torsdagkväll

Ska snart och äta min tredje glass för idag med mam pap och majs efter det blir det nog tennis med brudarna! Tror även att jag övernattar hos Anki inatt med.

//Matilda

Gött!

Badar, solar, spelar volleyboll, umgås och njuter. Ni förstår att jag har det bra, men nu måste jag ta tag i det som är mindre kul. Bädda om, plocka undan, laga mat, duscha, promenera med vovven och packa. Ikväll ska jag och några friends spela några set (?) tennis sen får jag besök över natten och imorgon blir det stadsfestival (PEPP) och lördagmorgon krigar jag mig till Piteå (NICE) och hejdå!




Bilderna är från långis igår.

//angelica


Onsdag

Tillslut tog vi oss till Långnäset idag. Det har varit stekhett och jätteskönt, vi har spelat volleyboll pressat i solen och badat. Precis som en sommardag ska se ut!
Ikväll kommer två klasskompisar, Frida och Linnea med andra ord hit så jag och Anki får visa dom vackra Burträsk!
Dags att hoppa in i duschen nu!
//Matilda

Tisdagkväll

Har haft en fin tisdagkväll med Matilda, Mimmi och flugorna. Vi startade våran picknick med att hämta bilden så vi slapp cykla. Vi tog oss ända till Innansjön innan vi stannade för att äta upp allt det goda vi inhandlat och sen åkte vi hem igen och tryckte i oss det sista.

Planerna för imorgon är att ta oss till långnäset och jag har just förstått att jag själv måste tanka moppen vilket jag absolut inte är bekant med. Det kommer slå lågor om mig när jag inser att jag överfyllt tanken, lämnat pengarna hemma och sen kommer det antagligen bli kö bara för att.




//angelica

Tisdag

Dagen har bjudit på fint väder så jag Lisa och Anki har legat och solat oss. Sen har jag tränat lite varit ute på en härlig promenad med Ally och snart bär det av mot konsum för att träffa Mimmi och Anki, kvällen kommer alltså att spenderas med dom!
Kanske inte så glamorös bild men den får duga ändå.
//Matilda

Måndagkväll

Ikväll skulle jag och Jenka ut och gå vilket slutade med att vi hamnade på campingen och hälsade på Lisa mitt upp i hennes fartfyllda arbete. Där satt vi och snackade bort tiden och åt glass denna sköna sommarkväll. När hon slutade träffade vi Nikolina och Anki på kiosken därefter for vi ut med Ankis båt och roade oss ute på sjön tills vi började huttra alla fem. Efter vi parkerat båten hakade jag och Anki på Nicko hem till henne och nu har jag precis kommit hem.
Godnatt!
//Matilda

Måndag

Hela helgen har varit underbar

Idag har jag och Anki legat ute och solat, äntligen lite sommarvärme igen! Vad mer kan jag säga om idag? hm jag vet faktiskt inte det har ju inte hänt något spännande.  Och vad som händer ikväll råkar jag inte heller veta men hemma ska jag inte sitta. Vad tråkigt för nu hade jag inget vettigare att säga, men jag fick det konstaterat att min helg har varit lyckad iallafall, haha!

Bilden är från ikväll hehe
//Matilda

Ingen går säker när Lisa är i farten..

Efter fikat och volleybollen startade Lisa vattenkrig i sitt eget kök. Allt och alla var tillslut ganska blöta förutom jag och johan som lyckades hålla oss undan. Dock känns det ganska skrämmande att lägga igen ögonlocken för natten men förhoppningsvis vaknar jag inte upp utav en hink med kallvatten över huvudet.




//angelica


Söndag

Sitter här och sjunger tillsammans med Maggios ljuva röst. Låter helt underbart enligt mig men jag tror inte att huset sammtycker.

Hursomhaver har jag spenderat delar av denna dag ute i det underbara vädret tillsammans med Lisa, hennes vovvar och campingpersonalen. Vi hälsade alltså på Nikolina. Om vädret fortfarande är på våran sida (pepparpeppar) så tänkte vi oss ner till kattlådan för volleyboll ikväll. Underbart!


HAHA, kan inte sluta garva åt denna bild. Jag ser 100% maskulin ut.

//angelica


Ikväll har vi sett världens sämsta film..

och nu tänkte jag sova, någon timme iallafall.


Sötprickarna♥ (+robin och anton)

//angelica


Härliga midsommardag

En solig midsommardag har vi haft idag. Fick mig ut en sväng faktiskt, ett pass i kvarnberget tillsammans med delar av fam. Berglund och nu sitter jag här och samlar kraft till att fara genom duschen. Ikväll blir det surströmming nere på campingen. Ni anar inte hur härligt det låter i mina öron. Hade önskat mig 25 grader till klockan ett i natt (minst) och totalt myggfritt men jag antar att man inte kan få allt här i världen.


Och här får ni en bild på jag och finaste nicko. Bara för att det absolut inte passar.

//angelica


Midsommarfirandet

Igår firade vi midsommar med god mat hos jennifer och sen drog vi vidare och träffade pajkrackarna. Där sjöng vi allsång, dansade runt midsommarstången (noa) och hade det allmänt trevligt ett bra tag. Sen drog vi vidare och kvällen avslutades där strax före tre för min del. Tack för igår allihopa!

















//angelica

Sommar och sol

Nu sticker jag snart tvärs över gatan och börjar på midsommarfirandet där. Vart det slutar är ännu oklart men en trevlig kväll har jag då tänkt ha. Annat kan det ju inte bli nu när det regnar och allt! Kram på er!


okej, jag vet att jag valde den sämsta bilden men det brinner i knutarna.

//angelica

Midsommar

Jag har egentligen inte tvivlat på att midsommar inte kommer bli bra även fast inget är särskilt planerat. Men bitarna börjar väl falla på plats mer eller mindre. Vi ska grilla hos Jenka är då ett som är säkert! Klockan 15.00 drar vi på konsum och handlar.
Jag önskar er iallafall en trevlig midsommar i det här härliga vädret!



//Matilda

En torsdagkväll

Först skulle vi ut och fiska, sen skulle vi spela volleyboll men det slutade med att vi åt chokladbollssmet direkt ur bunken och nu ska vi iväg och raka skallar. I smyg tydligen. Ingen av oss har gjort det förr så det ska bli mer än spännande!

 
Trevlig midsommar!

//angelica

Torsdag

Igår kom världens goaste folk till mig, det bjöds på jordgubbar och grädde. När de hårt arbetande gav upp tog vi andra tillfället i akt och spelade några vändor volleyboll. Självfallet blev det vinns för min och bobbys del. Vi firade vinsten (förlorarna firade också) med rostat. 

Slocknade i Nickos knä till en film där vid två tiden, vaknade som vanligt upp till eftertexten och då hade pojkarna hunnit bli aningens övertrötta. Där vid fem tiden lämnade dom huset och nicko höll mig sällskap över natten.

Vaknade där vid alldeles-för-sent-tiden av en kudde i huvudet och idag har jag endast hunnit med frullen och varit på campingen och hälsat på lisa ett tag.  

Nu hade jag tänkt leka världens bästa dotter ett tag och med det menas att ta en fight med gräsklipparen. Och för er som inte orkade läsa allt så vill jag bara säga att trots dåligt väder, lite sömn och en oplanerad midsommar så mår jag jättebra.

och så går det självklart inte lägga upp bilder heller..

//angelica

Hemma!

Har aldrig i mitt liv förr packat upp en väska direkt jag kommit hem, men nu har jag gjort det och det känns riktigt bra. Det känns också riktigt bra att vara hemma, tåg tar ens krafter på något vis.
Stackars den tattiga tjejen som tog min bästaste parfym fast mer synd om mig som inte har kvar den längre buhu. Jag antar att man får glädjas åt allt som var kvar istället. Men det känns lite creepy att någon rotar igenom ens grejer, hårinpackningen jag hade i neccesären längst upp hittade jag alltså längst ner i väskan under alla kläder!?
Tillsist vill jag bara tillägga "I can hjälp you" Som Anki så fint sa till den engelsktalande kvinnan i vår kupé
.
//Matilda

HOME

Sådär, då var man tillbaka till vardagen igen. Just nu mer död än levande men det ordnar nog upp sig efter ytterligare några timmars sömn. Uppdateringen rann som ut i sanden där efter dag...2? Men vi har iallafall haft en bra vecka med lagomt bra väder, liseberg och shopping.

Hela resan slutade med att någon JÄVEL letat igenom matildas väska och tagit hennes parfym och hennes shampoo som var näst intill slut. Efter den lilla upptäckten intog vi sängen hos Matildas kusiner och att somna in där var som pricken över i:et. Troligaste den skönaste sömntimmen i mitt liv.



Resten av bilderna från veckan får nog trilla in lite nu och då.

//angelica

En dag i Skövde

Idag har Mariestad bjudit på dåligt väder så vi tog tillfälet i akt och for till Arena Skövde för lite upplevelsebad. Där har vi spenderat sörsta delen av dagen och lekt som om vi vore 12 igen. Efter total utmattning på badet for vi till en galleria och slösade lite peningar. Nu har just den grillade flintasteken lagt sig och snart är det dags för en promenad.

Bilderna är från igår.






//Angelica och Matilda

Tåget var försenat......

Vi har lyckats sova med främmande människor, bokat om biljetter och handlat godis på pressbyrån för 100 spänn var. Efter 18h på resande fot kom vi äntligen fram till Mariestad. Solen sken och fåglarna kvittrade, vi intog solstolsplats på balkongen och har nyss fyllt magarna med pizza.




Nu ska vi ut på upptäcksfärd!

//Anki och Matilda

Nu bär det av mot Sthlm, sedan Mariestad!

Nu har vi precis hoppat på tåget!
Vi ser väl om vi publicerar något inlägg som livstecken där borta eller ej, om så inte så hörs vi om en vecka! Förhoppningsvis.. :O
Puss på er!
//Matilda och Anki

Höres!

Såg att matilda smyggjort ett inlägg åt er senare ikväll, men tänkte bara dela med mig av att jag är livrädd, skräckslagen och helt jävla upp i det blå för jag är så nervös. Mest nervös för att längta hem och kanske lite lite för att tåget ska bli kapat av någon galning. Men annars är nerverna helt i sin vanliga form, vi hörs i Mariestad då!



Bilden tjyvlånade jag får jessicas blogg som ni hittar HÄR. Den är från i fredags.

ni har bara tre år kvar

Vi var ju som sagt och såg när niorna gick ut skolan idag. Bjuder därför (för ovanlighetens skull) på lite bilder så hörs vi innan tåget går!
















//angelica


Onsdag

Kom precis hem efter att först ha varit i kyrkan och sett på skolavslutningen därefter for vi några på kiosken blandannat Jimmy och Max som man knappt sett sen förra årets skolavslutning så det var trevligt. Nu ska jag käka och efter det måste jag verkligen börja packa.

Skulle mer än gärna göra om det igen! <33333333
//Matilda

Nattflänn?

Imorgon går min lilla lilla Andreas ut 5:an (:O) och det kan jag självklart inte missa. Efter det är det 95:orna som åker traktorflak och kan lämna grundskolan bakom sig. Det va ju för fan nyss vi som stod där och tjoade!!!

Jag kan inte låta bli att sakna världens bästa 9A, 9B och resten som gjorde tiden på Björnåkers till den mest underbara av alla skoltider.


Nu ska jag krypa till kojs innan jag blir allt för emo. 

//angelica


Tisdagkväll

Nu drar jag på kiosken och möter upp tjejerna sen vidare till Lowa eller Nicko!
//Matilda

Tisdag

Igårkväll var vi hos Lowa och satt och prata mest, senare in på kvällen smög sig natthumorn på, men det tar vi en annan gång! Nikolinas föräldrars säng blev sovstället denna natt/dag. Enligt hennes kära moder skulle lilla Nicko kliva upp klockan nio, men vi var inte uppe förrns halv två! Tänka sig. Jag Nicko och Johanna bestämde oss för att göra något av dagen och for på badhuset för att simma men till vår besvikelse insåg vi att det var stängt. Så då gav vi upp och la oss istället på altan och lata oss resten av dagen.
//Matilda

Utkast: Juni 13, 2011

Jag gjorde precis som Matilda och la mig ett tag efter jobbet. Tänkte sova i någon timma för att hitta tillbaka till livet lite sådär. Istället vaknade jag 16.00 och hör hur lillebror kommer hem. Då har alltså han hunnit vara på skolan hela dagen medan jag har sussat, stabilt.

Just nu fifflar jag lite med musiken som jag tänkte trycka in på min mobil så jag slipper lyssna på matilda hela tågresan. Det går åt helvete och jag tror jag får en sjukdom snart. Det va allt för mig, hejdå!



Hejhej!

Förlåt ännu en gång för min dåliga uppdatering, men ni har haft många bilder att roa er med ett tag iallafall.
Hursomhelst vill jag bara meddela att de fem dagar som gått av detta sommarlov har varit så otrooooligt bra, jag kan lova er att jag har njutit varje stund och jag känner mig så lycklig!
Nu har dock sommarvärmen försvunnit men bäst för den att komma tillbaka så man kan fortsätta njuta resten av sommarlovet.
Nu hade jag tänkt gå och ta mig en liten lur och sova igen det jag missat inatt, arbetstimmen i morse må ha varit kort men ack så jobbig..?
//Matilda

03.45

Jag har spenderat kvällen tillsammans med familj nr.3 och spelat en hel del staffet kubb ute i det lite kalla och myggiga burträsk. Imorgon väntas jobb kl 08.30 och att jag fortfarande är uppe kommer jag ångra djupt då. Kan ju dock trösta mig med att det bara varar i en och en halv timme. Nu blir det att dejta J.blund och sova djupt, men inte så länge.



//angelica

Långnäset klockan sju en lördagskväll

Igår, innan det bar av till Bureå, satt vi på långis och grillade middag. Vi tog båten över vattnet och kom fram till varm sand. Hur jävla härligt som helst! Tyvärr va det så varmt att jag inte ville röra på mig, därför blev det riktigt få bilder också, men några knäppte jag allt.





Nu blir det att ta tag i städningen, träningen och allt det där andra som jag har lämnat till veckans sista dag. Kanonkul..

//angelica


Bilder ännu en gång

Åh, blir tokig. Har försökt börja på ett inlägg hur länge som helst men min hjärna och mina fingrar är inte riktigt ihopsynkade. Jag tar bara och kastar in en massa bilder istället. Som alltid.




























//angelica


Att ha det bra

Började lördagen med frullebesök av andersson. Vi slocknade i solen och vaknade upp till lunchtid. Styrde upp sallad i skuggan och njöt ett bra tag. Badade på holmen tillsammans med matilda och jennifer innan vi liftade till långnäset med båten.

Lördagskvällen blir det nog att spendera med la famillia på långnäset innan bilen går vidare mot Bureå. Där spenderas natten med några tjejer från klassen och det kan inte bli annat än bra!

Och justja, bilderna från igårkväll kommer i ett senare inlägg så ni får ha tålamod.  





//angelica


Skolavslutning- kvällen















Just nu är vi nog påväg in till stan igen, ett jävla fläng hit och dit men kul är det!

//angelica

Skolavslutning - dagen













För att få någon ordning på denna blogg så lägger jag upp bilderna från igår kväll i ett senare tidsinställt inlägg.

//angelica


SOMMARLOV!

Nu äntligen är det sommarlov! Fick även med mig 400 spänn eftersom jag tydligen kom fyra(med åtta andra) i nått skrivgrejs vi gjorde för länge sen, extremt värt må jag säga. Dock gjorde jag bort mig en aning inför alla ettor eftersom jag vände ryggen mot rektorn efter han gett mig kuvertet då jag egentligen skulle stått kvar och skakat hand med han. Av någon anledning missade jag att han sträckt ut sin hand.. Nu är jag kallad dissarn, bitchmatilda osv.  Aja, livet leker och jag är glad ändå!
Anki lägger in någon bild sen från denna härliga dag.
//Matilda

Underbart

Har haft världens jävla toppendag idag. Först kyrkholmen, sen make up store och bli sminkad, en promme med challeman, löpartur på det, paj hos lowa och dagen avslutades med mitt första dopp detta år. Självklart var det från hängbron, något annat får ni inte tro.











//angelica

Bilder, igen


















//angelica


Toppendag!

Denna underbara dag har spenderats på kyrkholmen med hela klassen, vi har roat oss med att sola, bada och spelat volleyboll. Förhoppningsvis bjuder Anki på bilder senare.
Ikväll ska vi tjejer(?) till Lowa och umgås! :D
//Matilda

Bilder

17åringen fick står för texten så står jag för bilderna.












//angelica

Tisdag

Känner mig totalt slut. Har spenderat hela dagen i staden och varmt har det varit! Först två lektioner som bjöd på film, tråkiga frågor och lite godis. Därefter blev det att gå på stan, möta upp tjejerna för lite glass och solning vid älven. Vi har även stått och tittat på när treorna gått in till balen i ca 2h.
Det blir en lugn kväll för Matilda ikväll.
//Matilda

6 Juni

Har haft en jättebra helg plus dom här extra lovdagarna också♥
Det avslutas också bra eftersom snart kommer en del av släkten och då blir det tårta och uppvaktning.
Får se om det händer något därefter också!

//Matilda

Grattis Matilda!



Idag blir Matilda hela 17 år, detta är alltså en nytagen bild för er som är osäkra!

//angelica


Söndag

Sticker över vägen och lapar sooool. Burträsk bjussar på 17.1 grader så det är bara att ta vara på dom soltimmar som hinns med idag för senare bär det av någonstans med fam. Berglund för sura fiskar. Ha en kung dag!



//angelica

Lördag

Sådär ja, nu var man hemma och inväntar vänner ♥
//Matilda

Spåkulan

Jag blir helt galen, den har haft rätt så jävla många gånger att jag snart tappar andan. Senast idag läste jag "en resa med tåg kommer att få dig på toppenhumör". Det är spåkulan på fejjan jag yrar om och på dryga veckan befinner jag mig på tåg mot syster. Gaaalet.

Ikväll blir det soffläge på svedjan. Är helt slut och död efter en mindre fartfylld dag.



//angelica

Soliga lördag

Fimen vi såg igår var kung och påväg hem fick vi göra den goda gärningen. Och självklart blev det nattkäk på det.
Nicko höll mig sällskap över natten och idag har vi inte gjort ett piss. Vi är till och med så lata att vi inte orkat äta glassen vi köpte, och vi skickade nyss Lisa på konsum för att inhandla middagen. Snäll som hon är så kom den nu så jag tänkte hjälpa till med den lite. Vi hörs !



//angelica


Bilderna är från igår

Okej, rent ut sagt riktigt kass uppdatering. Tänkte berätta mina senaste dagar lite kort.

Onsdagen: Vi spenderade den soliga kvällen i Ursviken med våra fina klasskompisar och hela kvällen gick åt till tjejsnack. Riktigt mysigt var det.

Igår: Tog en långprommenad med nicko och sen kokade jag och tjejerna ihop lite tacos till middag. Efter det drog vi ut och stötte på resten.

Idag: Har jag, Nicko och Lisa arbetat på brännan 2011 och Lisa leder stort. Vi låg ute i sanden (hehe) och drack cola och hade det kalasbra. När molnen kom to jag tillfället i akt och rörde på mig ett tag. Sprang förbi kussarna och blev inbjuden på grillat till middag, sju gånger bättre än rester!

Och ikväll blir det baksmällan på bio och efter der styrs det nog nattkäk om jag känner mina vänner rätt.
















//angelica

Fullt upp

Det är fredag, solen skiner (ibland) och jag och nicko ska försöka bättra på brännan en gnutta. Vi hörs under dagen!



//angelica


Onsdag

Har precis kommit hem från skolan och denna skoldag har bjudit på.. Inte så mycket. Resten av dagen och kvällen blir desto mer händelsefull.
Så snart jag tagit mig från datorn ska jag ta ut Ally på promenad därefter ska jag träna lite, duscha och sen ska jag göra lite hushållsysslor (Är nämligen alldeles själv hemma så jag måste hålla ordning på allt)
Hursomhelst det jag skulle komma till var att klockan halv sex tar jag och Anki bussen in till stan för att sedan fara vidare till Maria i Ursviken där några fler klasskompisar är. Det blir nog jättetrevligt!
Bilden är från i vintras då vi var hos Jenny
//Matilda

RSS 2.0