Life's back on track



För er som inte ser så är det min chokladkalender. Man kan aldrig bli för stor!
Den kommer från lagerhaus!


värm mig

Just nu sitter jag och gruvar ihjäl mig för att gå ut och gå med Ally i kylan så jag tar en snabbtitt på bilderna från Kroatien för att orka bära min kropp ut och tvinga den stanna där ute och röra på sig åtminstone 20 min!


Ge mig det jag förtjänar ist^^ haha 


//Matilda

idag är det måndag

Och dagen börjar man med att försova sig. Det är lite konstigt det där med sömnen. På söndagskvällen känns det som att man kan vara vaken fram till nästa årtionde, och på måndagmorgonen inser man hur otroligt fel man hade.

Hur som haver så har vi den 29/11 idag, vilket beryder att nedräkningen just har satt igång. Det är alltså endast en månad kvar till Sweet sixteen! Hehe som en gammal man sa en gång. Bättre sent än aldrig! Ni får ha en bra måndag. Nu ska jag fördjupa mig i svenskan. HÖRS! // Anki



bilden är från mitt paue och lisas 14/15 års kalas.


dagens mission: julkort





// anki


Skyltsöndag

Nu har jag blivit klar med två skoluppgifter och jag är äckligt less så jag vill spy. Fram med hinken! HEHE skoja ba.

Det blev en lyckad helg. Bra stämning i bönhuset med underbart folk i Fredags. Lite mindre bra stämning hos Nicko igår, man kände liksom av spänningarna i luften (A)
Idag har jag faktiskt inte bara gjort skolarbete jag har varit ute på skyltsöndag för det är ju så "stort" här i burträsk..

Nu

Ska se ensam mamma söker nu!
//Matilda

1a advent

Jag och matilda har väll kanska inte varit i gasen när det gäller bloggandet nu i helgen. MEN i fredags var vi som sagt i renfors och firade hakkan och igår blev det lite myskväll hos nicko.

Nu bjuder jag på 2 bilder sen i fredags, mer har jag inte..sen blir det adventspizza med släkten. Höres// anki



GRATTIS HAKKAN

Ikväll bär det av till Renfors, vår vän Hakkan har nämligen blivit lika stor som jag !
Snart kommer Anki och hämtar upp mig så det här blev ett kort inlägg.
 


Ha en trevlig Fredagkväll!"
//Matilda

älska mobilkvalla

Igår blev det en helomvändning på min läx- och träningskväll. Jag kände att Skellefteå kraft arena lockade snäppet mer och drog därför dit. Helt klart ingen jag ångrar. (där av inget inlägg igår från varken jag eller matilda)

idag har det varit full fart med julpyntning här på the huntingroad och jag insåg nu att min plastgran barrar...inte ok!

Hur som haver så är bär det av mot Renfors centrum och fira Hakkan om cirkus 30 minuter. Och här sitter jag osminkad...Bara att sätta fart. Hade bra! // anki


Bjuder på fem mycket fina bilder







onsdag

Hello sunshines!

Hur har dagen varit där ute i omvärlden? Jag har då iallafall haft en bättre dag än igår vilket känns skönt. Men nu tänkte jag inte sitta och fylla detta inlägg med onödig info. Jag tar det direkt istället. Idag Läser jag på om mental träning, bakar peppisar och sen njuter jag av att jag glömde franskan på skolan. Hej då! // anki


Det är inte alltid så lätt

Typ den mest mindre bra skoldagen var idag. Den där dagen som jag visste skulle inträffa, men jag visste aldrig när. Det har varit den där dagen som man fått kämpa för varje minut. Jag fick kämpa för att få ner granriset i väskan, kämpa för att hinna med bussen till skolan, kämpa för att inte skrika av illska under prov 1 och kämpa för att inte grina av illska under prov 2. Sen, efter jag kämpat som en riktig karl så inser jag att allt kämpandes var förgäves. Jag missade 16.15 bussen hem och det resulterade i att jag fick befinna mig på stan, SJÄLV. När jag kom in på bikbok hittade jag en tröja på rea och insåg att det kanske var något bra med denna dag endå. Men ack så fel jag hade. Jag hade börsen hemma. Yes, så för mina ynka 15 kr som låg i jackfickan köpte jag mig en korv på Ica maxi, sen fick jag åka skruttbil hem. Livet som en 15åring, det har ni där!



Sen gick jag och jenka på promme. Tur de! // anki


Granris i väska

Så var man hemma från skolan igen då, denna dag med en alldeles färsk julkrans i väskan som vi har pysslat med under eftermiddagen , det viktiga i det hela är inte hur fin den blev utan att jag klarat av att göra den. Just nu sticker det på mina händer också pga all barr som tryckt hål på min stackars hud (ja, jag glömde trädgårdshandskar). Ikväll väntas plugg och inte nog med det så ska jag laga min egen mat, fast jag förvänta mig inte något speciellt av mig själv, de duger gott och väl med bullens korv, Matilda :) Tur det.

Kunde inte hitta någon lämpligare bild! 


//Matilda

En måndag

Nu är det så att ikväll blir det att dejta människan-socielt-och-kulturellt-boken för min del. Efter det blir det att inhänta granris från den stora och läskiga skogen, sen en kort liten dejt med engelskan. Livet kunde inte vara mer spännande va? Nae, nu har jag suttit här alldeles för länge. Och just ja, kan någon förklara för mig vad det är för skillnad på objektiv och subjektiv etnicitet? Vi hörs! // ankii



uppdatering: såg nu att det var exakt ett år sedan bilderna las ut på bloggen. Den 22/11 kommer nog att bli en riktig granig dag.

VISIR

Som ni redan har hört blev det en trevlig kväll igår, det roligaste måste väl nästan ha varit då vi spelade Alias, alla har sitt egna lilla sätt att beskriva ord på om man säger så haha :D. Sen var det ganska roligt att jag fick den största och bästa sängen, fast Anki redan hade paxat den.. Hon måste ha varit trött. Vi slocknade väl vid halv fyra tiden nån gång och sen blev det ingen sov morgon eftersom vi for hem redan vid halv elva idag. Denna dag har varit så slö som den bara kan bli. Jag ska gå ut på en promenad med Ally  snart och lufta hjärnan lite.
//Matilda


En lördag på morön

Igår var vi som sagt hemma hos Jenny. Vi åt god kyckling med kroketter (som bara tog ca 20 min att laga), pratade och spelade spel. Supertrevligt var det! Nu bjuds det på bilder, sen återgår jag till plugg. Ha en bra söndag! // anki









Juste, kom på att vi såg film också. Eller inte jag, men dom andra!


Lördag!

Godmorgon världen. Hur är denna underbara lördag för er. Tänk, hela helgen framför oss. Vad ska alla hitta på? För min och Matildas del så bär det av mot The City. Alltså Skelltown..inte New York, tyvärr. Där ska vi ha tjejkväll hemma hos Jenny och sedan blir det att våldgästa hennes säng. Gosigt. 

Nu ska jag hoppa upp ur sängen och laga världens godaste hotell frulle. Ha en bra lördag! //anki



Det är fredag

Och matilda fortsätter att imponera. Idag bestämde hon sig för att blanda ihop riset med tikkamasalan.

Annars så rullar livet på i samma intressanta riktning. Den som gör mig till en glad människa kan få betalt! Okej, nu ska jag inte överdriva, men skitkul har jag väll inte i denna hemska kyla. Nu är det slut klagat. Vi hörd en annan dag! // anki



slänger in den bara för att visa på vilket mood jag är just nu!  

Det är dags för Fredagsmys!

Ikväll blir det att umgås med vännerna, ovanligt va? Näe men vet inte riktigt vad vi ska sysselsätta oss med men något blir det väl. Hoppas även på att Emanuel kommer, och sover hos mig, känns som att det inte blir så ofta man får träffa han när han bor i stan.. Sen hoppas jag på att Nicko kommer också eftersom det nästan var en vecka man ens såg en skymt av henne typ! :O


Måste gå och städa nu, man vet aldrig om det är här vi hamnar  ikv!
//Matilda

biblioteket

Var just en runda in på Björnåkers, eller okej inte en runda jag gick bara in i biblioteket och lånade en bok som jag var tvungen att göra. Hade jag gått en runda så hade jag kanske träffat på någon gammal lärare och det skulle ju ha varit trevligt faktiskt. Vi har om några veckor gått en hel termin på Anderstorp, och ändå kändes det så normalt att gå in i högstadiet igen! Tiden har faktiskt gått väldigt fort, men det är ju bara bra. Man trivs bättre och bättre i klassen också, jag minns ju bara hur jobbigt och rörigt det var i början, värre än jag hade förväntat mig, men tur den biten är över nu. :)


Lägger ba in två bilder som visar ganska så tydligt hur vi kände inför skolan i nian.
Killarna: Taggade som satan!
Vi tjejer: Less som satan!
Eller nått sånt.. :D

//Matilda



Skylt Söndag

Inte nu på Söndag men nästa så är det ju skylt Söndag och idag kom vi i klassen överens om att vi skulle stå och sälja julkransar då, så nu vet ni vad vi gör om 10 dagar, haha.
Hursomhelst känns det väldigt ovant att inte vara någon av de som "fixar ihop allt" eftersom några andra ur klassen tog på sig det ansvaret. Som det har varit i högstadiet fanns det ju inte så många frivilliga att göra något sånt, fast nu menar jag inte att vi var onöjd med att måsta ordna upp och så eller iaf inte jag. Men jag har kommit fram till att jag tror att det är nog ganska skönt att bara hänga med i svängarna också. Då behöver man inte känna sig jobbig som man kunde göra i högstadiet lite för ofta ibland kanske(?), grattis till 9A som stod ut. :)


Det var allt jag hade och säga för ikväll.
//Matilda

Torsdag

Snart styr jag min kos mot gymmet. Dagens mål är att ta 120 i bänkpress. Tror faktiskt att jag kommer lyckas. Annars så har dagen bjudit på matteprov (jag stekte) svenska idrott och slutligen DATAKUNSKAP som jag så innerligt älskar. Nog snackat om min kärlek till d.k.skapen (HEHE) nu drar jag utåt i staden. PIS! // anki




när livet är som mest intressant

Tjenamors! Sitter just nu i min mysiga soffa och pluggar som ett djur! Nae, ska väll inte överdriva, förstår inte allt för mycket. Men det är iallafall vad jag borde göra just nu. Det är franska och matte som jag måste få gjort men eftersom att jag har såna fina genetiska drag så är jag väldigt lättlärd. SPECIELLT franska oregelbunda verb. Nu ska jag inte ta död på er få med mina intressanta meningar. Ni får ha det så gött! // anki


Syskonkärlek

"Du ser ut som en konstigt troll...Du ser ut som en rumpnisse!"

                                               -citerat lillebror.

// anki


gå i säng!

Sådär, nu var man anmäld till buggkursen i december så då blir det att shaka loss! :D 
Förövrigt har jag inte fått min middagslur idag som jag skulle så därför dunkar mitt huvud lite extra nu ikväll. Jag ska, ska SKA ligga i min säng före 22.00. Men innan det så ska jag ha hunnit plugga igenom glosorna, läsa igenom det jag ska redovisa, välja ut kläder, packa för att sova hos Emanuel imorrn+ idrottskläder till på Torsdag och göra sig i ordning för sängen! Jag har knappt 45 min på mig, KLARA, FÄRDIGA, !



Godnatt!
//Matilda

mimmi och matilda, vilka brudar!

Nu är jag hemma från en helgalen kväll på f-hemmet. Nae, ska inte ljuga...Men det var iallafall god mat och trevligt folk. Sen ska man väll vara glad att man kunde sänka medelålder några år också.

Tänkte bara hälsa alla en god natt. Snart blir det PH och sen sussa bort denna förkylning. HÖRS! // anki


Matilda hade visst redan hunnit skriva detta...

Det blev att vända om hem efter 1h på skolan eftersom att min förkylning har gjort mig till den tröttaste människan på planeten just nu. Somnade alltså till en stund innan 20 igår, krigade mig hem genom den kalla vinter kvällen, la mig i sängen 21.30 och vaknade upp 8h senare. Trots detta kände jag mig alltså som en sombie. 

Hur som haver så ska jag och matilda fara på fest på församlingshemmet. Ja, ni läste rätt. Det är party en tisdag. Gillart. drar på förferre hos mimmi på 45 min och sitter fortfarande här i mjukiskläderna. Kanske bäst att sätta fart. HÖRS! // anki


församlingshemmet

Om en och en halvtimme bär det av till Mimmi för jag och Ankis del sen går vi vidare till Församlingshemmet för där ska vi ju ha "fest" med folk som jobbat i komministerparken och annat i sommar. Det bjöds på middag vad jag vet iaf.. Mums! Har väl inte så mycket mer att säga om denna Tisdag känner jag, förresten hoppas jag att Anki mår bättre nu för imorse for hon ju tyvärr hem från skolan.

Slänger in en bild på en liten tattarunge :]



Nu ska jag nog plugga lite sen gå och vila för det värker i mitt huved , vi hörs!
//Matilda


DANS!

Denna dag har varit bra måste jag säga. Först två lektioner sen bar det av till en lokal på pan och där blev det dans med bygg(?) Har insett att det faktiskt är roligt att dansa, föredrar dock bugg men foxtrot funkar väl också. Så om någon tänker gå dom där bugglektionerna som man fick fara på så är Matilda lätt på! :D

Tiden börjar väl dra ihop sig nu och jag ska nog FÖRSÖKA gå och sova.
Bjuder först på en bild på jag och ANKI♥



Godnatt!
//Matilda


Hur ska de då gå att dansa med ännu större ettor!?

Och så var denna helg över. Igår blev det iaf bara jag Nicko och Lisa som bastade men det var jättetrevligt. Fast när vi bastat klart och skulle springa in i huset så står Ante Noa och JP utanför bastun laddade med snö i nävarna och jag antar att ni kan räkna ut vad de gjorde med den..Ni vet Killar.. ;)

Nu är jag så här äckligt mätt som jag känner mig alltför ofta nu för tiden.. Har varit hos farmor och farfar i afton och ätit smörgåstårta, fika osv.
Imorgon så väntas faktiskt inte en helt vanlig skoldag eftersom att klockan halv ett ska vi dansa med någon klass från Kaplan.. Kan ju bli spännande.

Sitter fint med en dansbild från ett disco vi ordnade för "småbarna" i nian.. Och ja, jag älskar att 12-åriga(?) killar är större än mig... Not.


Nu måste mn typ sova, hoppas, hoppas, hoppas att jag kan sova!
//Matilda


ö-vik

då var man tillbakas efter en snabbtur ner till ö-vik. Jag fick då se en final mellan arvidsjaur och nått finlandslag som tyvärr slutade 2-3 efter sudden. Nu tänkte jag bjuda på nån bild sådär. sen tar det nog inte många minuter innan jag slocknar i soffan. HARE GÖTT! // anki






Lördag

I natt sov Emanuel här och idag har vi inte gjort så jättemycket men måste bara berätta att jag fått Allys nypinkade piss i mitt ansikte!! Jag och Emanuel var ute och sen skulle väl han försöka visa sig stark eller nått(?)(A) och puttade ner mig i snön somvanligt och då jag tittar upp med huvudet från backen ser jag gult piss som har splaschats ut vilket då tydde på att snön som hade fastnad i mitt ansikte var blandat med en hundkiss! Såna mysiga dagar har man inte varje dag..

Om en halvtimme kommer Malin och Simon hit och då ska vi äta någon god efterrätt som mamma ha gjort och fira pappa för farsdag typ. Kring nio tiden så blir det att fara till Lisa och basta med hon, Nicko, Jp och Noa det ska bli riktigt härligt :)





//Matilda


Fredagkväll

Igår blev vi ett litet gäng (Hakkan JP Emanuel Jenka Lisa Nicko och jag) Jag rotade blandannat fram massa gamla söta små skrivböcker ur Nickos garderob fast egentligen letade jag "KBN" men Nicko påstod att hon packat bort den men till vår förvåning föll den bara ut helt plötsligt. Sen blev det högläsning för Lisa och Jenka som inte haft någon aning att den där.. vad ska man kalla den?.. Speciella, mycket speciella boken existerade hehh. Tur man var liten då man skrev ner sina tankar i den, men ett gott skratt fick vi oss då.
Mer skratt skulle kvällen bjuda oss på kan jag lova, då det bara var jag Lisa Nicko och Emanuel kvar satt vi oss vid datorn och hittade våra gamla filmer, vad mer än HAHA kan jag säga egentligen?

Här kommer en bild från vår senaste film 07.. 


//Matilda

jadu

om cirkus 8h går bussen, och jag är icket redo än. men men, vi tar det som det kommer. vi hörs på söndag! // anki




en passande (dock aningen suddig) bussbild som verkligen taggar upp!


Fredag!

Det värker i hela min kropp typ, så sjukt tränad man känner sig såna här gånger dagen efter endast en idrottslektion haha. Men inte nog med det, jag Anki och Jenka har nämligen varit på badhuset och simmat en massa längder idag(antalet är oviktigt) Så nu är jag lite lagomt trött och kanske ska ta mig en lur på soffan i mitt otorkade hår och vakna upp med, ja torkat hår, men kanske inte så som man vill att det ska se ut..
Ikväll blir det att samla in oss i Nickos hus på Ängsgatan (denna gång har jag fått lov att göra det också!) Med vilka personer det blir exakt är än så länge rätt oklart, men ensam blir jag inte ikväll iaf.



//Matilda

Min fantasi är på 0 och jag har inget att berätta






jag och matilda (mest jag) har räknat ut att vi i genomsnitt en vardag spendarar 9 timmar med varandra. på bilderna ser ni hur det ser ut när vi har spenderat en hel vecka tillsammans. inget ni vill uppleva om jag säger så..man blir ju som man umgås!.. // anki


teckenspråk

Dagen flöt på somvanligt. När alla var trött efter idrotten (boxersize:D) och var som vanligt så otaggad som man bara kan bli på datakunskap som vi har sista lektionen på Torsdagar, fick vi veta att den blev inställd!!
Kan säga att alla Sk1or gick hem med ett leende på läpparna. För jag och Ankis del blev det såklart stan en stund innan bussen gick och det gör ont i plånboken att glida runt där kan jag säga. Är ni inte med på ett köpförbud i några veckor? Tyvärr klarar inte jag det..

Ikväll dissar alla mig, jag frågade alla först en gång vad de skulle göra ikväll svaret var väl ungefär "sitta hemma.." Sen frågade jag om ingen ville göra något typ fem gånger men fick inget svar(av nicko).. Så känns det att va älskad.


Fast om hon trodde att hon skulle slippa mig ikväll har hon fel, för nu ska jag kila iväg och hämta min sminkborttagning som jag har glömt hos henne!
Tjing!
//Matilda


I morgon ringer väckaren 8.30

9.45-16.00 i morgon, en lektion på fredag och på lördag gör jag ö-vik osäkert. jag tror jag överlever även denna vecka! HÖRES! // anki



bara för at inget annat passar!


min kärlek till snön

nu ger jag upp. hade tänkt låta min kraftskor få dejta garderoben ett tag till men i denna snöstorm kan jag inte annat göra än plocka fram dom. Jag tänkte mig en först ta en promme med vovven, sen förbi matilda för att sedan besöka mormora. joda, det ska nog gå. beräknad ankomst hem igen: 18.00! vi hörs! // anki



skulle verkligen behöva en mössa à la karlsson just nu.

en ledig dag

vaknade vid tio i morse och tänkte: "NU GÖR JAG NÅGOT AV DENNA DAG". Somnar om två sekunder senare, drömmer att jag sover inne på konsum. vaknar till av att mamma ringer men skiter i att svara. vänder mig om och inser att jan ännu en gång har lyckats somna med datorn på. vaknar till när klcokan visa halv ett och inser att det inte blir något av denna dagen endå.

Men nu sitter jag och skriver med lisa på msn och det låter som att vi ska träna nu om 15 minuter så det är nog bara att sätta fart. efter det blir det att ta tag i mina måsten. vilket bland annat innefattar:

*se serien jag laddade hem igår
*fara till mormor och be hon lära mig sticka
*fara till mina min kusin och lära mig lägga i säng barn
*fortsätta med att sortera alla mina bilder så jag kan framkalla



//anki

Anki är en riktig hemmafru!

Nu har jag varit ute på en långpromenad med stumpan och jag är typ helt slut! Nu ska jag bara chilla i soffam för jag orkar inte sitta vid datorn, jag råkade se i tidningen att järnjätten går på ettan den måste jag nog se :]
Förövrigt är det härligt med en extra helg mitt i veckan, vad som hönder ikväll har jag ingen aning om men något borde det väl ska bli.


tagga!

//Matilda


måndagsmys

ända sedan jag kom hem så har jag slitit som en förlösande kossa. och inget illa menat mot förlösande kossor, för jag har slitit hårt! jag har hunnit med att damsuga, dammtorka, städa toan, vikt bort kläder och bäddat sängen eftersom att kvällen kommer att bjuda på besök av vännerna här i våran sjukstuga. jag tänkte även vara gullig och baka lite muffins innan som kommer. Så det är väll bara att återgå till kvinnogörat. HADE! // anki



kvällen kommer alltså att spenderas i denna, tittandes på min 15" STORA PLATT TV!

Måndag

Wow snart är den här dagen avklarad! Den har gått väldigt segt och om ni ville veta har jag och Anki suttit och räknat matte på vårat två timmars hål, det är alltså lika många timmars sömn jag fått i natt!! Dock gick det inte att koncentrara sig fullt ut men vadå det är inte alltid så lätt med Ankis omogna personlighet.
Nu har vi datakunskap och ha fått sluta men vi hinner nog inte med fem över bussen...


 
Tjing!
//Matilda

Som bäst

Tiden börjar bli knapp nu, det är dags att börja dra sig till sängen.. Kommer nog inte att gå så speciellt bra på "att somna" biten eftersom jag sovit hela tolv timmar i natt och vaknade därför klockan 12.00.
Om jag ska vara ärlig känner jag ingen som helst längtan till skolan imorron, hjälp hur fan skajag då ta mig upp ur sängen!? Kan ju alltid tänka på de två kommande lediga dagarna..





Saknar tiden!

//Matilda

Från middan






gillar speciellt matoset på sista bilden!
//anki

söndag

hola, sista dagen av frihet nu...hehe nae, vi har ju faktiskt turen att vara lediga både tisdag och onsdag nu i veckan. Riktigt nice!

dagen har varit som en söndag brukar, hemma, ladan, promme, tv, och datorn.  lyckades även med att förolämpa en gubbe genom att säga att han var gammal...stackarn. aja, hoppas han inte blev allt för ledsen. nu ska jag återgå till mitt PH tittande, sen dinner. tror att det väntas kyckling, där med även sarmonella om man frågar nicko. MUMS! HADE // anki



bjuder på en fin bild på MATälskande matilda


Dance like no one is watching

Är hos mormor och morfar nu, har precis fikat och här blir det nog att stanna några timmar till eftersom vi ska äta god middag här. Mina kusiner är också här så det lär väl bli att leka för min del i afton men det gillar ju jag, ett bra sätt att njuta sista dagen av lovet HEHE.. Känns iaf skönt att vi är lediga Tisdag och Onsdag det behöver jag efter det här lovet :O



Måste nog gå och va social nu, vi hörs!
//Matilda

hakkan

Hade det riktigt bra i natt hos Hakkan må jag säga, tror inte jag kan klaga på något alls egentligen :D
Fast två dagar i rak då man somnar efter femsnåret börjar ta i sig lite måste jag erkänna. Jag lyckades hålla ögonen uppe till strax efter nio ikväll för då slocknade dom till en stund. Och nästa ställe jag stannar av på ikväll är sängen, utan tvekan!

Ursäkta att jag gillar nattkäk.. utanför munnen!


Nu ska jag se det missade avsnittet av PH.
Btw hur många tror att Anki kommer somna innan hon ens börjat se!?
 

//Matilda

IKVÄLL

1. jag orkade inte fara till frida
2. stannade hemma med la famillia framför tvn istället.
3. mor och far slocknade innom kort, bror blev väldigt tyst.
4. detta framkallade att jag började prata med mig själv.

SEN kom jenka aka...katt?...semesterbrutta?...annan konstig varelse? med föje och tiggde (tagg) godis. orkade just och passT öppna ögonen utan hjälpmedel från tandpetare. Dom va fula, men vad gör man inte för lite candy?

nu ska jag se lite PHPHPH innan det blir bedtime. OCH VI HÖRS! //anki



den bju jag på, lowa med

LADY GAGA

då var man tillbaka efter en natt i renfors. hade mycket trevligt igår med dans och skratt. fick min skönhetssömn efter sex i morse och vaknade några timmar senare av att nciko låg PÅ mig och madrassen börjat läka luft.

NU ska jag nog gå upp och pillra i mig lite frulle, sen stääääda. skittaggad! hörs! // Anki







UNDERBARA ÄLSKLINGAR

Det tog oss alltså två timmar (om int mer) att laga maten!? Men ändå så hade vi fullt upp hela tiden, kanske fokuserade vi inte just på maten hela tiden haha. Men det blev gott som fan och vi blev mätta och det är ju det viktigaste. Jag somnade strax före fem och under hela vår kväll/natt såg vi inte TV en sekund, klå det ni!
Vi hade det jättetrevligt iaf, och det är något alldeles specifikt med att vara övertrött haha:)
har inte hunnit föra in bilderna men dom kommer.

Näe nu måste jag skynda mig in i duschen för sen ikväll bär det av till Haket och gänget och där stannar vi tills imorrn!

<3

//Matilda


peppad

gårkvällen var över förväntan, god mat och mycke skratt. har tyvärr inte en enda bild på min kära lilla nikon, men förhoppningsvis så delar matilda med sig med lite bilder senare.

just nu taggar jag upp för laserdoom med la famillia. kommer som vanligt att äga sönder allöt och alla. ha en bra fredag och njut för fansen! HADE // anki


middag

Sitter och väntar på Att Nicko och dom ska komma och hämta upp mig, sen blir det fin middag bestående av kyckling kroketter och sallad även efterrät :D


handla

För en stund sen for Emanuel iväg med bussen till stan så nu sitter jag här hemma alldeles ensam. Och vad jag har förstått så ska Anki och Frida gymma klockan ett så vi lär väl inte kunna fara och handla förrän tre eller nått. Får hoppas på att tiden för ikväll inte blir satt så tidigt. Fast varför skulle den, vi ska ju va i Nickos stuga och då är det ju hon som bestämmer tiden.. Heh ;)
Tack vare min brillianta idé kommer vi tjejer få äta god mat tillsammans och umgås hela natten lång (A)



Ska nog ut på en prommis med Ally nu, vi hörs!
//Matilda

4 NOVEMBER

och i morse vaknade jag och var livrädd för att en i släckten blivit hängd. är det någon som vet varför man drömmer mardrömmar? och varför gör jag det bara den här veckan och aldrig annars?

I vilket fall som helst så lyckades jag somna om och vaknade lite senare av att pappa ringde. han hade tydligen lite ärenden åt mig. man tackar man tackar. jag som redan hade fullt upp idag. sen när man ser köksbordet så ligger det där en lapp signerad mamma. då vet man direkt att man ska hjälpa till med något. så om ni ville veta så ser min dag ut såhär:

tvätta, damsuga, plocka ur diskmaskinen, baka tårta, handla, gymma, handla igen, gå ut med vovven, sen ikväll så ska jag till nicko. så troligen hinner jag varken smaka av smörgåstårtan eller den andra. MEN det är bara att bita i. mamma fyller ju bara år en gång om året. hade bra, vi hörs om jag överlever denna dag // anki



hoppas på en trevlig kväll ikväll tjejer!

onsdag

Jaha, då var denna onsdag över. Det är hemskt nog den enda onsdagen på novemberlovet 2010 någonsin. dramatiskt, i know.

tänkte bjuda på en bild som jag suttit och tänkt på många sena kvällar och med den önska er goda natten. om ni kan sova förståss. HÖRS! // anki



spana in pojkarna i bakrunden. riktiga linslusar!


privat

Nog förstår väl jag att JP inte drog hem så tidigt igår, för efter igår kväll känner han ju oss alla väldigt bra.. Kanske lite väl bra.. Kanske ville han egentligen inte göra det ändå.. Ja, jag vet faktiskt inte. hehe. 

Denna dag har väl sett ut ungefär som gårdagen, vaknat, sett på tv, gått promenad.
Nu ska jag se PH och efter det ska jag göra något spännande, jag läste i Veckoreyvn om typ ansiktsmask, hårinpackning osv som man kan göra på egen hand så det blir ju kult att se hur det slutar med ägg i håret och sånt! Ikväll kommer troligtvis Emanuel hit :) så jag bör väl städa också :(


Hittade inte direkt någon passande bild men en bild med snygga brudar på duger ju alltid (H)
//Matilda
  


börjar bli läskigt nu

igår vaknade jag av världens mardröm (heter de så?). nikolina hade nämligen gått och fått cancer och tydligen avlidit. lisa jennifer och matilda hade graverat in sina namn på potatisgratängformar och dom ville inte att vi andra skulle göra detta så därför fick inte jag veta...

och imorse vaknade jag i panik av att det kom en man som skrek någoi i stil med "ni levde före mig" och sen skulle alla dö. jätteskumt.

undra vad jag vaknar av i morgon...vänta och se!



//anki

svaret på den eviga frågan

jag förstår att ni har suttit och väntat i timmar nu efter att få veta vad vi gjorde av denna tisdagskväll. det blev gymmet för min del, och efter det till lowa där brudarna och JP var. vi snackade på som vanligt och måste verkligen berömma JP över att han överlevde ända till..12? kanske. riktigt bra! självklar måste jag ju bjuda på en bild på herren då han är som minns herrig! hade gött//anki


hjälp mig

Hoppas verkligen det blir något utav denna kväll vare sig det blir storparty, filmkväll, snack kring ett köksbord, eller bara något annat eller till och med något fullkomligt galet!
För idag har jag inte haft kul för fem öre. Jag steg upp klockan tio gick ut och kissade med Ally, sen fastnade jag som ett klister framför Tv:n och när jag tagit mig loss blev det promenad med Ally och sen tog datorn över ..

Hade verkligen inget mer att dela med mig av, återkommer kanske senare då jag vet vad det blit utav denna kväll.

"PARTY"

"FILMKVÄLL"

"SNACK KRING ETT KÖKSBORD"

"BARA NÅGOT ANNAT..."

"NÅGOT FULLKOMLIGT GALET"


//Matilda

när man kliver utan för dörren..

ser man en liten pluttig och äcklig rävunge som tydligen gillar bullens pilsner korv, vilket vi då är två om! iallafall så var väll det de mest händelserika denna kväll, förutom massor med skratt framför tvn och Pensionärs jävlar!

aja, igår var det iallafall bastu hos lisa, riktigt gosigt måste jag få säga. då passade jag även på att sno med mig några bilder och hittade bland annat denna:



haha noa ser ju hel-less ut och sen alle, haha rena motsatsen!

//anki

girls just wanna have fun!!

Har varit en hyper lugn kväll ikväll och det är alltid lika tråkigt fast jag har varit sjukt trött, kan bero på att jag har lagat till ryggen.. igen.

Hursomhelst kan det ju vara bra med en lugn kväll också, för helgen har ju faktiskt varit allt utom lugn, men rolig har den varit. Jag måste erkänna att jag trodde det skulle bli lamt på lanet med alla svettiga killar, men det visade sig att jag hade fel, visst var de svettiga men skoj var det :D 
Sen trodde jag också att jag och Emanuel skulle få det lugnt igårkväll, men jag hade tydligen fel där med, för det blev storstädning i hans rum och jag gjorde typ allt så han borde verkligen tacka mig! 



Jag ska gå och lägga mig och läsa veckorevyn sen sova, ja jag ska lägga mig klockan 23.00 på lovet!

//
Matilda


RSS 2.0