Fotboll

Ikväll har jag och tjejerna, som matilda berättade, varit och tittat på fotboll. Det är inte helt smärtfritt att se det galma laget spela och vinna. Att se Maria stå där i mål och peppa, att se hur hårt dom sliter på innermitten för att få ut bollarna på kanten och se hur kantlöparna gör sitt yttersta för att hinna med. Åh fan vad jag saknar att spela. Men jag tror att det som saknas mest är att ha ett lag och en gemenskap. Huuur härligt som helst ju! Ska nog banne mig somna gråtandes inatt, nästan så hemskt känns det. 





//angelica


 


Tisdag

Inför denna långhelg slår det kullerbyttor i mitt huvud och det har varit väldigt svårt eftersom det är planer hit och dit. Men jag hoppas att allt ska lösa sig, nästan iaf. Ikväll har man hunnit med att vara på möte på församlingshemmet och varit åskådare på två fotbollsmatcher. Känns lite som att det finns läge för att göra denna kväll till en tidigkväll.. Får se hur det blir med det.
Vill även tillägga att jag, Matilda Olsson fått VG i engelska A, jag skrattade av häpnad när jag fick beskedet, men jag klagar ju inte direkt!
//Matilda

Och det är snart juni

Efter lite hårt slit i kominister med krattorna avslutade vi kvällen på svedjan med kubbspel och härliga prickar. Hoppas att veckan fortsätter bjuda på fina kvällar så sommaren får komma på riktigt! 


Vårt hårda motstånd.


Delar av mitt lag och ja, vi förlorade men det är kanske inte så konstigt eftersom Anton hejade mer på dom andra, robin va helt upptagen med att snusa och nicko... ja hon va upptagen med att vara söt.




//angelica


Måndag

Jag vet inte vad jag ska säga.. Jag kan varken skylla på att jag varit totalt dödsslut efter de tre milen vi gått eller kanske gått igenom en hård livskris eller bara att jag haft dataförbud eller något annat tokigt eftersom så är inte fallet. Men jag lever iallafall och mår bra. Det är tur att Anki håller bloggen uppdaterad, vad vore bloggen utan hon?
Nu går man inte säker på Anderstorp längre eftersom det årliga "vattenkriget" verkar vara igång. Imorse då vi skulle gå in i skolan slängde en trea en vattenballong på mig hon stod knappt två meter ifrån, det roliga med det hela var att hon kastade för löst så den gick inte ens sönder HAHA.
//Matilda

Titta vilka söta filurer jag fyndade


Godnatt!

// angelica


Söndag

Rastlös är nog fanimig mitt andranamn. Har suttit och stirrat på denna skärm i jag vet inte hur många timmar, minuter och sekunder nu. Blir tokig på mig själv eftersom jag inte får något gjort. Hade hit Matilda en sväng efter vi hade jobbat och vi gjorde bort den sista läxan för läsåret. Eller matilda gjorde läxan medan jag låg i sängen och klagade, så kul är jag idag. Tur jag har vänner som kommer hit och gör mill sällskap. Dom är ju för bäst!



//angelica


Maj 28, 2011

Vi lever, båda två. Idag har vi haft fullt upp och imorgon är det jobb som gäller. Konfa står på schemat och jag hoppas på lite, pyttelite sommarkänsla. Vi hörs mot söndagskväll!



//angelica


Torsdag

Känner att det är jag som håller ställningarna i denna blogg men förhoppningsvis så återuppstår Matilda inom kort. Hon kanske är helt slut och ute ur spelet nu när vi tagit oss två av dom tre milen som vi ska ha gått tills imorgon kväll.

Tänkte iallafall bjuda på några mindre galmourösa bilder som jag lyckats föra över till datorn (dotter till einstein).


Efter 2 km va Matilda helt slut.





Och imorgon kommer skogsmullarna hem också, perfekt!

//angelica


Inte beroende, inte alls..

Sista riktiga torsdagen är gjord och nu mer är torsdagar min favoritdag några veckor framöver! Nästa torsdag ligger jag och sover bort halva dagen eftersom vi har lov. Torsdagen där på går vi ut skolan och firar det och om tre torsdagar så befinner jag och matilda oss hos syster nere i södra sweden (om vi inte hoppat på fel tåg såklart).


På begäran så bjuder jag på en taggad noa.

//angelica 


Jag och Nikolinorna

Vi som föddes med förmågan att alltid lyckas på bild.





//angelica


Att ta sig vatten över huvudet.

För att inte vara sämre än friluftslivarna som går vårvandrigen så har jag nicko och matilda tänkt ha en egen vårvandring. Vi har sagt att vi ska gå en mil per dag fram till fredag och vi börjar imorgon. Vi kommer alltså ha traksat tre mil när vi är klara på fredag och det är precis lika mycket som våra kära vänner gör under samma antal dagar. (dock har dom en tung rygga, sover i tält och går i skogen) 

Vårat mål under dessa tre dagar är att leva med mottot "en mil om dagen är bra för magen". Matilda lät dock lite sugen på "en meter om dagen.."-metoden. Vi får se hur det slutar.



Närmaste "vandrig" jag kan komma. Dock är det vandrigen mot Wästmans men..

//angelica
  


Måndag

Det är måndag och jag hatar måndagar. Jag hatar att vakna upp måndag morgon och inte känna mig ett dugg utvilad, jag ogillar skarpt att börja dagen med matte (som jag TYVÄRR missade idag) och sen så står inte långdag högst upp på min gilla-lista heller. Dock älskar jag att komma hem till middagen på bordet, härlig kvällssol och kompishäng på måndagskvällen. Så nu gör jag det sista, beger mig mot simons lägenhet för några timmars umgänge. Tack och bock!



//angelica


Grattis jennifer!




//ankiomuttan


Söndag

Idag så vaknade man upp hos Anki och där chillade vi en stund till klockan slog halv ett för då var det bara att kliva in i kyrkan för arbete. Därefter svängde vi förbi hos Lison och gänget. Om cirka en halvtimme ska jag sticka iväg till Jenka där hon skulle bjuda på tårta! Hon fyller nämligen år... imorgon. :D
//Matilda

Gårkvällen

Godmorgon på er, ännu en härlig söndag trots jordens såkallade undergång igår. Vi spenderade kvällen med en massa trevliga burträskare plus lite friluftslivare. 














//ankiomuttan

Man ska då lyckas med allt



Hur det gick till är en annan femma..

//angelica

Lördag

För tillfället är jag och Anki hemma hos mig på lunchrast som på ca tjugo min har räckt i två hela timmar, klockan två tar vi alltså våra cyklar tillbaks till församlingshemmet för att se glada ut. Vid fem slutar vi och då är det bara att samla energi för kvällN.
//Matilda

Att vara kattvakt

1. Lisa har lämnat katten för länge. Lägg väl märke till att hon bara skött den i fem timmar och den kommer inte när hon lockar på den som den normalt gör. 
2. När JAG börjar locka på den kommer han, tuggandes på en fågel.
3. Lisa går ut och kan då konstatera att det inte var en fågel, det var en domhärre. Frågan är ju om inte det också är en fågel?
4. Lisa näst intill trycker ner kattens nos i vattenskålen men han vägrar dricka. 
5. Lisa får för sig att katten är engelsktalande och dessutom hund. Hur det lät får ni lista ut själva. 

Nu; hard work

 

//angelica


Fredagkväll

Sticker till simons lägenhet med lisa och gör en tidigkväll för en gångs skull. Höres och ses imorogn, godnatten!



//angelica 

Tjuven själv

Helt slut efter en dag med två lektioner.. hehe. Har just ätit smörgåstårta till middag (tredje dagen i rad, stabilt) och nu funderar jag på att styra el mopedo mot mitt andra hem, mina andra föräldrar och bygdeträsk. Om inte det blir av så sover jag nog i soffan antingen här eller hos lisa, känner mig halvtrött och med tanke på jobb imorgon så är det nog inte en så dum idé.



//angelica 

Fredag

Ännu en dag med fem över ett bussen hem. Klassen avslutade skoldagen med en kramring eftersom alla verkar tydligen starkt tro på jordens undergång, men då har man iallafall fått tagit farväl av klassen och det känns ju bra. Jag ska alldeles strax gå och byta om för att sedan möta upp Anki för att gå ut på en promenad i det vackra (?) vädret.

//Matilda

Upptaget liv

Otroligt häftig bild matilda bjöd på må jag säga.. Som sagt så blir det möte nu och efter det är det ingen vila inte, vovven ska ut och vännerna ska inta soffan för lite torsdagsmys. Sen så hoppas jag på att någon offrar sig och håller mig sällskap inatt så inte jag blir helt själv med monstrerna. Nu, mot församligshemmet!

Fortsätter på matildas spår; otroligt häftig bild.



//angelica 

Torsdag

Det blev fem över ettan hem idag med och nu ska jag försöka sätta igång med att skriva klart om "när jag vaknade upp i antikens Grekland".. Klockan fem är det möte på församlingshemmet om sommarjobbet som gäller. Tråkigt nog har vi ingen mimmi i sommar, men vi får se till att ta väl hand om alla barn och möss utan henne.


//Matilda

Bara Tisdag..

Jag är inte alls rädd för att jorden ska gå under, eller okej jag tror pyttelite på "2012" fast det är inget jag säger högt. Men att den skulle gå under i helgen.. Haha.
Ikväll har försökt förstå mig på datorn lite men det har väl inte gått alltför bra, med tanke på att jag inte ens hittade startknappen.
Annars så fortsätter jag med att vara på glatt humör, nog för att jag sover lite och är oftast trött men man kan väl få vara glad ändå. Jag var dock inte den enda som var trött idag eftersom min bänkkamrat (vid namn Anki) slumrade till där mitt i genomgången om etik, epik, vad fan det nu var haha? Själv hade man kanske också tankarna någon annanstans.
Puss!
//Matilda

Hoppas på en söndag med

Allt var frid och fröjd till pajkarna steg in hos Lisa igår kväll. Hade inte en susning och att jorden skulle gå under redan på lördag (hade siktat in mig på att hinna bli 17 i alla fall). Nu känns det helt plötsligt ganska onödigt att plugga inför franskan och att sitt hemma i sin ensamhet. Kanske rent utav får bli att göra något av denna tisdag, sitta och vänta in sista dagen är ju ingen idé. Och för er som inte visste om något, läs inte det här då!

 

//angelica


Måndag

Styr den röda faran mot Lisa nu, franskan och matten får helt enkelt vila för idag.




//angelica

bra slut på helgen, förlust och allt.

Vi bestämde oss tillslut för att se hockeyn här i källaren. I min lilla lilla soffa och framför min lilla tv rymdes vi hela tio pers. Okej, kanske inte så att alla rymdes i soffan, några intog sängen istället.. men det gick ju det med.



Godnatt!

//angelica

Söndag

Just nu sitter jag med en slinghätta på skallen, det är nämligen ljusa slingor som ska förgylla mitt hår eftersom det bara är SÅ trist. Får bara hoppas på att det blir lyckat nu. Annars då? Jo, idag har jag sovit för länge och är allmänt slö, har försökt få in lite kunskap om EU i min skalle eftersom provet är imorgon, men det gick inte, ska aldrig mer skjuta upp pluggningen till sista dagen hehe.
Ikväll har jag inte tänkt sitta hemma iallafall vet dock inte vart jag ska ta vägen. ;)
//Matilda

Bjuder på lite söndagsunderhållning




 Hört att lila mjukisshorts var riktigt inne där ett tag.





//angelica


slående lika

Int fan hittade jag några "underbara vänner" hos Lisa inte. Men sökte jag bara på andra sidan gården så satt där några hos Ante. Efter några antal avsnitt av mtv program så tog vi oss tillslut till multi för lite fotbollshäng. När det sen började regna så letade vi oss vidare till Lisa där hon och Nicko var så gulliga och bakade en tårta. När tårtan tog slut så gav killarna upp och vi tjejer avslutade kvällen med en liten bön. Jepp, det är tydligen sånt vi gör.






Och sen vill Noa gärna att ni kommenterar om vilken bild han ska ha som profilbild på facebook. Ingen motivering behövs så det är bara att kommentera!

1. 2.
3. 4.


Lördag

Mitt humör är på topp! Sitter för övrigt framför våran nya fräscha dator och lyssnar på musik. Idag så har släkten varit här och vi har firat Majsborre, ätit smörgåstårta och fikat. Jag har fått besked om sommarjobb som Anki redan avslöjat. Jag har för första gången i mitt liv kört bil idag också, wow Matilda!
Vid halv åtta sticker jag iväg till Lisa och är med underbara vänner!
//Matilda

Lördag

Det är lördag, jag är huuur trött som helst men har redan sovit i 12 timmar.., jag har inte gjort någonting till samhällsprovet som jag startar måndagen med, jag har knappt hunnit ut i solen. Ja ni fattar, tung dag.

MEN, jag och min blogg kollega har gått och blivit med sommarjobb. Det gjorde nog min dag.

 

//angelica


En fredag

Dagen bara sprang förbi och det gjorde tiden vi skulle spendera på stan efter skolan med så jag, Nikolina och Matilda stannade kvar någon timma och firade helgen med lite fika. Helt okej.

Ikväll blev det tillslut lite myskväll hos nicko, en tjejkväll sådär lite lungt. Plus John då, men han roar sig bäst själv med att fixa naglarna osv.


haha ja.. godnatt då!

//angelica

Kaktorsdag

Nu befinner vi oss hos Nicko, med nymålade naglar och hungriga magar, efter vi dunkat musik klart ska vi gå och baka något gott!



//Matilda

Det ekar över hela staden

Nu äntligen har jag gått och blivit blondie igen. Så skönt att jag äntligen hittat tillbaka till mitt rätta jag, hehe. Dock hade det nog aldrig blivit så bra om inte Stina stått ut med mitt tjat om att det absolut inte fick bli gult alternativt orange. Så jag tackar alltså Stina för hennes tålamod!

Ikväll fick jag skrivet på fb att "vi ska se hockey hos mig, det är bara att du kom, punkt slut." så på begäran så tog jag trampcykeln till Lisa, konstaterade att jag var för trött och cyklade en timme senare hem igen. Det var min kväll det. Sov nu gott. 

 

//angelica
 

love

Som många redan vet så gick brandlarmet idag och alla trodde ju såklart att det bara var fejk, fast någon idiot hade ju faktiskt tänt på en bänk i ett omklädningsrum, sa jag att det var en idiot? Ja, tänkte väl det, det är så puckat att man nästan börjar skratta..
Det roliga med det hela var att under tiden befann jag och halva klassen oss i teatersalen och berördes därför inte av larmet, så medan alla andra stod ute och fick skippa lektion var vi inne och jobbade stenhårt. Det var kanske inte så roligt ändå.
Det andra roliga med det hela är att vi inte behöver ha någon idrott imorrn så jag och Anki kan lugnt och sansat strosa runt på stan och leta bikini! Fast och andra sidan är det faktiskt inte så roligt heller, att leta bikini alltså, men det måste ju ändå göras.



Godnatt!

//Matilda


Yes, maj nu då

Jag kan inte förstå att för ett år sedan så taggade vi upp till en göteborgsresa som jag inte kan låta bli att sakna. Vi solade rasterna i ända och lite lite övertid med. Vi började skita i lektioner och lärare och busade på natterna i ända då helgen tillslut infann sig.

Oj, maj är nog fanimig den bästa månaden på hela året. 








 








 

//angelica

Måndag

Jag känner att min annars så otekniska del har överträffat sig själv ännu en gång. Som ni mäker så har vi inte fått inläggen från igår publicerade förän nu. Lyckliga ni som nu får en massa bilder och en massa massa text.

Ikväll så drar vi ut i det fina vädret och går. Föriövrig så hatar jag skolan och nu är det bara fyra måndagar kvar innan vi kan pusta ut i någon månad. Tänk på det!


365 dagar sedan.

//angelica

Testar igen...

Jaha, det verkar som att inläggen som är skrivna idag inte har lust att komma upp på bloggen.. Jag hoppas att det här gör det iallafall. 

Ikväll har jag hunnit gå runt byn med nicko och när vi var klara med det så for vi hem hit (till nicko alltså) och la oss i soffan och så fick vi såklart kaffebesök. Sista svängen drog ganska nyss så nu ska jag och nicko krypa ner i sängen. Godnatt på er och tagga till måndag!

 

//angelica

Livet leker

Min dag har också varit bra, vaknade upp med Anki. Jenka och Lisa kom för att steka med oss, jag har damsugat huset, tagit ur diskis, tagit ner tvätt och plockat bort och varit ute och gått en långpromenad med Ally, underbart härligt, när jag kom in igen tränade jag och nu ska jag till Nicko!
Ikväll när mamma och pappa kommer hem behöver dom alltså inte ångra att dom lämnade mig ensam hela helgen.



Stackars lättlurade killar

//Matilda


Söndag

Vilken härlig lördag vi hade! Ingen snö, massa tjafs hehe, nickos hus, åbyn, nickos hus, multi, matildas hus, kvällsfika, matildas säng.

Söndagen då? Jo det har varit nice den med. Vaknade upp strax efter 10, solade hos matilda, tränade hos jenka, solade hos matilda och tillsist hamnade jag i hemmet igen.

Nu blir det bilder från igår sen ska jag försöka njuta av att inte plugga på hela kvällen. Kung.












//angelica

Lördag

Jag och Nicko somnade kring två, hon lite före och jag efter. Jag  pratade nämligen i telefon, då jag pratat klart var Nicko inte speciellt kontaktbar längre, men jag försökte prata med hon ändå. Jag frågade om hon hade drömt något och då började hon berätta om sin dröm,(vilket hon inte riktigt kom ihåg idag att hon gjort) dock väldigt sluddrigt sen slutade hon mitt i en mening och där efter lät jag hon sova. Jag däremot blev väckt kring tre igen av ännu ett samtal denna gång var det  Victor och Noa som trodde jag var preciiiis lika pigg som dom.

Ikväll är det Nickos hus som fylls ut av lustiga figurer.




//Matilda

Ha en fin lördagskväll!

Tänkte passa på och bjuda alla Lördags-datanördar på lite bilder sen igår.


Vi tog en obligatorisk bild


Jag och nicko hjälpte till med maten. jättemycke!


Sen var det bara att börja sakla. Det visade sig att jag var lite av en mästare på det.


Såhär gott såg det ut.


Lisa var så här glad..


Tills hon hällde ut hundmaten, då blev hon så här glad.


Och Ally blev inte heller så glad.


Sen kom jenka och då blev matilda glad.


Och då blev lisa glad igen och dom började dansa.


Alla blev svintaggade.


Vi knäppte en till oligatorisk bild (och en till och en till osv)



Sen spelade vi tjejer spel medan killarna tittade på.


Matilda fick en utmaning och Lisa kände sig lite fundersam..


Johan och Jennifer har en fin vana framför kameran, anton med.


Tillsist blev vi fem stycken trötta i matildas säng. Obsevera! sängen är endast 1.05.

//angelica

Mer bilder kommer senare

Det blev alltså räkmackor på Svedjan ikväll och trevligt var det. Lisa hällde ut hundmat i garderoben, jag slocknade i matildas säng och som vanligt fick jag inte sussa vidare. Krigade mig ut i vintern och en halvtimme innan snön landade fick jag höra rykten om +20 imorgon.. man kan ju alltid hoppas!



//angelica

BLÄ FÖR SNÖ

Det måste va ett skämt, visst måste jag ska vakna upp imorgon och inse att gräset inte alls är täckt av SNÖ!?

Lisa Nicko och Anki har varit här och ätit alldeles utsökta räkmackor med mig. Efter det kom Jenka, Alle, bröderna och JP och gjorde oss sälskap.

det slutade såhär


Alla har gått hem nu men jag har en liten räv kvar och det är Nicko, hon har dock förflyttat sig från min säng till soffan. Tror jag måste gå dit och få liv i henne innan vi ska sova påriktigt.

Godnatt på er!

//Matilda

It's friday - fun fun fun

Äntligen är uppsatsen skickad och klar, vilken lättnad! Det blir nog att fira veckans slut med att trå räkmackor hemma hos Matilda, låter inte helt fel i mina öron. Tills vidare, trevlig fredag!

 

//angelica

Torsdag

Jag sitter hemma hos mormor och morfar nu med en mätt mage, det bjöds nämligen på middag och efterrätt. Nu håller jag på att färdig göra mitt arbete om transsexualism en gång för alla! Dock glömde jag lappen om hur arbetet skulle se ut hemma men det får gå ändå. Om en stund kommer mamma hit och ska se till att jag får mvg på det här dryga arbetet.. Hmm man kan ju alltid hoppas på det iallafall hehe.

Btw Fredag imorrn om ni inte redan visste det, skönt!



//Matilda

2009, vilket år!

Medan Matilda fokuserar på det drömmiga livet (?) så fokuserar jag på verkligheten. Just nu består den i stort sett av rapporten som vi haft så många veckor på oss att göra. Den har just börjat likna något i rapportstil men helt klar är jag inte och det lär jag nog inte bli heller...


Istället för att dela med mig av allt jävla tråk jag håller på med så kan jag ju berätta att jag skaffat en ny hobby, kolla arkivet i tjejernas bloggar. Tetris är ingenting i jämförelse med denna nya trevliga hobby, där hittar man allt möjligt.










Och nu måste jag nog städa, jag väntar tydligen besök ikväll!

//angelica

konstig dröm

Vem kom på att man kunde sova med kompisar på en vardag? Det är en fråga jag ställt mig idag.

När jag kom hem efter skolan somnade jag, och jag drömde något väldigt skumt. Jag hoppade av bussen vid cykelvägen och försökte gå hem men kunde inte öppna ögonen så jag såg inget (jag minns hur jag verkligen försökte att öppna ögonen men det gick inte), sen ramlade jag och kunde inte ställa mig upp utan låg på marken och kravlade och fick snö i munnen.
Man kan ju fundera på vad som döljer sig inne i mitt psyke egentligen?

Nu ska jag ut på en promenad med Nicko!




//Matilda

Klagobloggen.se

Jag hatar arbetet vi håller på med nu, det handlar alltså om att skriva en rapport på cirkus tre sidor och dessa tre sidor tar mig en evighet. Jag hinner bli tokigt på mig själv, min dator och min oförmåga att få något gjort, ville bara att ni skulle anteckna.  

Jag har tänkt ge upp, börja på något annat och sen bjuda på två vackra bilder som jag hittade långt bak på Paues blogg. Riktgit trevligt att kolla tillbaka där!




//angelica

Tisdag

Sitter vid mormor och morfars dator och har skrivit lite på mitt arbete om "transsexualism" än en gång, jag är dock inte färdig än... Ikväll så fick jag chips och saft det är inte riktigt som att göra skolarbete hemma och jag klagar inte.  
Jag ska nu bege mig hemmåt och packa lite sen ska jag vidare till Nicko och där blir det övernattning. Gosigt!
 


//Matilda

Natti

Här sitter hon, tjejen som skulle göra något av sin måndag. Tanken var väl något i stil med städa, läxa eller packa upp och ner en massa grejer. Istället intog vi soffläge i nickos otroligt sköna soffa och hade det bra där ett tag. Myspys!



bilden är dock från förra vintern, men he få duga.

//angelica

rostat

Det var jobbigt att kliva upp imorse och min sömn var inte heller den bästa, jag var lite överallt i mina drömmar kan man säga. Men jag har slitit mig igenom skoldagen, och jag har rent sagt slitit mig igenom kvällen också!
Jag for till mormor och morfar och gjorde skolarbete på deras dator, (eftersom våran dator är cp) jag blev bjuden på glass och saft också så jag vet inte riktigt vars jag kom med skolarbetet men.
När jag kom hem igen satt jag mig i soffan och funderade en faktiskt inte alltför lång stund på om jag skulle träna eller inte, tillsist gjorde jag det. Bra jobbat! Det var nog alltför mig ikväll.

Jag har ju inga bilder på datorn så det blir återkommande gamla bilder från arkivet



nu måste jag springa och ta upp min färdigrostade macka sedan blir det tvn.
godnatt puss!

//Matilda

Måndag

Tydligen så föddes jag helt utan eget val. Öppnade lisas blogg där jag kunde läsa att jag skulle ut och träna och bara några minuter senare så får jag veta att jag ska knyta på mig skorna.. Men överlevde, ja det gjorde vi båda två, inte dumt det inte!

Nu är det nog bara att hoppa in i duschen om man ska få något gjort denna måndag, hittills har det inte gått nå vidare.



//angelica

Visar det som finns kvar

Hehe om man ska lita på statistiken så är det många där ute som är nyfikna på vad vi pysslade på med igår. Säkerligen många som är sugna på att se lite bilder också eller? Till er besvikelse så kan jag medge att jag igår kväll (i morse) råkade radera nästan alla bilder. Lyckat!







//angelica
 

1 Maj

Här har jag inte bloggat på ett tag, när tillochmed Noa säger att vi ska uppdatera bloggen blir man ju nästan rörd! Och Grattis i efterskott till dig NOAgubben
Bara jag som känner, "redan söndag?"? Den här helgen har gått fort, den var tom av planering men ack så trevlig den blev trots det. Jag har tyvärr inte så mycket bilder från valborgsfirandet igår och tror inte det finns så många alls faktiskt. Men jag kan ju alltid bjuda på någon från min mobil. Tänk inte allför mycket på fjortisbilden längst ner hihi.




Näe nu måste jag gå ut, vi hörs!

//Matilda

Har haft en riktigt trevlig kväll.



och juste, vi trivs i solen!

//angelica


RSS 2.0