske att ladda hem igen? haha har ingen aning.

nu snart så ska jag dra och jobba nån timme (börjar bli riktigt duktig på att städa nu så de går jävligt fort!) och sen blire att packa sej i väg mot THE CITY! där ska de bowlas och käkas med massa trevligheter! blir nog även så att jag inviger golvet hos syrran för att på fredag bär det av mot piteå! kändes ovärt att åka i mellan stan så mycket. aja nu har jag suttit här förlänge och jag måste ta tag i städnigen. kram //anki



b.la ska dom här två brudarna med!

Onsdag

hallå, har varit hos Frida ikv, blev dock inte så sent men. Vi var några tjejor där vi har typ bara snackat osv. Fick även reda på att Ankis kära dator har nämligen fått virus så hon lär väl kankse inte skriva så mycket på ett tag:(



Idag har jag varit med Emanuel hela långa dagen vi har iaf hunnit matat lite får, eller gett dom vatten för dom ska ha ungar därför dricker dom vatten, annars gör dom inte det:) och sen har han låtit mig skotta en massa:O inte rättvist tycker jag men han kan få igen för det sen;)

Nu tänkte jag typ äta glass och se en film eller nått, chill=D
//Matilda


Tisdag

Tjena, idag har jag varit i stan hela dagen typ med mamma malin å maja, det fanns mycket nu synd bara att jag ska spara pengar så fick inte köpa så mycket, men lite blev det;)
Jag har faktiskt inte så stor koll på vad alla gör ikväll eftersom jag kom hem ganska sent och for direkt till Emanuel, så nu sitter jag hos han och väntar på att han ska duscha klart:)



Btw Grattis till Frida som fyller år idag :D

//Matilda

frida 16 fucking år!

hej, som frida väl har informerat oss alla om så fyller hon ju år idag. tyvärr kan jag inte lägga in ngn bild på henne, jag och muttan för att den är på den andra datorn och jag och den är inte riktigt vänner nu. . .men GRATTIS FRIDA iaf!

ikväll vet jag inte riktigt vad som händer och fötter men vi får se, nu finns de iaf planer för torsdagen, jag är taggad!! kram//anki

kvällen

hej, nu sitter vi här, jag, muttan och nicko och degar. nicko och muttan sitter och skrattar åt allt och jag försöker fixa spotify (med hjälp av emil, hehe. . ) vi har mest bara snackat, sett tv, bla hollywoodfruar! matilda har för i övrigt kommit fram till att hon vill bli som maria montasami (lr vafan hon heter). matilda har tänkt skaffa 50 läppstift och toffsar med andra ord! nu ska jag skicka hem flickorna. kram // anki




backen !

hej alla, som matilda sa så har vi varit i backen idag. de blåste lite smått så de bliev inte mycket åkt med de funka. haha vi lyckades då ramla omkull hela bunten där an gång, måste sett jävligt kul ut! annars så har dagen rullat på som en vanlig dag på ett sportlov.

tänkte bara säga till alla våra 100 läsare att på fredag så bär det mest troligt av till piteå för att bada, hör av er till jojje om ni är intresserade för hon har nå lappar om de. skulle vara fett kul med mycke folk! kram//anki



bada, bada, bada!

Uteeh

Tjena, är hemma nu från en kul kväll hos Lowa fast vi spenderade mest tid utomhus det är jävligt varmt ute nu så man klarar lätt att va ute i flera timmar;)
Vi lekte lite ute snön, gick och pratade en massa och gjorde lite annat bus:]



Imorron blire å dra till backen, tagga!

//Matilda


Garitts Lowa!

Hejsan allihopa, Söndag idag  men inte  en helt vanlig söndag,
vår egna Lowa fyller ju faktiskt 16 år idag, Grattis till henne! :D <3



Idag har jag iaf bara vaknat sen typ träning sen hem och ätit och nu sitter jag här, får väl se vad kvällen har att erbjuda, skulle väl kanske vara med some girls? :D

//Matilda

bilder

jaha, då hade jag lovat några bilder, dom kommer från lisas blogg!







vsg! innom en timme blire träning för min del, ser väll vad som händer sen, kram//anki

kanon!

tjenare, sitter nu hos nicko och diggar musik! alla drog typ nyss och kvällen vart toppen. blev tyvärr ingen lång vistelse i kvarnberget pga av kyla, inge folk och dålig brasa. men inte gav vi upp för det inte, vi for hem till nicko och grillade våra bananer här i ugnen ist och såg lite film, snackade osv. blev lagom mycket folk och en riktigt toppenkväll. nu måste jag hjälpa nicko att bädda kram//anki

bilder på en matglad robban och annat från kvällen kommer in senare!

Lördag

Tjena, nu har jag kommit hem från en kväll hos Nicko, fick nämligen skjuts hem på skotern av Noa;)

Det var ju då tänkt att vi skulle bli en jävla massa folk i kvarnberget och massa skotrar, men vad blev det? endast en skoter och sex pers hehe bestående av Erica Anki Paue Nicko Lisa och jag och ingen riktig eld fick vi till heller:(
Så vi gav upp och for hem till Nicko och vipps trillade Noa Robban och Johan in också haha. Vi såg film snackade osv så kvällen blev trevlig ändå:)




Tänkte gå och lägga mig nu typ, sköönt!
//Matilda

ute i solen

hejsan igen, blev ute i tre timmar tsm med nicko och lisa. vi han med att rasta två hundar, dricka milkschake i det fina vädret och sola lite grann. nu blire snart kvarnberget och jag är taggad men sliten. hoppas de går bra endå. ni får lite bilder från dagen och kvällen senare. kram //anki

lördag

god morgon foklet! tittat ut genom fönstret än? de är världens härligaste dag (om man inte tänker sommar eller utlandet ofc) heheh, vädret duger och mitt humör är på topp. just nu sitter jag och väntar på att lisa ska trilla in och vi ska ut på promme. blir säkert skithärligt.

som matilda nämde så va vi här igår. vi såg micke och molle och spökhistorier. de va jävligt bra, synd bara att man råkade somna, hehe. annars så var det bara allmänt mysigt med vännerna och det finns ju inget sämre!

ikväll blire det att fixa tattarskjuts med någon och dra till kvarnberget igen. hoppas de blir lite mer lyckat denna gång med skotrarna, haha ha det bra nu alla kram//anki



gårkvällen!

Sportlov

Tja! Fredag idag, härligt, sportlov idag ännu härligare!
Det har iallafall varit hockeycup idag för killarna så dagen har varit chill.
Sen sista lektionen stressade vi igenom med att bestämma om klass t-shirten koftan och byxorna, vilket vi har hållt på med i typ flera veckor men idag blev det något gjort och bestämt iallafall.
Men vi får se hur det blir när vi får dom hehe, tror inte det kommer bli särskilt använt men det är ju ändå ett minne så tycker dom som inte tar något alls är lite tråkiga:)

Ikväll blir det att fara till Anki och vad som händer där vet jag faktiskt inte men det blir nog trevligt med folk och sådär :) Sen blir de nog så att Emanuel sover här också, så därför ska jag gå och snabb städa lite i mitt rum.


Ba nån random bild

//Matilda

morr

Hallå där! Denna Torsdag har jag spenderat hemma Dans la petite maison, vilket har varit skönt medan alla andra har kämpat för livet ute i skidspåret hehe(A)
Det jag har gjort är sovit, gjort musikarbete, sett en och en halv film, sen kom Emanuel förbi en sväng:) och sen har jag gjort klart musikarbetet ikväll:)

Imorron blir det förmdoligen att fara till skolan, men killara har ju hockeycup så det blir väl att vi missar lite lektioner och det gråter jag inte för.
Sen är det ju fan sportlov, fyfan va najs!!



Nu har jag inte heller någon passande bild, lägger därför in en liten bild på den här äckliga söta strumpan som höll på att kvävas i morse för hon hade fastnat med halsbandet i en byrå säkert hur länge som helst:(:(
Sen gav jag henne lite köttbullar och då blev hon nog glad<3


//Matilda

Onsdag

Goddagens, blir helt förvånad när jag ser att Anki skriver att jag är bara är "sjuk" hehe.
Men somsagt hade jag ju tänkt vara hemma idag men vaknade av sms där det stod att det inte hade blivit nå skidor idag, alltså att det skulle vara vanlig skoldag. Då blev det ett jobbigt beslut för mig, men om man ska vara hemma så (iaf jag) Vill ha ens kära mors bekräftelse hehe(A) Så jag ringde hon:] och det slutade med att jag var hemma idag ändå, så då la jag mig och sov igen, jätteskönt!
Sen har jag bara chillat och gjort musikarbtetet, dock inte klart och sen kom Emanuel:D

Om det blir skidor imorrn så ska jag nog inte komma, för jag har faktiskt fortfarande ont i halsen och huvudvärken har kommit tillbaka nu ikv, kanske är för jag har suttit med musikarbetet så länge..
Sen har jag inte skaffat några skidor heller så det blir ju lite svårt att åka utan ett par skidor hehe.

Vet inte om jag har n¨gon passande bild nu men, en bild på dessa kan väl aldrig vara fel:)



//Matilda

onsdag

t-j-e-n-a-r-e! blev inga längskidor idag som de va planerat men inte gråter jag floder för de inte. istället gråter jag floder för mina pisslektioner jag va tvungen att ha, menmen. . . blir iaf skidor i morron och sen pisslektioner, jättekul. .

annars så har det varit första dagen utan jenka idag, dock har hon bara varit hemma för febern men endå! tomt har det varit. nicko har också varit hemma idag, och matilda. fast matilda va ju bara "sjuk" så hon piggnar nog snart till. jag ska iaf börja sätta lite fart på mitt musikarbete sen blire kanske gym med frida om jag hinner, hoppas på de. kram//anki



fina tjejer!


Jennifer

Hejsan, Nu kom jag just hem från Lowa och som Anki redan sagt så har vi tagit farväl av vår älskade sötpropp ikväll.



Och då kommer hon väl hem om dryga två HELA veckor:O<3
Garanterat som en vacker choklad pralin som denna>>



och Jenka glöm nu inte löpardojorna hemma!
Pussar på dig<3
//Matilda

tisdag

hej på er alla! idag hare varit skolan och som vanligt så försöker vi att lämna det utanför bloggen. idag har dock vairit sista dagen med jenka på över två veckor! hur ska detta gå? vi tjejer ska iallafall till lowan ikväll och mysa en liten sista stund med henne. annars så blire så att jag skippar träningen idag pga all skitläxa. eller de är inte så mycke men jag är en expert på att lämna allt till sista dagen så då får man väl ta och stå ut. . .aja, slutsnackat om de jag inte skulle snacka om, kram//anki



kommer sakna denna flicka!

RSS 2.0