Halloween

Jo, precis Matildas place blir det ikväll till att börja med iallafall.
Tänkte bara skriva ett lillstackars inlägg, bara så ni vet att jag lever hihi. Kommer dock inte vara så levande efter denna kväll vi ska se skräckfilm och sånt kul, det är ju halloween, vad är en halloween utan en skräckis? 
Jag brukar faktiskt inte bli så jätte rädd av filmer, inte alls som Anki(A) Men om allt har gått som planerat så kommer vi att se en JÄVLIGT hemsk film ikväll, ja vi har hört att några stora tuffa grabbar tillochmed skrek åt den, så då borde väl lilla jag också bli rädd?

Aja, jag ska återgå till städningen, herregud kommer aldrig hinna allt jag ska göra.

Ha så kul ikväll allihopa//Matilda
 

fredag

hallå, ny dag idag och jag tänkte att jag kan ju ta på mej och skriva ett nytt inlägg. igår va jag, syster, bror, jesper och johanna som sagt och bada. de va som alltid roligt! och efter de blev det en sväng på stan men inget shoppat för min del. hann även förbi jenka och farmor en sväng!

idag har jag mest bara chilla runt, har väll blivigt några svängar ut osv. ikväll blire middag hos jenka med familjen och sen blire kanske matildas place? jag vet inte, har bara hört sådär på ryktesvägar.

nä, nu fick jag höra att jag måste ut en sväng med hunden, sen blir det att börja fixa lite innan vi ska och äta. hade bra och trevlig halloween. //anki

tråktorsdag

Hejsan, vilken tråkig dag det är idag va? Hm iallafall för mig.. Jag sitter ju bara här hemma framför tvn och datorn, tjiho! Sen tänkte jag ge mig på lite plugg, men helt seriöst jag klarade två minuter sen fick jag damp och var typ tvungen att gömma bort det för jag kunde knappt se på det. Jobbigt. Nä nu palla jag inte prata om det, blir typ deprimerad. 
Anki har iallafall desto roligare idag, hon är i pite och badar, det lät väl inte helt fel. om det inte blev ändrade planer förstås?

Så what´s happen tonight? var egentligen tänkt att Emanuel skulle sova här men eftersom MAMMA anser att jag inte orkar så gick det inte, fan. Aja, kommer nog inte hända så mycket ikväll.

Imorrn hoppas jag absolut på något roligare, då blir det att umgås med en massa kompisar och så, alltid kul det är ju halloween också! :D

Jag slänger in en bild sen förra halloween efter våran spökrunda eheehe(A)


Och att Nicko gillade att plocka för sig är det väl ingen som glömmer i första taget hehe(A) söt

//Matilda

basta

Hallå där allihopa!
Ikväll ha jag och tjejorna varit och bastat på snidmans det var väldigt lugnt och avslappnat.. Eller kanske inte, vi kan nog inta vara det haha men det var kul även om jag var lite halvsjuk. 
Kvällen var klart bättre än dagen då jag har typ sjukat eller ja jag skötte ju Bon på förmiddan, jag tog hem han hit så jag tänkte att Ally skulle hålla lite koll på han så jag kunde ligga och sova typ hehe, ojdå Matilda där hade du fel, jag fick ta hand om två helt galna hundar, det tog ett tag innan dom blev såhär lugna^^

Just nu känner jag mig bättre än vad jag har gjort idag och det är ju skönt, kanske bastningen hjälpte ändå?
 
Och just det, innan vi for och bastade hade vi fotbollsmöte, det var kul i början men sen blev det lite tråkigt med tanke på hur det kommer bli nu den här säsongen, eller ja egentligen fattade jag typ ingentning hehe var jag den enda eller? tror nog det haha. Jag vill ju ha kvar laget som det har varit<3


Vi hörs imorgon//Matilda


bastu och bad!

jaha, onsdag idag eller? tiden går alltid för fort och snart börjar skolan om, haha nae de är ju typ halva veckan kvar! idag så har de hänt lika mycket som alla andra dagar, hälsat på farmor, varit ute med charlie, bakat, slöat och inte hunnit de man skulle ha hunnit. men självklart är jag ledsen för muttans skull som måste vara sjuk, hoppas du frisknar till!

ikväll blir det träning tillsammans med jenka och lisa och efter det en sväng på saras för fotbollsmöte och efter det en bastukväll med tjejerna, de kan inte bli bättre? japp, för i morron kanske det blir pite havsbad med syster och bror!



nu måste jag återgå till min fucking bakning //anki

( ps: jp, tyst! )

Tisdag

Hej kvällen blev nog inte så mycke mer meningsfull, kan bero lite på att jag har haft sån otur och gått och blivit sjuk idag så det var ett helvete att gå på stan faktiskt.. Ikväll så blev det så att vi har varit lite hos Anki och sen ute och sen hamna vi hos Johan och Anton med några och där lyssna vi på musik och typ satt och chilla, det funkar ju ändå=)
Nu vill jag bara gå och lägga mig för jag är fruktansvärt trött. 

Imorrn ska jag till min syrra och sköta lille monstret så det blir inte så lång sovmorgon imorrn heller men. 



Tagga bastning imorron kväll tjejer^^
Hoppas jag blir lite friskare, det är nog bäst att jag går och lägger mig nu 

Godnatt//Matilda

nya skor

håj alla! dagen idag har bestått av typ ingenting, hoppas kvällen blir mer meningsfull! de blir som sagt tjejerna ikväll igen , superkul!

igår va iaf jag och jenka på stan som ni redan vet och där köpte jag mej att par nya skor som jag tänkte visa för er, så här kommer dom


snygga va?

ha en bra vecka, och framförallt en bra tisdag //anki


godmorgon

Igår var det en riktig trevlig mysig och givande kväll hos Johanna.
Johanna och Nikolina hade gjort en skit god middag som bestod av flygande jacob, hade aldrig smakat det förr men det var grymt gott! Dom hade dukat så fint och allt dom är så duktiga:]
Till efterätt fick vi glasstårta, sen hade vi med oss en massa annat gott som vi har suttit och tryckt i oss hehe.
Vi sjöng singstar på högsta volym och dansade som galningar, jävligt najs. 
Så tillslut gick vi ut ett tag och snackade om allt mellan himmel och jord.

Nu ska jag iväg till ume och shoppa med familjen typ, och ikväll ska vi väl dra ihop gänget igen och göra något kul

Jag förstår att ni vill se några av kvällens heta bilder så varsogod




Vi hörs Godnatt på er//Matilda


måndag

tjenare, måndag morgon nudå och ingen skola, yes! de blir stan idag tillsammans med jenka och vi tar bussen nu på tio min. 

igår var jag mest och lata mej hela dagen, va en sväng på ladan, sen blev det farmor ett tag och sedan ensam mamma hos jenka, en vanlig kväll tänker ni. men efter ensam mamma söker for jag och jenka och följde madde och hennes kompisar på spökjakt, spännande värre! vi hittade dock inga spöken men de va jättespännande och jag höll på att balla ur flera gånger haha.

ikväll blire tjejerna hemma hos jojje, mysigt värre. och nu en bild på spökena;)

//anki 


hihi

Hej allihopa! Nu är det då Matilda som sitter bakom skärmen och skriver.
Igår var det somsagt några här och vi hade trevligt som vanligt då, vi såg på film snackade var ute och lite sånt. Sen har Emanuel sovit här i natt också men jag har mest legat vaken.
Och idag så har typ hela släkten varit här så huset blev lite mer fullproppat idag än igår om man säger så, men det funkade. Dock var dagen dryg men det blev ju lite roligare att emanuel var här med.
Här får ni en söt liten bild på min kusin som roade jag och Emanuel med spel, Isak vann jag kom tvåa och Emanuel fuskade hihi 

Ikväll har jag sett top model, ensam mamma söker wihoo finns det nå bättre än det? tror inte det.
Efter det såg jag på andra avenyn som då inte är riktigt lika bra men jag är helt och hållet fast så jag måste se.
Nu känner jag mig rätt trött och mår typ illa, känns som att jag bara har ätit en massa hela dagen, konstigt nog får jag alltid den kännslan på söndagar, roligt för er att veta det tänkte jag, men det är så jag känner iaf. 
Men eftersom att det inte är skola imorrn så får jag ju inte gå och lägga mig riktigt än...
Gud så skönt att slippa det där helvetet en vecka.

Nä nu märkte jag att jag har skrivit ett långt inlägg så jag slutar nog där, fast självklart ska jag bjuda på en bild här i slutet på ett par ascoola brudar vid namn Matilda och Anki kanske?


Vi hörs imorrn sov gott//Matilda

söndag

hej mina vänner, som ni kanska har förstått sen förra inlägget så gjorde jag en liten vurpa när vi skulle köra hem från Lowa i fredags. Det resulterade nu i ett litet försynt blåmärke, men det känns desto mera!

Igår blev det först ett släcktkalas i inavelträsk och sedan en titt förbi matildas place som innehöll en massa coola typer. har dock inga bilder, tror inte nån annan har de heller,men de får funka endå!

idag då? jo de blir nog att ta röven från datastolen och till sängen igen, orkar inte göra annat idag.



min, lisas och paues födelsedagsfirande i januari, party!
//anki

Lördag

Tjenafan! nu är det alldeles vitt på backen som alla kanske har märkt haha. Igår då vi skulle köra hem var det ju väldigt halkigt pga snön så då gick det väl en aning sämre för vissa hehe, men som tur var överlevde hon.
Idag blir det att städa lite för min del tror jag, för ikväll blir det nog några som kommer hit, vi ska väl se film eller göra något annat trevligt, tagga!
Synd bara att inte anki har möjlighet att komma hennes kusin fyllde år så att, johanna kunde inte heller tror jag, men vi blir nog ändå en hel del så det blir trångt i mitt lilla hus ändå men det brukar funka ändå för förra helgen blev ju rätt lyckad, jag bjuder på någon bild:)

  

vi uppdaterar väl senare ha det bra //Matilda


snö

Ännu en lyckad kväll med tjejerna! Kvällen har då spenderats hos Lowa somsagt, och vi har både varit inne och ute, nere och uppe, ja typ överallt.. Stackars Lowas grannar som förmodligen vaknat upp av att vi även i år är så faschinerade av den mysiga snön man kan gå och kasta på varandra, så vi gick ner till lekparken och lekte där istället utan att störa någon. Efter det gick vi in till Lowa igen och myste lite, och nu sitter jag här och kan väl inte göra annat än typ gå och lägga mig eller nått, ändå ganska skönt känns som om dagen har varit väldig lång...
Aja jag slänger in lite bilder från ikväll så det inte ser så tomt ut
enjoy!
  


vi hörs imorrn //Matilda

fredag

fradag idag, jätteskönt att det äntligen, ÄNTLIGEN händer något anorlunda och idag bestod det av att få sluta tolv! super 9A! efter skolan blev de att chilla inne på musiken eftersom att vi har skapat ungerfär världes häftigaste band, vi klarade t.o.m att spela nästan en hel låt, så änn en gång super! dock va väll låten inte så avanserad kanske men . .

ikväll blir det lowas hus som får försöka stå ut med oss och de blir väll säkert en massa mys (mys = lowas ord för godis och gott!) frmför tv:n med flickorna.

vill även passa på att gratta våran aldeles enga johanna som nu klarat av att ta steget från 14 till 15! hon lämnade mig, lilla jag, ensam nere på 14åringarnas stadie, men det är inte länge kvar nu, håll ut!

här kommer lite bilder från vårat grymma band!

kramkram<3 / anki yää!!


Ankipans

Jag glömde nästan Anki :O
för dom som undrar vad Anki har för sig ikväll så är hon på salong lapasch hure nu stavas vet jag int... Och får sminktips, kul för hon, det vill jag med!
söt bild på min anki sen i lördags<3


//Matilda

vår kära blogg

Varför skulle jag glömma bort vår kära blogg?(A)

Idag är det torsdag vilket betyder att det har varit en lång och dryg skoldag.
I morgon är det givetvis Fredag som också brukar betyda en lång och dryg skoldag, men imorrn går vi bara till 12.00 jävligt chill, och efter det har vi en veckas lov, fyfan va skönt! Vad ska man hitta på för bus då? ja, lite planer har vi ju ändå imorrn blire nå kuligt hos Lowa med alla kungtjejer och på Lördag blire väl nå liknande och sen någon dag i veckan ska vi fira Johanna och Nikolina. Och på Tisdag ska jag till ume och shoppa. 
Aja slut pratat om mig... Eller jag slutar nog där överhuvudtaget, för jag ska brumma iväg till nicko nu och ha kyl!


pusspuss //Matilda

onsdag

tjena alla vår trogna en stycken läsare kul att just du tittade förbi! nae, skämt och sido klart vi har mer än en läsare! jag tänkte att jag , självaste anki, kunde öppna upp hårt med TVÅ inlägg denna dag och se om muttan ens kommer att komma ihåg att vi har en blogg?

skola idag, började precis som alla andra dagar och avslutades lika så, de är väll vad dagen har inehållit, men jag hoppas att de händer något mer, och roligare fram mot veckans slut! nu får ni ha en fet awesome dag och och glöm inte bort att låsa dörren lisa och nickolina!
avslutar med en bild från förra hösten /anki yää!!


potatisburgare!

jamendu hello! de va ju ett tag sen och nu blire att uppdatera mest varje dag och det är ett löfte! jag och muttan får nog gå och bikta oss för vårt dåliga uppträdande mot våra trogna läsare.

nu: detta! hejdå <3/ anki och muttich

+ ett stort tack till alla som röstade på oss till blog awards<3


RSS 2.0