Söndag

Lördagen blev en lugn variant. Laxmacka hos kusinerna och trevligheter. Påväg hem stötte jag på sängkompis och det bestående av jennifer.
Idag mina vänner, idag är det söndag. Och det är fan inte vilken söndag som helst. En halvblåsig men solig, en med massa städning och jobb på kvällskvisten. Tillsist så är det söndagen då resan blev bokad!!! Alanya den 17onde och usch vad bra det kommer bli!
//angelica

När man har det bra

Att jag inte förstått det förut är tråkig. Villvattnet måste ska vara en av dom finaste byarna. Vi for ut på vattnet igår. Såg på alla dom fina stugorna som pryder ön och gick efter sikån en bit. Hade en underbar fredag!
Direkt jag kom hem så for jag till matilda och ännu en gång blev det ett misslyckande att beställa från elf. Vidare till Lisa där jag fick frågan om "Piteå om 30 min". Visstvisst, hem slänga sig i duschen för att sen konstatera att det fick bli burträsk istället. Pasta carbonara hos Lisa kring halv fyra och sänggång med nicko som sällskap där vid halv fem.
Idag är det åter igen lördag.
//angelica

Efter en hårt dag i parken

Åker snart sakta men säkert till villis för att övernatta. Vovven är redan där så fårhoppningsvis är då iallafall han vaken när jag kommer dit. Hoppas på toppenväder imorgon så man kan göra absolut ingenting och allt möjligt. Ni får ha det så bra.
Typ såhär kommer jag vara klädd, hehe
//angelica

Lite vatten..

Mobilen är nybadad och går endast med på nödsamtal.., en vecka fick det vara vid liv med men hjälp av lite HLR (Hårtork-Luft-Räddning) så ska det förhoppningsvis snart vara som ny igen. Hoppas på en bättre dag imorgon, har ju trots allt sovmorgon.


På bild ser ni sjöns värsta pajkar och fisken själv.

//angelica


SOOVAAA

Ikväll har vi suttit på Ankis sega dator och försökt beställa från elf, och det tog sin tid innan vi blev klar, fast fullt klara blev vi ju egentligen inte eftersom det blev ingen beställning.. Vi bestämde oss därför att göra det hemma hos mig senare. Och nu sitter jag här och Anki stängde just dörren och klockan är för fan snart tre! Och vi har likförbannat inte lyckats.
Fast det är inte det enda vi gjort ikväll. Vi tog oss ut på en liten båttur och vi fick soppatorsk just exakt precis då vi kom oss till land så lite tur har  vi ju haft. Dock inte Lisa som fastnade i draget innan vi ens hann sätta oss i båten så några fiskar drog vi tyvärr inte upp.
Bilden är inte från ikväll!
Nu ska jag sova AAAH så sköööönt!
//Matilda

Till anki!

Nu har jag stökat på här hemma alldeles för länge, nu är det dags att cykla iväg till Anki, vet inte riktigt vilka fler som skulle dit men trevligt blir det alltid!
//Matilda

Onsdag

Hyffsat lugn dag idag må jag säga med tanke på att vi inte fick några småbarn som gäster på hela dagen. Men K-parken är ju en fin och rogivande plats så jag ska väl inte klaga på att vara där. Nu har jag tänkt bege mig ett kvarter bort till min syster och hämta min lilla bebbe som jag har ansvar över nu när mam pap är borta, för att sedan gå en lååång svettig promenad. Efter det väntar ett litet träningspass. Tyvärr får jag inte ta det lugnt när det är avklarat eftersom det står en oupplockad diskmaskin och mängder av disk i köket sen gårdagen. Och efter det ska jag äntligen få äta nått tillagat... Av mig själv.
//Matilda

Godnatt

Jobb imorgon och halvtidig kväll ikväll. Igår drack vi te och kaffe tillsammans med fullkornsmackor och ikväll hade vi till och med tänkt oss ut och fiska. Tillsist spelade vi ju som sagt vuxenspel och kan inte annat än konstatera hur vuxenpoängen rullar in. Dags för ändring?
haha ja, vad sätter man in för mogen bild här då?..
//angelica

Tisdagkväll

Nu satt man här ensam ännu en gång. Men det gör inte så mycket eftersom jag har haft det riktigt trevligt ikväll det började med middag och sedan massvis med glass. Sen fick vi besök av "Bobby och gänget" vilka vi lämnade själva i mitt hus där ett tag men då vi kom tillbaka såg det ut som när jag lämnade det otroligt nog. Sen blev det fika och sälskapsspel "kampen mellan kvinnan och mannen" Givetvis tog vi unga kvinnor hem segern!
Dags att sova nu, jobb imorrn. Godnatt!
//Matilda

Tisdag

klev inte isäng förän efter halv fem i natt. Delade säng med två brudar som styrde kvällsfika nr 2 där vid tre tiden och imorse var det med tunga ögonlock som jag insåg att moppen vägrade ta mig till jobbet. Men skam den som ger sig, efter några löpsteg och en hel del kickanden så befann jag mig i parken trots allt.
Ikväll bjuder matilda på middag och innan det är det nog bäst att ta tag i hushållssysslorna. Prio 1 är att slå upp tvättmaskinen eftersom handtaget gått och gömt sig. Känner någon för att hjälpa till så godtages all hjälp!
//angelica

Godnatt!

Efter bion blev det och tydligen fika hos mig, därefter massa onödigt prat. Nyss stängdes dörren igen och ut gick Anki Nicko Lisa Bobby Petter och Jeppe hand i hand. Kvar är jag och Ally i vår ensamhet. Man bör väl ta och kryp i säng nu på en gång eftersom jobb väntas imorgonbitti.
Sov gott!
//Matilda

hej

Händelserik helg må jag säga, men hinner inte skriva så mycket mer än det eftersom att på tjugo minuter ska vi till stan och se bio. Harry potter, sista delen... Haha typ första harry potter filmen jag ser men vad gör man inte för sälskapet?
//Matilda

Måndag

Har spenderat de senaste typ.. 27 timmarna ute i skogen. I en väldigt fin sådan för den delen. Villvattnet fick bli södagens uppvilningsplats och för att göra saken bättre så lämnade jag mobilen, tandborsten och alla kläder hemma (förutom det jag for i såklart, ni behöver inte bli oroliga) . Hade ingen aning om att det innebar övernattning men jag klagar inte, har haft det hur skönt som helst i tystnaden och med sällskap av mostra, morbrorn och kusin.
Ikväll ska jag och mina vänner slita oss till den stora staden och se lite bio!
//angelica

trästock

gårdagen bjöd på en riktigt bra sommarkväll. Vet inte riktigt vad jag ska dela med mig av men ett och annat minne har då skapats och jag är helnöjd.
Inte mer än 36 bilder knäpptes igår och då kan man ränka med att hälften är suddiga och 2/3 delar borde bara inte visas. Lisa har desto bättre men någon liten bild kan jag nog allt bjuda på.


//angelica

Torsdag

Allt är sådär snurrigt och obestämt för stunden, men spontant är bäst som lisa brukar säga. Trästocks imorgon sen får vi se om det blir att åka ner mot fjållträsk på lördag förmiddag. Vad jag vet är att jag borde sova för minst 2 timmar sedan och att min förkylning inte sätter några käppar i hjulen denna helg. SES!



//angelica


Onsdagkväll

När jag blev alldeles för less på att sitta hemma for jag till Lisa. Vi drog hem några filmer för att sedan fara till Jenka och se dom. Men det blev inge tv-tittande överhuvudtaget. Vi bestämde oss för att baka istället men så ringde Frida och gänget och vips befann sig även jag och Anki på volleybollplan. Efter ett inte alltför seriöst spel så for vi tillbaka till Jenka där hon och Lisa stod och rörde ihop en smet. 15 min senare satt fyra sugna flickor(misstolka inte) vid bordet och det var bara att hugga in. Kakan blev utsökt.
Nu tänkte jag hoppa i nattskjortan och sussa.
Godnatt!
//Matilda

kalla makarowner

Har just kokat klart 1 kg makaroner till morgondagens påhittigheter uppe i kom.parken. Allt ligger förstunden ihopklibbat i en hink liksom de tre paket potatismos som också kommer att komma till användning imorgon. Äckelstigen går alltså av stapeln då.
Föriövrigt har denna dag varit varm och endast tre barn har gästas oss men trevligt hade vi ju ändå. Ikväll hade jag tänk njuta av det fina vädret, dock får vi se vart det blir men ett som är säkert är att min kväll avslutas hos Jennifer eftersom jag ändå har sovmorgon till mitt a dan, inte mig emot!
//angelica

Onsdag

Sitter vid datorn nu, konstigt nog. lyssnar på musik och käkar godis. Snart ska jag ta godispåsen och veckorevyn med mig och sätta mig i soffan. Klockan sex blir det sura strömmingar till middag. Ikväll vet jag inte vad som händer men något händer ju alltid, vare sig man vill eller ej. :P
Arbetsdagen har blandannat bjudit på vattekrig, det ni!
//Matilda

Godnatt

Ska upp och jobba imorrn, frågan är vad jag gör uppe nu? Kvällen började hos Jenka och slutade också hos henne, men där emellan var jag och Anki förbi Johanna och Frida och spelade lite kort. Sen for vi till Jenka för att se film vilket aldrig blev av. När killarna kom gick jag Nicko och Jenka in på toan och socialiserade oss med varandra istället för att sitta i soffan och va trevlig med dom andra. Nu ska jag gå och lägga mig i mammas och pappas sköna säng (och nej dom är faktiskt inte hemma)
Godnatt!
//Matilda

Hej och välkommen till familjen!

Jag går från en gammal oälskad sony till en ny gigantisk samsung. Nu har jag tänkt bli bästa vän med denna. Än så länge förstår vi inte mycket av varandra.
//angelica

Första arbetsdagen

Tilbaka till verkligheten. Helgen (Tor-Mån) har jag spenderat i en stuga utanför norsjö, har åkt en massa båt, badat i både sjön (dock ofrivilligt) och badtunna, kollat på när andra åkt waykboard och vattenskidor, ätit grillat, för att vara exakt, tre dagar i rad, träffat nya människor osv. Jag har haft det bra med andra ord!
Nu är våran första arbetsdag i komministerparken avklarad, tre ungar på fyra ungdomar. Vi mådde som bäst då ungarna knöt fast Zebbe runt en stolpe med hopprep.
Nu hade jag tänkt gå till köket och se vad jag kan skrapa fram till middag...
//Matilda

hemmakväll

Ikväll mina damer och herrar, ikväll har jag gjort något utöver det vanliga. Jag var för en gångs skull hemma en hel kväll. Har skaffat mig Bieber-fever med lillebror och hinkat milkshake. Inte varje måndag! Nu ska jag vila upp mig och tagga 10-16 imorgon (känner att jag har ett hårt jobb). NATTI!
//angelica

Måndag

Ska ta mig till andra sidan vägen och lägga mig i soffan hos Jennifer och se en film tillsammans med hon, nicko och lisa. Man måste ju passa på medan det går för imorgon börjar jag jobba, på riktigt.



//angelica


En lördagskväll

Efter en värdelös film, en påse lysmek och sällskap av flickor och pojkar ska jag nu slå igen ögonen. Godnatt!


Golfbild sen södagens familjeaktivitet hehe. Tjyvad HÄR!

//angelica


Sista helgen innan allvar.

Bra bloggande här ser jag. Igår var det kubbVM i Järvtjärn. Fyra matchen vunna och två förluster resulterade i slutändan i en keps. Väl hemma i burträsk igen fick jag mitt efterlängtade nattbad och efter det såg vi film hos Jennifer. Vaknade till vid fyratiden och såg att jag inte var den ända som slocknat. Bland annat så hade Noa somnat under bordet.. Till vår lycka hittade vi iallafall fyra bäddade madrasser i källarn och somnade där vid tidig morgon. 

Idag är det Lördag. Hörs! 



//angelica

Måndag?.. Torsdag!

Sprang på stan i några timmar tidigare idag. Tanken bakom det hela var en ny mobil och ett nytt pass för eventuellt komande resa. Passet är snart fixat och på bilden såg det ut som en överkörd fiskmås. Mobilen jag ville ha fanns inte i butik och det gjorde mig liite irriterad eftersom min nuvarande inte är något att hänga i julgranen.

Annars rullar livet på. Gav mig ut på en cykelrunda med småpajkarna och sen en tur med benen runt byn med tjejerna. Efter det övade vi på att kasta pinnar inför morgondagen. Känner på mig att detta blir en vinst tjejer!!

Ska sluta yra och göra en tidigkväll.


ehehe cubustjejer_94.

//angelica

Mot staden!

Sitter och väntar på att Anki och hennes fader ska komma och plocka upp mig för att sedan fara iväg till stan där Nicko Lisa och Jenka redan ska befinna sig. Jag kommer dock inte följa med när de andra ska hem utan drar vidare. Kommer nog hem Söndag eller Måndag!
Ha det bra alla!
//Matilda

Film, paj och tjejer

Har haft hit mina tjejer ikväll, hade sådan seperationsångest efter alla de 4 timmarna vi spenderade ifrån varandra så dom kom hit och gjorde mig sällskap till water for elephants. Råkade försäga mig om en film som jag absolut inte fick försäga mig om också.. Känner att intelligensen är på topp.. felåt. Dock har jag en kompis som är snäppet oklarare i huvet.

Tjej: Sweden rock, visst är det i Danmark?



//angelica

Fisktjärnliden

Kan inte klaga på våran vistelse i fiskis. Eller ja.. första kvällen kände jag väl att mina vänner var ganska billiga men igår kväll, när matilda fick sin dos av det hårda livet, så mådde jag ganska gott ändå.

Nu blir det bilder och fler kommer senare för alla dom fina bilderna ligger på lisas kamera.


Vi började med att samlas hemma hos nicko (efter att vi varit och handlat i närmare 45 minuter..) Vi lämnade burträsk 10.04.


Vi anlände i fiskis exakt en timme senare och på bild ser ni två pigga resenärer.


Vi började med att fylla den välfyllda kylen sen la vi oss på gräsmattan under våra täcken och solade. Blev för i övrigt jättebruna och här har vi ett hopp bland bilderna.


I väntan på middagen gick vi ut i det än så länge bra vädret. 


Vi kunde förutspå på himlens färg och mullret att det skulle börja regna och himel så rätt vi hade. Men nicko poppade musik som aldrig förr ända. 


Fiskis egna pizzabagare i full fart. Middagen intogs på altanen där vi kunde se blixtarna så ner stup i kvarten. 


Efter midddagen och ett misslyckat försök att spela något slags spel så åkte den förbannade tejprullen fram...


Det hela slutade med att jag och stolen blev utdragna i hallen och där kunde jag senare kravla mig ur och konstatera att kvällen var slut för min del. 


Här har vi en bild som någon av Johan eller Anton knäppt, långt långt före vi visade något slags livstecken på tisdagmorgon. 


 Vi icke arbetande startade den fina dagen med frukost ute på bron.


När alla vaknat la vi oss ute på gräsmattan för att bättra på brännan. Under täcket även denna gång men det tog inte lång tid förän himlen öppnade sig. 


Eftersom vi ända inte hittade till badstranden så badade vi i regnet. 


Efter middagen så satte vi igång en film. Redan innan sju hade jag både somnat och vaknat igen. Vaknade av vatten i örat.. inte förvånande direkt. 


Efter ett tag åkte tejprullen samt vattensprutan fram igen och denna bild är tagen efter att dom varit inlåsta i pannrummet. Det att dömma av matildas blöta hår. 

 
Här ser ni en Matilda, fullt utrustad för hämnd men ack.. Alexander överlistade henne och det hela slutade som nämnt i duschen.


och ja.. här var väl inte matilda allt för nöjd kan jag tro.


och här har ni en bild på våran sysselsättning resten av kvällen. Anton trodde att det var fred för i övrigt.


Men det var det inte, kort och gott, matilda vann.


Och slutligen, välklädda tjejer för 5 mils körning i riktning mot hemmet.

//angelica

Så kan det gå!

Nu har vi kommit hem efter tre dagar och två nätters vistelse i Fiskis hos grabbarna.
Första kvällen blev Anki utsedd som det ultimata mobboffret, hon blev nämligen fasttejpad på en stol, hon satt fast i dryga 20 minuter därefter blev hon blöt.. Otroligt underhållande må jag säga!
Vad jag inte visste då var att nästa kväll var det min tur. Först blev jag blöt, sen blev jag inlåst i ett rum med Anton och Alle och två vattenflaskor, därefter blev jag mer blöt. När jag trodde allt var över blev jag ihoptejpad efter det ville jag hämnas då blev jag ännu mer blöt osvosv. Det slutade med att jag befann mig i dushen där dom "hinkade" vatten över mig.
När Anton och Johan låg och sov så sött i dubbelsängen med TVn på högsta volym smög vi oss in och jag hade självfallet med mig den gröna jävla vattensprutan och hällde den försiktigt över Antons drömmande ansikte! Då mina vänner, då mådde jag gott. Inte Anton.
Anki lägger in bilder sen, tror det eller ej, men det hände trevligare saker än vattenkrig också^^
//Matilda

Godmorgon

Det blev ingen lång hemma varsel (Säger man så?) för mig. Kom hem igårkväll och nu ska jag iväg på konsum för att handla med dom andra därefter bär det även för min del av till "fiskis". Men ni vet att jag lever nu iaf, och förövrigt mår jag alldeles utmärkt också, kan egentligen inget annat göra efter denna helg.
Nikolina är min färdkvinna idag!
Ha det bra allihopa
//Matilda

Vi hörs!

Imorgon är planen att jag och fyra tjejer till ska ta oss hela vägen till Fisktjärnliden på moped. Om allt går som det ska så är vi påväg redan så fort konsum öppnat och är tillbaka på Onsdag mitt på dagen. Ni som kan ränka förstår alltså att vi kommer vara borta två nätter och trots det är min väska redan tyngre än bly och jag har inte packat maten än..


Kommer helt osökt att tänka på denna lilla utflykt.. hoppas vi hittar bättre imorgon!

//angelica


Söndag

Imorse återgick jag i vanlig ordning till mitt tuffa liv. Jag hoppade i båten tillsammans med lisa och intog solläge på andra sidan sjön. När båten återigen var tillbaka på kajen fick jag för mig att möta upp faster som tog cykeln. Pang bom så hade man fått sig ett träningspass på köpet. Vi cyklade runt sjön och kom hem i lagom tid till middagen. Ikväll blir det minigolf med gänget och sen hoppas jag på att få mig mitt efterlängtade nattbad!



//angelica


Då vet ni!

Eftersom jag inte blev väckt av en ivrig Lisa som skickade 10 sms med texten "vakna för fan" (det gjorde hon i fredags..) så blev jag istället väckt av en mamma som tyckte att långnäset skulle bli besökt idag. Sagt och gjort, vi puttrade med båten över och la oss där i några timmar. Middagen tiggde jag till mig hos kussarna (standard) och kvällen har spenderas med Lisa och Nicko, ostbollarna och filmen "a walk to remember". ps. Livet känns inte värst ansträngade för stunden.



//angelica


Det hårda livet, hehe

Efter en arbetsdag som slutade efter halv två är jag riktigt trött. Tog mig ganska nyss innanför dörren efter några omvägar hem och närmaste planen är att skalla kudden. Hade tänkt mig en djup och lång sömn då jag hört rykten om dåligt väder imorgon, detta misstämde dock med vad yr.no visar så det är nog bara att kriga sig upp i tid så man hinner bättra på brännan.


japp, här får ni en bild på jag och nicko från idag då vi var i åbyn och hade det bra!

//angelica

All night long

Jobbade från 17 till efter mitt i natten. Mycke folk, härlig musik och otroligt kul var det. Imorgon väntas en dag med mer folk och mer musik så därför laddar jag upp med att njuta av det forhoppningsvis fina vädret med några av jordens bästa. HÖRS!



//angelica

Torsdag

Det fick bli solen som förgyllde mina timmar även denna dag. Nu tänkte jag gå upp och leta åt något att käka och sen dra iväg och jobba tillsammans med Nicko och Lisa bland annat. Önska mig lycka till för det lär behövas!



//angelica

Bussen går dock inte förrns halv tre

Idag är Matilda uppe i tid! Ska alldeles strax sätta igång med att packa, jag har räknat ut att om allt bli som det ska så är jag inte hemma förrän på Måndag. Och blir det som det ska kommer även denna helg att bli kul.
Så nu är det inte säkert att vi hörs förrän på Måndag då, men ni få ha det så bra allihopa!
//Matilda

00.07

Blev en liten pratkväll med Matilda och Jennifer ikväll, vi som nästan aldrig ses, hehe. Imorgon väntas toppenväder och antingen tänkte jag vara en bra dotter och hjälpa pappa eller så tänkte jag vara mig själv och umgås med de två tidigare nämnda damerna och solasolasola. På eftermiddagen gör jag några timmar på svängen. Pepp med tanke på Lisas lista om vad som riktigt händer där borta. Men då vet ni vad jag håller på med imorgon och nu tänkte jag göra tidigaste kvällen på hela detta sommarlov tror jag. NATTI!


Och slutligen, en helt opassande bild sen tennisen förra veckan! Pricken över i:et, grädden på moset osv. 

//angelica
 

Onsdagkväll

Är även denna kväll påväg till Jenka, inga större planer direkt men ha en bra onsdagkväll allihop!
//Matilda

Onsdag

Har legat på Lisand med Matilda och Jennifer hela dagen och ikväll blir det grillat hos kussarna. Det är svårt att inte göra annat än att njuta.



//angelica


Till Jenka

Tandborsten är nedstoppad i väskan, nu drar jag mig bort till Jenka och som ni förstår får hon även mig som sovgäst, Anki också för den delen!

//Matilda

Tisdag?

Återigen har min helg varit toppen. Fredagen blev precis som önskat, men vem glömmer biljetten hemma liksom? Men har redan tackat JP som var så vänlig och tog den åt mig så allt löste sig.
Lördagen spenderades för min del i Umeå på Wheels som det kallas och för dom som är lika bil/andra-fordons-ointresserad som jag så är det utställning på dagen och cruising på kvällen. Men jag hade trevligt, hade iofs inte förväntat mig något annat heller. hihi
Idag har jag och Jenka legat och solat ett tag, när Anki kom gick vi på marknaden, därefter vidare till campingen och gjorde Lisa och Nicko sälskap.
Hade ingen passande bild
//Matilda

Lördagkvällen

Vi började kvällen med käka på en thailändsk restaurang och efter det såg vi 95 tjejerna läns spela. När kvällen började gå mot natt blev det match igen men denna gång för våran del. Det var dom vuxna mot ungdomarna. Riktigt kul att se kan jag tro, men inte tråkigt att spela heller hehe.












//angelica


Stads

Det var fredag och det regnade till och från. Nicko paniktorkade sockarna i bussen, Matilda glömde biljetten hemma och taggen var på topp hos oss alla. Vi startade kvällen på dallas med käk och sen gick vi till oscar där alla andra var. Nicko rev sönder sin mobil och det resulterade i att jag och hon skulle hålla ihop och dela på en mobil hela kvällen. Hehe det gick sisådär. Senare på kvällen tog vi oss in på området, åkte karuseller, åt langos och träffade en massa kända ansikten. Sen såg vi ju såklart Robyn med. När klockan slog två rusade vi upp till bussen och betalade 100 jävla spänn för en resa hem till Burträsk. Det var en kanonkväll och stadsfesten nästa år är redan efterlängtad.



















//angelica


Helgen

Eftersom både jag och Matilda har spenderat helgen på andra orter så har uppdateringen varit kass. Jag hade iallafall en underbar dag i stan i fredags. Först va vi och hade det trevligt på oscars innergår och sen va vi på stadsfesten. Lördagmorgon for jag som sagt iväg till piteå och även där har jag haft det hur bra som helst. Nu har jag nyss kommit hem till mitt förjävligt stökiga rum och ska börja röja här innan vi ska iväg och spela discgolf eller något i den stilen iallafall. Lovar en massa bilder vid senare tillfälle. HÖRS!


fredags

//angelica

Lycka

Har ganska precis kommit hem från Anki. Igår spelade jag Nicko Anki Lisa Johanna och Jenka tennis vi ägde ut varandra allihop. Lite senare in mot natten blev det kvällsfika kring Ankis köksbord men som vanligt tog natthumorn över våra hjärnor!
Vi vaknade klockan tio (jag och Lisa) vi gick upp och fixade frukost åt hela gänget.
Har inte tid att sitta här en sekund längre, vi hörs!
//Matilda

RSS 2.0